NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:39

NRK - 17 mai 21 kl. 21:36

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen. – Vi fortsetter operasjonene så lenge det er nødvendig for å få tilbake ro og sikkerhet for alle israelske borgere, sier Netanyahu..
Les mer på NRK


Les mer om:
Benjamin Netanyahu, Israel, Gazastripen, Netanyahu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Netanyahu, Israel, vil, fortsette
NRK - 16 mai 21 kl. 01:41

Netanyahu varsler fortsatt offensiv

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at offensiven mot militante palestinere på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Netanyahu kom med budskapet i en advarsel til Hamas' ledere da han var på besøk i forsvarsdepartementet i Tel Aviv lørdag kveld. – Dere kan ikke skjule dere.

NRK - 12 mai 21 kl. 22:40

Biden i telefonmøte med Netanyahu

USAs president Joe Biden snakket onsdag med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, og understreket at Israel har rett til å forsvare seg mot rakettangrep. – Jeg hadde en samtale med Netanyahu for kort tid siden. Jeg forventer og håper at dette vil ta slutt så fort som mulig, men Israel har rett til å forsvare seg når tusenvis av raketter kommer inn i deres territorium, sa Biden.

NRK - 15 mai 21 kl. 22:18

Netanyahu: Fortsetter i Gaza

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at Israel vil fortsette med full styrke i Gaza. Han understreker at militæroperasjonen ikke er over og at den vil fortsette så lenge det er nødvendig. Netanyahu sier i en tale lørdag kveld at de vil gjøre hva de kan for å spare sivile..

NRK - 19 mai 21 kl. 19:35

Netanyahu trosser Biden

Statsminister Benjamin Netanyahu sier han er fast bestemt på å fortsette offensiven mot Gaza, til tross for at Joe Biden har bedt om en betydelig nedtrapping i en telefonsamtale. I en Twitter-melding kort etter telefonsamtalen med Biden sa Netanyahu at operasjonen mot Gaza skal fortsette til Israel har nådd sitt mål, nemlig ro og sikkerhet for Israels befolkning..

NRK - 30 mai 21 kl. 20:50

Netanyahu frykter samlingsregjering

Statsminister i Israel Benjamin Netanyahu mener en mulig samlingsregjering er en fare for landets sikkerhet, skriver NTB. Netanyahu kom med uttalelsen kort tid etter høyrenasjonalistiske Naftali Bennett kunngjorde at han vil danne en samlingsregjering sammen med sentrumspolitikeren Yair Lapid. Dersom de to lykkes i å danne en samlingsregjering, må Netanyahu gå av etter tolv år som statsminister..

NRK - 12 mai 21 kl. 17:01

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag ble kjent at flere Hamas-topper er drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

NRK - 14 mai 21 kl. 16:43

Netanyahu: Det er ikke over ennå

– I en tale fredag sier statsminister Benjamin Netanyahu at Israel ikke har planer om å avslutte angrepene mot Hamas i Gaza, melder AFP. – De angrep hovedstaden vår, de skjøt raketter mot byene våre. De betaler og vil fortsette å betale dyrt for det, sa Netanyahu etter et møte ved militærets hovedkvarter i Tel Aviv..

NRK - 12 mai 21 kl. 01:29

Erklærer unntakstilstand i Lod

Statsminister Benjamin Netanyahu skal ha erklært unntakstilstand i den sentrale byen Lod onsdag. I en uttalelse kunngjorde Netanyahu at det vil bli satt inn forsterkninger i byen etter at en mann ble drept i Lod kvelden før, og etter økt vold mellom Israel og de palestinske områdene, skriver nyhetsbyrået AFP. Netanyahu skal være på vei til byen Lod, skriver The Times of Israel..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:50

Israel vil intensivere angrepene

Statsminister Benjamin Netanyahu sier Israel vil fortsette å angripe «opprørere» på Gazastripen, melder nyhetsbyrået AP. Netanyahu advarer med at angrepene vil øke i styrke og at Hamas vil oppleve« angrep de ikke forventer»..

NRK - 15 mai 21 kl. 18:42

Netanyahu i samtale med Biden

Netanyahu, statsminister i Israel, har snakka med Biden, statsminister i USA. Netanyahu skal ha fortalt at Israel gjer alt dei kan for å ikkje skada sivile. Det melder nyheitsbyrået Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fem omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 5 minutter siden

UD ønsker dialog med Iran

– Vi har registrert resultatet av presidentvalget i Iran og notert oss den lave valgdeltakelsen. Vi ønsker å ha et best mulig bilateralt forhold og opprettholder dialog også i vanskelige tider. Iranske myndigheter er godt kjent med norske synspunkter, sier statssekretær Audun Halvorsen (H) i Utenriksdepartementet til NTB.

NRK - 30 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 15 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 45 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 1 time siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 2 timer siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt