VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 03:45

VG - 26 jul 21 kl. 22:16

Nicoline (24) fikk motorstopp i styrtregnet: – Bilen skvulpet frem og tilbake

Porsgrunnskvinnen fikk vansker da uværet inntraff mandag, og ble sittende fast i én time før tauebilen kom til unnsetning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nicoline24 , fikk, motorstoppi , styrtregnet, Bilen, skvulpet, frem, og tilbake
VG - 28 jun 21 kl. 17:26

NRK med nakenbilde-tabbe

Daten til Nicoline Devik (22) fikk se nakenbildene hennes i NRK P3-programmet «Mobilflørt». Det fikk TV-seerne også. – Vi beklager virkelig at dette skjedde, sier NRK P3s TV-sjef..

NRK - 17 jun 21 kl. 23:18

Vei raste ut av traff hus i Drammen

Det er ikke meldt om skadde personer etter at deler av veien ved Smedberget i Drammen raste ut og traff et hus torsdag kveld. Operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt sier til NTB at styrtregnet trolig er årsaken. Han sier det er meldt om flere oversvømmelser i byen..

Aftenposten - 27 jul 21 kl. 18:24

Fortsatt usikkert om styrtregnet kommer. Simulering viser hvordan Bislett vil se ut i ekstremvær.

Styrtbyger er et uforutsigbart værfenomen. Selv om det tirsdag var meldt enorme regnmengder over Oslo, har det knapt nok….

Aftenposten - 28 jul 21 kl. 21:22

Flere hundre vannskader etter styrtregnet. Forsikringsselskap ser en tydelig trend.

Vannskader øker i omfang etter styrtregn. Nå advarer Meteorologisk institutt om mer skadelig styrtregn det kommende….

NRK - 29 jul 21 kl. 11:33

Vann i kjellere på Tjøme

Styrtregn førte til vann i kjellere på Tjøme i morges, opplyser Vestfold interkommunale brannvesen. Brannmannskaper har jobbet med å fjerne vann fra Spar mens butikken er åpen. Ifølge brannvesenet har også styrtregnet skadet grusveier på Tjøme..

NRK - 29 jul 21 kl. 14:17

Her kommer styrtregnet

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel på lyn i Møre og Romsdal, i Trøndelag og på Helgeland. Varselet gjelder i ettermiddag og kveld. Meteorologisk institutt opplyser at det vil være store forskjeller i intensitet.

NRK - 01 aug 21 kl. 16:46

Strømbrudd flere steder i Østfold

Som følge av tordenbygene søndag ettermiddag har flere husstander opplevd å miste strømmen i Østfold. Totalt 37 husstander har mistet strømmen i Fredrikstad, Moss og Sarpsborg. Styrtregnet førte også til vannlekkasje hos to husstander på Klavestadhaugen i Sarpsborg.

NRK - 02 sep 21 kl. 11:32

Dødstallet øker i USA

Minst åtte personer er nå bekreftet døde i nordøstlige USA etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida, melder CNN. Sju av dødsfallene er rapportert i New York, mens et dødsfall har skjedd i Passaic i New Jersey, skriver kanalen..

NRK - 02 sep 21 kl. 17:17

Minst 22 omkommet etter Ida

Dødstallet stiger etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida i det nørdsøstlige USA. Ifølge NBC News er minst 22 personer omkommet i New York og New Jersey..

NRK - 03 sep 21 kl. 02:38

Reddet mer enn 800 passasjerer

Politiet i New York reddet mer enn 800 passasjerer fra T-banesystemet da styrtregnet traff byen natt til torsdag. Det opplyser byens politimester, Rodney Harrison. Han fortalte også at 25 familier må flytte på grunn uværet.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 5 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 6 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 7 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 7 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 10 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 10 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 12 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..

VG - 13 timer siden

Mamelund roser Kolstad-prosjektet: – Dette er ubetinget bra

Mens toppklubbene er tause hyller Erlend Mamelund Kolstads planer om å hente flere landslagsstjerner til Trondheim. Haslum-treneren mener at Sander Sagosen ikke behøver å bli dårligere av å spille i den norske serien..

VG - 20 timer siden

Ektepar funnet døde: Har startet drapsetterforskning

KOLBOTN (VG) Politiet vil nå ta vitneavhør av familien til ekteparet som ble funnet døde i en bolig i Kolbotn natt til onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt