NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:47

NRK - 08 okt 22 kl. 14:11

Ni døde etter eksplosjon på bensinstasjon

Dødstallet stiger etter en eksplosjon på en bensinstasjon i Creeslough i Irland. Ni personer er nå bekreftet døde og åtte får behandling på sykehus, melder Sky News..
Les mer på NRK


Les mer om:
Creeslough, Irland, Sky News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni døde, etter, eksplosjon, bensinstasjon
NRK - 25 jan 23 kl. 04:41

Mistenkt etter masseskyting på bensinstasjon i USA er død

Mannen som var mistenkt for å ha drept tre personer i og utenfor en bensinstasjon i den amerikanske delstaten Washington, er død. Tre mennesker ble skutt og drept på en Circle K-bensinstasjon i byen Yakima ved natt til tirsdag lokal tid. To av ofrene ble skutt innendørs.

NRK - 08 okt 22 kl. 16:37

Dødstallet stiger etter eksplosjon på irsk bensinstasjon

Tallet på døde etter eksplosjonen på en bensinstasjon i Irland fredag, har steget til ti, opplyser politiet lørdag. Tidligere er det blitt opplyst at sju omkom i hendelsen og at åtte er innlagt på sykehus med skader. Men etter at redningsmannskaper har søkt gjennom bensinstasjonen og to bygninger rett ved som raste sammen, er tallet på døde oppjustert til ti.

NRK - 27 mar 23 kl. 11:48

Minst to drepte etter eksplosjon nær det afghanske utenriksdepartementet

Sykehuset i Kabul tar imot pasienter etter en eksplosjon som ble hørt i nærheten av det afghanske utenriksdepartementet mandag 27. mars, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Et sykehus i sentrum av Kabul mottok flere sårede pasienter etter at en eksplosjon ble hørt nær det afghanske utenriksdepartementet, sa Stefano Sozza fra Italia NGO Emergency, som driver sykehuset som spesialiserer seg på behandling ofre for krig i sentrum av Kabul.

NRK - 27 mar 23 kl. 11:48

Minst seks drepte etter eksplosjon nær det afghanske utenriksdepartementet

Sykehuset i Kabul tar imot pasienter etter en eksplosjon som ble hørt i nærheten av det afghanske utenriksdepartementet mandag 27. mars, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Minst seks mennesker skal ha blitt drept i eksplosjonen, som omtales av innenriksdepartementet som en selvmordsbombe.

NRK - 26 maj 22 kl. 15:19

Eksplosjon i enebolig på Skedsmokorset

Nødetatene har rykket til Skedsmokorset i Lillestrøm etter melding om eksplosjon i en enebolig. Ifølge politiet er det foreløpig ikke meldt om personskader. – Det er store materielle skader.

NRK - 22 jan 23 kl. 11:00

Vitner: Hørte eksplosjon og skyting i Somalia

En ansatt i ordførerkontoret i Mogadishu i Somalia sier til Reuters at han hørte en eksplosjon, samt lyden av skudd som blir avfyrt i hovedstaden. Det melder Reuters. – Mens vi var på kontoret ble vi døvet av en eksplosjon.

NRK - 08 okt 22 kl. 00:48

Tre døde etter eksplosjon i Irland

Minst tre personer døde i en eksplosjon på en bensinstasjon i Irland fredag ettermiddag, opplyser politiet i landet. Politiet bekreftet de tre dødsfallene sent fredag kveld etter en flere timer lang lete- og redningsinnsats på bensinstasjonsområdet i landsbyen Creeslough nordvest i Irland. Eksplosjonen skjedde ved 15-tiden lokal tid fredag.

NRK - 30 maj 22 kl. 02:22

Bensinstasjon ranet med våpen på Bryne

En bensinstasjon i Bryne ble ranet for kontanter ved 2-tiden natt til mandag. Bevæpnet politi jakter på gjerningsmannen. – Betjeningen kontaktet oss like etter klokken 2 og meldte at en mann med pistol hadde kommet inn og truet med denne.

NRK - 24 jul 22 kl. 18:05

Kvinne døde på bensinstasjon

En eldre kvinne er blitt erklært død etter at hun falt om på en bensinstasjon på Vigeland i Lindesnes, søndag, skriver Fædrelandsvennen. Det ble forsøkt gjenopplivning, men kvinnen ble erklært død på stedet. Kvinnen var kunde på bensinstasjonen.

NRK - 27 dec 22 kl. 04:48

Bensinstasjon ranet i Vestby

Politiet leter etter en gjerningsperson etter at en bensinstasjon langs E6 i Vestby ble ranet. Ranet skjedde ved 3-tiden natt til tirsdag. Den ansatte på bensinstasjonen skal ha blitt tatt kvelertak på, men er fysisk uskadet, melder Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 2 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com