NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:35

NRK - 15 sep 23 kl. 19:31

Nettavisen Verdinytts Facebook-side var nede i tre timer

Fredag ettermiddag ble Facebook-sidene til den kristne nettavisen Verdinytt stengt i tre timer. Facebook-siden ble stengt rundt klokken 13, skriver nettavisen selv. «Dette skyldes at Verdinytt bryter standardene våre», skal det ha stått. – Trolig har Facebooks algoritmer feiloppfattet et eller annet vi har postet, eller så kan vi ha vært utsatt for klager fra aksjonister. Uansett er det svært betenkelig at Facebook og eierselskapet Meta er seg så lite bevisst sitt ansvar for å ivareta ytringsfriheten, at de ikke engang sender et forvarsel eller forklarer hva saken gjelder før de stenger siden til et redaktørstyrt medium, sier redaktør Tor-Bjørn Nygaard.
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Verdinytt, Facebooks, Meta, Tor-Bjørn Nygaard, NTB, Verdinytts Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nettavisen, Verdinytts, Facebook-sidevar , nedei , tre, timer
NRK - 06 okt 23 kl. 22:33

Vegvesenets nettsider nede

Nettsidene til vegvesen.no er nede fredag kveld. Sidene har vært nede siden rett før klokken 21.

NRK - 13 nov 23 kl. 14:09

Amedia-nettaviser er nede

For øyeblikket er alle Amedia sine nettaviser nede. Det gjelder alle lokalaviser i hele landet. Blant annet Budstikka, Avisa Oslo, Akershus Amtstidene, Nettavisen og Romerikes Blad.

NRK - 22 aug 23 kl. 14:32

Oslo kommunes nettsider nede igjen

Oslo kommunes nettsider er i 14.30-tiden tirsdag nok en gang nede, etter også å ha vært nede i en periode tirsdag formiddag. «Siden er midlertidig utilgjengelig pga.

NRK - 21 aug 23 kl. 20:11

Trudeau med skarp kritikk av Facebook

Canadas statsminister Justin Trudeau beskylder Facebook for å sette profitt høyere enn folk sikkerhet mens skogbranner herjer landet. Meta, som er morselskapet til Facebook og Instagram, kunngjorde i sommer at de ville blokkere nyhetsinnhold fra Canada. Årsaken er en ny lov som krever at gigantselskapet betaler utgiverne for lenker og bruk av deres innhold.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:49

Politiets nettsider var nede torsdag ettermiddag

Politiets nettsider er torsdag ettermiddag oppe og går igjen. NRK kom inn igjen på siden klokken 16:53. Tre minutter tidligere var nettisden nede.

NRK - 27 jul 23 kl. 16:49

Problemer med politiets nettsider torsdag ettermiddag

Politiet har tilsynelatende problemer med sine nettisder torsdag ettermiddag. Ifølge Nettavisen, som omtalte nedetiden først, hadde nettisden vært nede siden minst klokken 16:30. NRK kom inn igjen på siden klokken 16:53.

NRK - 07 sep 23 kl. 10:11

Lokale partier utestengt fra Facebook: Ikke sabotasje

Sabotasje er ikke årsaken til at flere lokale partier er utestengt fra Facebook. Det sier Roar Thon, fagdirektør i Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Både i Østfold og andre valgkretser har flere av Arbeidspartiets lokallag mistet kontrollen over sine Facebook-sider tidligere under valgkampen.

NRK - 24 maj 23 kl. 14:24

24 MAI 2023 ONS 14.19 Wagner-sjefen hevder gruppa har mistet 20.000 soldater i Bakhmut

Lederen for leiesoldatkompaniet Wagner hevder at gruppa har mistet mer enn 20.000 soldater i den langvarige og blodige kampen om Bakhmut øst i Ukraina. Tapstallet, som ikke er verifisert av uavhengige kilder, er langt høyere enn anslagene fra offisielt hold i Russland om drøyt 6000 falne soldater på russisk side.

VG - 28 aug 23 kl. 08:53

Den eneste siden vi tar er barnas side

At Wetland og Jacobsen nærmest insinuerer at vi ville stått på Hitlers side i 2. verdenskrig, er sjokkerende. Den eneste siden vi tar er barnas side, og vi hjelper alle barn uavhengig hvem foreldrene deres er og hvilken side av konfliktlinjen de bor i..

Klartale - 18 aug 23 kl. 11:09

Ustabile nettsider for flere kommuner

Flere kommuner sine nettsider har vært nede. – Vi har en hendelse som vi jobber med å kartlegge med vår underleverandør, sier Bent Inge Storheim til kanalen NRK. Storheim er administrerende direktør Acos.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 45 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com