NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 17:58

NRK - 22 jul 23 kl. 12:43

New Zealands kvinnelandslag måtte evakuere etter hotellbrann

New Zealands VM-lag for kvinner ble midlertidig evakuert fra hotellet i Auckland lørdag etter en brann, men alle spillere og ansatte var trygge. Det melder nyhetsbyrået AFP. – New Zealand Football kan bekrefte at laget og ansatte har blitt midlertidig evakuert fra Pullman Hotel, lagets base for FIFA Women's World Cup, på grunn av en brann, sa New Zealands forbund i en uttalelse. – Hele teamet og ansatte er trygge og redegjort for, sa forbundet videre. Det var ikke umiddelbart klart hva som forårsaket brannen, men en talsperson for brann og nødhjelp fortalte at det hadde vært «flere branner» på hotellet, som siden har blitt slukket.
Les mer på NRK


Les mer om:
Zealands VM, Auckland, AFP, Zealand Football, Pullman Hotel, FIFA Women, World Cup, New Zealands, Zealand, VM, Australia, Norge, Zealands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, Zealands, kvinnelandslag, måtte, evakuere, etter, hotellbrann
NRK - 22 jul 23 kl. 12:43

New Zealands kvinnelandslag måtte evakuere etter brann

New Zealands VM-lag for kvinner ble midlertidig evakuert fra hotellet i Auckland lørdag etter en brann, men alle spillere og ansatte var trygge. Det melder nyhetsbyrået AFP. – New Zealand Football kan bekrefte at laget og ansatte har blitt midlertidig evakuert fra Pullman Hotel, lagets base for FIFA Women's World Cup, på grunn av en brann, sa New Zealands forbund i en uttalelse.

NRK - 12 jun 23 kl. 06:58

New Zealands statsminister til Kina

New Zealands statsminister Chris Hipkins drar til Kina senere denne måneden sammen med en handelsdelegasjon. Kina er New Zealands største handelspartner. – Forholdet til Kina er blant de viktigste, mest omfattende og komplekse som New Zealand har, sier Hipkins.

NRK - 9 timer siden

New Zealand forbyr mobiltelefon på skolen

Regjeringen i New Zealand vil forby mobiltelefoner på skolen som ledd i arbeidet med å bedre lesekunnskapene, skriver NTB. New Zealands skolevesen har tidligere vært en stolthet for landet, men tester har vist at evnen til lesing og skriving nå har nådd et nivå som mange forskere omtaler som en «krise i klasserommet». Cristopher Luxon ble tatt i ed som New Zealands nye statsminister mandag.

VG - 22 jul 23 kl. 12:11

New Zealands VM-tropp evakuert etter hotellbrann

Dramatikken vil ingen ende ta for New Zealands VM-lag. Lørdag kveld måtte de ut av hotellet etter at brannalarmen ble utløst..

Aftenposten - 24 jul 23 kl. 10:14

Skjerpet sikkerhet rundt New Zealands VM-lag etter brannstiftelse

New Zealands fotballforbund har skjerpet sikkerheten rundt sitt VM-lag etter en påsatt brann på lagets hotell..

NRK - 14 okt 23 kl. 12:56

New Zealands statsminister erkjenner valgnederlag

Det ble et rungende ja til regjeringsskifte fra New Zealands innbyggere i valget lørdag. Statsministeren Chris Hipkins har erkjent valgnederlaget. Hipkins tok over som statsminister og leder av sosialdemokratiske Labour Party etter at Jacinda Ardern uventet trakk seg i januar i år.

NRK - 27 nov 23 kl. 08:31

Stanser ny radikal røykelov

New Zealands nye konservative regjering vil kansellere landets planlagte nye røykelov som tok sikte på å forby salg av tobakk til alle som er født etter 2008, skriver NTB. Etter at han ble tatt i ed mandag, bekreftet statsminister Christopher Luxon at den planlagte loven blir lagt på is før den trer i kraft. Han viste til faren for en blomstrende svartebørs som begrunnelse.

VG - 12 maj 23 kl. 08:18

Ambros Martin tar over Spanias kvinnelandslag i håndball

Spanjolen Ambros Martin (55) overtar Spanias kvinnelandslag i håndball fra sommeren av. Han har skrevet en kontrakt på vel ett år..

NRK - 01 maj 23 kl. 08:49

New Zealands statsminister vil innføre republikk

Statsminister Chris Hipkins på New Zealand ønsker seg en ny ordning der landet ikke lenger har den britiske monarken som statsoverhode. Hipkins sa dette mandag, kort tid før han skulle reise til Storbritannia i forbindelse med kroningen av kong Charles. – Ideelt sett så vil New Zealand på sikt bli et helt uavhengig land, sa statsministeren.

Klartale - 25 okt 23 kl. 15:20

Her er årets masker

«Maskorama» er snart tilbake. Det begynner igjen 11. november.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 45 minutter siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 1 time siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 1 time siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com