VG > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:54

VG - 03 aug 21 kl. 07:15

New York Times: Guvernør avhørt i 11 timer etter anklager om seksuell trakassering

NEW YORK (VG) Etterforskningen av New York-guvernøren Andrew Cuomo (63) er i full gang etter påstander om seksuell trakassering. Nå kan hans politiske fremtid stå på spill..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NEW YORK, New York, Andrew Cuomo, York Times

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: New, York, Times, Guvernør, avhørti 11 , timer, etter, anklager om seksuell trakassering
NRK - 10 aug 21 kl. 18:09

Guvernør Cuomo trekker seg

New Yorks guvernør Andrew Cuomo trekker seg etter anklager om seksuell trakassering. Det skriver Reuters. Både president Joe Biden og Nancy Pelosi, lederen av Representantenes hus, tok tirsdag til orde for at Cuomo må gå av.

NRK - 11 aug 21 kl. 06:35

Ny guvernør i New York

Viseguvernør Kathy Hochul blir New Yorks nye guvernør, etter at Andrew Cuomo trakk seg etter anklager om seksuell trakassering tirsdag. 62 år gamle Hochul blir New Yorks første kvinnelige guvernør. Demokraten har tidligere jobbet som rådgiver til to kongressmedlemmer, før hun ble valgt til bystyret i hjembyen Buffalo.

NRK - 04 aug 21 kl. 22:03

Vil ha riksrettsprosess mot Cuomo

Et flertall i New Yorks delstatsforsamling vil begynne riksrettsprosess mot guvernør Andrew Cuomo hvis han ikke trekker seg. New Yorks justisminister Letitia James la tirsdag fram resultatet av en gransking av New York-guvernøren, utført av to advokater. Ifølge James konkluderer granskingen med at Cuomo har seksuelt trakassert nåværende og tidligere ansatte i New York..

NRK - 04 aug 21 kl. 11:17

Guvernør benåder våpen-ektepar

Guvernøren i Missouri, Mike Parson, har benådet ekteparet Mark og Patricia McCloskey. Det skriver The New York Times. Bilder av paret som truet Black Lives Matter-demonstranter med våpen gikk verden rundt i juni 2020.

NRK - 09 maj 21 kl. 02:15

Tre skadd i skyting på Times Square

To kvinner og et barn er skadd etter en skyteepisode på Times Square i New York lørdag. Politiet sier det er uklart hva som har skjedd. De tre er lagt inn på sykehus med skader som ikke er livstruende.

NRK - 09 maj 21 kl. 02:15

Tre skutt på Times Square i USA

To kvinner og et barn er skadd i skyting på Times Square i New York lørdag. Politiet sier det er uklart hva som har skjedd. De tre er lagt inn på sykehus med skader som ikke er livstruende.

NRK - 29 jul 21 kl. 00:10

Krever vaksine av alle off. ansatte

Delstaten New York krever at alle som jobber i offentlig sektor, må vaksinere seg innen 6. september. Det var guvernør Andrew Cuomo som onsdag brakte nyheten.

NRK - 09 aug 21 kl. 06:19

Cuomos topprådgiver trekker seg

Guvernør Andrew Cuomos øverste rådgiver, Melissa DeRosa, trekker seg samtidig som presset øker mot New York-guvernøren, som anklages for seksuell trakassering. I en kunngjøring først publisert på Twitter sier DeRosa at de to siste årene har vært «følelsesmessig og mentalt utfordrende». DeRosas avgang er et kraftig nederlag for Cuomo, som trolig må forberede seg på en riksrettsprosess fra delstatsforsamlingen i New York dersom han ikke går av frivillig..

NRK - 03 sep 21 kl. 05:06

Guvernør: – En tung dag

– Det har vært en tung dag for beboere i New York. Ikke bare det å takle været, men å våkne og vite at vi har mistet noen medborgere, fordi de ikke klarte å komme seg ut av bilen, eller hjemmet sitt, sa New York guvernør, Kathy Hochul. Minst 45 mennesker er bekreftet døde etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida, melder AP..

NRK - 27 maj 21 kl. 19:04

New York deler ut college-stipender

Delstaten New York skal dele ut 50 college-stipender til ungdom mellom 12–17 år som tar koronavaksinen, skriver CNN. Guvernør Andrew Cuomo annonserte planen på onsdag. Det skal deles ut ti stipender ukentlig i fem uker fremover.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Mangemillionær dømt for drap på venn

Mangemillionæren Robert Durst (74) er dømt for drapet på sin venninne Susan Berman i 2000..

VG - 6 timer siden

Frankrike kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine fra USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 6 timer siden

Frankrikes ambassadører kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine til USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 7 timer siden

USA innrømmer at droneangrep i Kabul drepte ti sivile

Etter å ha hevdet at de tok ut en terrortrussel, innrømmer det amerikanske forsvaret at droneangrepet de gjennomførte i Kabul under den siste dagen av evakueringen fra landet, drepte ti sivile mennesker..

VG - 12 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - I førrgår: 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - I førrgår: 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

VG - I førrgår: 11:01

Dansk avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

VG - 14 sep 21 kl. 18:54

Topp-militær fryktet at Trump skulle gå amok

Ifølge en ny bok tok president Donald Trumps militære topprådgiver i all hemmelighet ekstraordinære grep etter kongressangrepet – i frykt for at presidenten skulle «gå amok»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt