Hegnar.no > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 21:45

Hegnar.no - 22 okt. 14 kl. 13:11

Ni av ti Oslo-studenter raskt i jobb

En undersøkelse blant uteksaminerte studenter fra Universitetet i Oslo viser at ni av ti yrkesaktive fikk jobb innen et halvt år..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Universitetet, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ni av ti Oslo-studenter, raskti , jobb
P4 - 22 mai 20 kl. 07:29

Vil avsløre eksamensfusk blant studenter

Handelshøyskolen BI kaller inn studenter for å avdekke eksamensfusk. Onsdag sendte ledelsen ut en melding der de skriver at de fra neste uke vil kalle inn både tilfeldige studenter og studenter til mistenker at har fusket til muntlige høringer, skriver Dagens Næringsliv. Leder ved BI studentorganisasjon, Jonas Økland, sier mange studenter reagerer på at skolen skal ta stikkprøver av studenter som ikke har jukset..

P4 - 23 mars 18 kl. 09:31

Økning i tallet på studenter

Antall studenter i Norge øker. På høsten i fjor var det drøyt 293 000 studenter i høyere utdanning. Det er en økning på 4000 fra året før, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

P4 - 22 juli 16 kl. 07:26

Advarer studenter mot brannulykker

Brannvesenet advarer studenter mot å skaffe seg bolig for raskt. Denne uken fikk 91000 tilbud om studieplass og for mange haster det med å skaffe bosted. Oslo brann og redningsetat sier til VG at de er redde for at studenter i et presset boligmarked overser mange branfeller.

P4 - 20 aug. 19 kl. 20:43

Studenter dopet ned

Flere studenter skal ha blitt dopet ned under fadderuka i Oslo. I dag har fadderstyret ved BI i Oslo lagt ut en advarsel på Facebook der de ber studenter være ekstra oppmerksomme, fordi dette kan potensielt være livstruende. Politiet i Oslo sier til TV2 at de ikke har fått inn noen anmeldelser så langt, men oppfordrer studenter som har opplevd dette om å gjøre det..

P4 - 21 feb. 20 kl. 10:09

Studenter tjener mindre

Norske studenter tjener mindre enn tidligere. Men mer studiestøtte gjør at de har opprettholdt sin kjøpekraft, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå. Støtten har økt med sju prosent fra 2013 til 2018, mens studentene tjente seks prosent mindre fra jobb i samme periode.

Dagbladet - 05 nov. 14 kl. 07:40

BI-studenter stryker oftere enn andre studenter

BI-studenter stryker nesten dobbelt så ofte som studenter ved Universitetet i Oslo..

P4 - 02 aug. 19 kl. 14:31

Over 17.000 studenter står uten bolig

To uker før studiestart står over 17 000 studenter i kø for å få studentbolig. Som normalt er det flest som venter på bolig i Oslo/Akershus og i Trondheim. Flere av de på ventelisten vil trolig få plass, men ved studiestart i fjor sto fortsatt 10 600 studenter i kø.

P4 - 11 aug. 20 kl. 14:55

Studenter: – Forstår kritikken

Studenter og faddere forstår at de får gjennomgå. Og kritikken har haglet fra mange hold etter at tusenvis av studenter landet over har startet fadderukene med det som ikke alltid vitner om gode smitteverntiltak. Studenter og faddere på gaten i Oslo forstår kritikken..

P4 - 05 aug. 14 kl. 16:51

Håper luftmadrasser vil hjelpe studenter i boligkø

Luftmadrasser skal redde studenter i bolignød. Det håper i alle fall Studentsamskipnaden i Tromsø, som sammen med Debut Uka jobber på spreng for å finne boplass til alle studentene som snart kommer til byen. I fjor måtte flere hundre studenter forlate by og studier i mangel på bolig forteller, Maya Åsli i Debut Uka, som håper det vil bli enkelt å innlosjere studenter på madrass :.

Hegnar.no - 05 nov. 14 kl. 06:43

BI-studenter stryker oftere enn andre studenter

11,6 prosent av BI-studentene strøk i løpet av våren. Strykprosenten ved BI er dermed høyere enn for studenter flest, viser nye tall fra Database for statistikk om høyere utdanning..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt