Dagbladet > Nyheter

Saturday, 25 September, 11:47

Dagbladet - 29 jul 21 kl. 19:32

Nesten påkjørt: - Panikken traff meg

Badeturen til Fabian Høgseth Asphaug (18) holdt på å ende skikkelig galt..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fabian Høgseth Asphaug

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, påkjørt, Panikken, traff, meg
Aftenposten - 14 aug 21 kl. 21:43

Panikken brer seg i Kabul. Det er bare en måte å komme seg ut: flyplassen

Etter hvert som Taliban strammer grepet om Afghanistans hovedstad Kabul, brer panikken seg..

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i en kafe i Storgata

En bil har kjørt gjennom et gjerde og traff et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kafe ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen som kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet.

NRK - 19 aug 21 kl. 18:26

– Skyting og panikk i Asadabad

Minst tre mennesker skal være drept etter at Taliban åpnet ild mot en gruppe som bar et afghansk flagg i Asadabad for å feire Afghanistans nasjonaldag. Vitner forteller ifølge Reuters at det oppsto panikk i byen etter skytingen. Det er ikke klart om de tre ble skutt, eller om de døde i panikken..

NRK - 30 jun 21 kl. 15:34

Sikkerhetskrav for kjøreopplæring

Havarikommisjonen kritiserer Statens vegvesen for manglende sikring av Gjøvik trafikkstasjon, der en kvinne døde under kjøreopplæring i juli i fjor. MC-føreren omkom da hun kjørte utfor en usikret skåning, og traff et næringsbygg. Hun ble 49 år gammel.

NRK - 15 apr 21 kl. 04:42

Tyrkisk soldat drept i Irak

En tyrkisk soldat ble drept i et rakettangrep mot en militærbase i Bashiqa ved Mosul i Irak. Tre raketter ble avfyrt, men bare en av dem traff basen. Et irakisk barn ble skadd da en av rakettene traff en landsby like ved.

NRK - 17 jun 21 kl. 23:18

Vei raste ut av traff hus i Drammen

Det er ikke meldt om skadde personer etter at deler av veien ved Smedberget i Drammen raste ut og traff et hus torsdag kveld. Operasjonsleder Tore Grindem i Sørøst politidistrikt sier til NTB at styrtregnet trolig er årsaken. Han sier det er meldt om flere oversvømmelser i byen..

VG - 02 jul 21 kl. 12:13

Helikopter-styrten: Traff høyspentlinje 15 meter over bakken

Helikopteret som styrtet i Telemark i midten av juni, traff en høyspentlinje på rundt 15 meters høyde. Nå frigir Havarikommisjonen et bilde fra like før styrten..

NRK - 20 aug 21 kl. 03:29

Orkanen Grace traff Yucatán

Tak blåste av hus og strømmen forsvant da orkanen Grace torsdag feide inn over Yucatán-halvøya i Mexico, melder NTB/AP. Stormen hadde allerede sluppet store mengder nedbør over Jamaica, Cayman-øyene og det jordskjelvrammede Haiti før den traff Yucatán-kysten, som er hjertet av Mexicos turistnæring. Grace kom inn over land rett sør for Tulum som en kategori 1-orkan, men ble svekket til en tropisk storm da den fortsatte videre inn over land.

NRK - 21 aug 21 kl. 10:02

Uværet «Grace» har truffet Mexico

Orkanen «Grace» traff østlige deler av Mexico tidlig lørdag. Den regnes som en stor kategori tre-storm på skalaen som går til fem. Det er ventet at den kan føre med seg betydelig flom og skred, skriver AFP.

NRK - 08 jun 21 kl. 14:11

Fikk vite om drap etter ulykke

På en pressekonferanse tirsdag opplyser politet at de fikk informasjon om at det var en død kvinne i Oslo etter en trafikkulykke ved Eidsvoll i morges. – En bil kjørte i motgående kjørefelt mellom Nordskogen og Espa på E6 ved Eidsvoll og traff en annen bil. De involverte fikk lettere skader.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 minutter siden

Bolsonaro jr. også corona-smittet

- Et argument mot vaksinepass..

Dagbladet - 1 time siden

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..

Dagbladet - 1 time siden

Norge åpner i strålende sol …

… i hvert fall i Sør-Norge..

Dagbladet - 3 timer siden

Betalte millioner - fikk prestisjepris

Først fikk Kjell Magne Bondevik og Aamir J. Sheikh over fire millioner kroner fra organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime. Så ga de en prestisjefylt pris til lederen for organisasjonen..

Dagbladet - 3 timer siden

Trekker seg fra prestisjepris

Etter at Dagbladet stilte henne spørsmål om «Brobyggerprisen» sitt samarbeid med organisasjonen Muslim World League, som eksperter knytter til Saudi-Arabias autoritære regime, trekker Cecilia Brækhus seg som juryleder for prisen..

Dagbladet - 4 timer siden

Jobbet døgnet rundt i FHI

Medlemmer av regjeringen og helsemyndighetene forteller om opptakten til beslutningen om å gjenåpne Norge..

Dagbladet - 6 timer siden

Løslater Huawei-topp

En utleveringsdomstol besluttet fredag at Huawei-toppen Meng Wanzhou, som satt i husarrest i Canada, skal løslates. Hun har nå satt seg på et fly til Kina..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 7 timer siden

Hans egne bekrefter valgsmell

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene..

Dagbladet - 8 timer siden

Smitte-alarm minutter før intervju

Bare minutter før USAs visepresident Kamala Harris skulle delta på det populære talkshowet «The View», testet to av programlederne positivt på coronavirus..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt