NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 10:28

NRK - 06 apr 22 kl. 06:15

New Zealand med økt toll på russiske varer

New Zealand legger 35 prosent ekstra toll på russiske importvarer. I tillegg forlenges dagens eksportrestriksjoner på strategisk viktige varer, melder CNN. De nye tollsatsene skla gjelde fra 25. april..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zealand, CNN

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, Zealandmed , økt, toll, russiske, varer
NRK - 03 okt 21 kl. 08:15

New Zealand åpner grensene

Når New Zealand åpner grensene igjen for tilreisende, vil alle måtte være fullvaksinert for å slippe inn i landet. – Vi innfører krav om fullvaksinering for alle som er over 17 år og som ikke er borgere av New Zealand, sa covid-minister Christ Hipkins søndag. New Zealand har ført en vellykket kamp mot pandemie.

NRK - 30 okt 21 kl. 13:48

Har fått sitt første koronatilfelle

Tonganarar strøymde til vaksinasjonssentera laurdag etter at regjeringa åtvara om at hovudøya kan bli stengd ned neste veke etter å ha registrert sitt aller første koronatilfelle. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Personen som var smitta, var blant 215 personar som kom frå eit fly frå byen Christchurch i New Zealand.

NRK - 10 jun 22 kl. 09:08

Statsministermøte New Zealand-Australia

New Zealands statsminister Jacinda Ardern ble fredag den første utenlandske lederen på besøk hos Australias nye statsminister Anthony Albanese. Begge er sosialdemokrater, og Ardern mener det australske arbeiderpartiets valgseier vil markere en restart av forholdet mellom landene. Etter samtalene med Ardern fikk Albanese spørsmål om New Zealand bør gjøre mer for å bremse Kinas økende innflytelse i Stillehavsområdet.

NRK - 09 sep 22 kl. 06:26

Ardern: Dronning Elizabeth ga alt for sitt folk

New Zealands statsminister Jacinda Ardern hyller avdøde dronning Elizabeth som en uselvisk leder som viet livet sitt til å tjene andre. – De siste dagene av dronningens liv viser på så mange måter hvem hun var. Hun jobbet helt til det siste på vegne av folket hun elsket, sa Ardern fredag.

NRK - 21 okt 21 kl. 07:38

New Zealand vedtok klimalov

Som første land i verda har New Zealand vedteke ei lov som pålegg bankar og forsikringsselskap å rapportere korleis verksemdene påverkar klimaendringane, melder Reuters. Ifølge lova må finansverksemdene blant anna forlkalre korleis dei handterer klimarelaterte risikoar og moglegheiter. Regjeringa i New Zealand har i løpet av perioden innført fleire tiltak for å få ned klimautsleppa..

NRK - 18 mar 22 kl. 04:34

Flere titalls hvaler strandet i New Zealand

29 grindhvaler døde etter å ha strandet i New Zealand, ifølge lokale myndigheter. Stranda de ble funnet på er kjent som en dødsfelle for de store pattedyrene. 29 av 34 hvaler som strandet, var allerede døde da de ble funnet på den avsidesliggende stranda Farewell Spit på sørøya i New Zealand sent torsdag.

NRK - 14 jun 22 kl. 15:11

303 vil gå til Sørpolen

303 personar har meldt seg interessert i å delta på ein ekspedisjon til Sørpolen i november. 121 av dei er norske. Det er stiftinga Antarctic Heritage Trust på New Zealand som har invitert folk frå New Zealand og Noreg til å bli med på ekspedisjonen, som blir arrangert i samband med at det i år er 150 år sidan Roald Amundsen blei fødd.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:45

Bombetrusler mot skoler i hele New Zealand

Minst tolv skoler i New Zealand mottok torsdag bombetrusler i det som antas å være et utenlandsk dataangrep. Mange av skolene ble stengt eller evakuert som følge av trusselen. Landets utdanningsdepartement antar at det dreier seg om et utenlandsk dataangrep.

NRK - 01 aug 22 kl. 04:40

New Zealand åpner grensene etter pandemien

Mandag åpnet New Zealand grensene for besøkende fra hele verden, for første gang siden koronapandemien stengte ned grensene i 2020. De fleste besøkende som ankommer New Zealand må fortsatt være vaksinert mot koronaviruset. De må også ta koronatester ved ankomst, men det er ingen krav om karantene, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 18 aug 22 kl. 07:28

To barn funnet døde i koffert i New Zealand

Levninger fra to barn ble funnet i en koffert som ble kjøpt på aksjon i Auckland, New Zealand. Barna skal være i barneskolealder, ifølge AFP som siterer politiet i New Zealand. Barna var trolig mellom fem og ti år gamle, ifølge en talsmann fra politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sjødin støtter gjenåpning av drapssak

Viggo Kristiansens mangeårige forsvarer Arvid Sjødin er fornøyd med at riksadvokaten ber om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Det er veldig viktig at riksadvokaten har sørget for at dette vil komme for domstolen. Da kan vi få en endelig avgjørelse i skyldspørsmålet.

NRK - 15 minutter siden

Søker flere samiske fosterforeldre

Samiske barn i fosterhjem har krav på å få ivaretatt sitt språk, kultur og identitet. Stendi tar derfor nye metoder i bruk for å finne samiske familier som kan tenke seg å bli fosterhjem, skriver Stendi i en pressemelding. Stendi, tidligere Aleris Omsorg, er et norsk selskap som driver virksomhet innen barnevern, fosterhjem, brukerstyrt personlig assistanse, heldøgnsboliger, hjemmetjenester og eldreomsorg.

NRK - 15 minutter siden

Tre lokale banker slår seg sammen

Sammenslåing av Larvikbanken, Andebu Sparebank og Skagerrak Sparebank ble i går vedtatt. Den sammenslåtte bankens navn vil være Skagerrak Sparebank. Det er et sentralt premiss at alle ansatte skal beholde jobbene og at alle lokalkontorer skal opprettholdes, skriver bankene i en samlet pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Redaktør Fædrelandsvennen: – Riktig avgjørelse

Redaktør i Fædrelandsvennen Eivind Ljøstad mener det var riktig av riksadvokaten å be om gjenopptakelse av saken mot Jan Helge Andersen. – Fordi det vil bidra til at vi kan få noen svar, det hadde vært helt uholdbart om det ene drapet i Baneheia-saken skulle forbli uoppklart, sier Ljøstad til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Fengsel for overgrepsmateriale

En mann fra Stjørdalsregionen er for fjerde gang dømt for nedlasting og oppbevaring av store mengder overgrepsbilder og videoer. Det tar 15 døgn å spille av videofilmene, går det fram av dommen fra Trøndelag tingrett. Tiltalte i 30-årene delte også flere av videoene via en app.

NRK - 45 minutter siden

Salgsforbud blir ikke opphevet

Avdelingssjef Per Samuelsson i Elsäkerhetsverket opplyser til NRK at Easee ikke får opphevet salgsforbudet. Beskjeden kom i går kveld, opplyser Samuelsson. Easee har mulighet til å anke saken..

NRK - 45 minutter siden

HA: Beboerne i Moelv har fått flytte hjem

Beboerne på adressen i Moelv, hvor politiet gikk til aksjon på grunn av opplysninger om mulig giftig stoff, har fått flytte hjem igjen. Det skriver HA. De tre beboerne ble evakuert på onsdag.

NRK - 30 minutter siden

Tror ikke det har skjedd noe kriminelt

Politiet tror ikke det har skjedd noe kriminelt med personen som ble funnet død i Byfjorden i Bergen i går. Det skriver VG. Politiet vil ikke gå ut med kjønn eller alder, fordi de foreløpig ikke har identifisert personen..

NRK - 30 minutter siden

Riksadvokaten vil gjenoppta saken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud ber gjenopptakelseskommisjonen gjenoppta Baneheia-saken mot Jan Helge Andersen, ifølge en pressemelding. Andersen ble dømt til 19 års fengsel for voldtekt og drap på 8 år gamle Stine Sofie Sørstrønen og medvirkning til voldtekt av 10 år gamle Lena Sløgedal Paulsen. Da Viggo Kristiansen i desember ble frikjent for drapene i Baneheia, ble også drapet på Lena Sløgedal Paulsen stående uløst.

NRK - 30 minutter siden

Ukraina: Minst sju drept i russiske angrep øst og nord i landet

Minst sju personer er drept i russiske angrep over natten, ifølge ukrainske myndigheter. Angrepene rammet regioner øst og nord i Ukraina. Ifølge ukrainske nødetater ble fem sivile drept i Kostjantynivka øst i Donetsk natt til fredag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com