NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:36

NRK - 10 feb 23 kl. 08:18

Nesten alle fjellovergangar i Sør-Noreg er stengde

To gule farevarsel for mykje snø er sendt ut for dei neste dagane. Varsla gjeld for heile Vestlandet og nokre stader kan det totalt kome mellom 60 -70 cm snø fram til laurdag. Slik er stoda fredag kl. 08: E16 Filefjell: Ope E134 Haukelifjell: Kolonnekøyring Rv52 Hemsedalsfjellet: Stengd Fv50 Aurland-Hol: Stengd Fv53 Tyin Årdal: Stengd Rv13 Vikafjell: Stengd Rv7 Hardangervidda: Stengd Rv15 Strynefjell: Stengd Fv 27 Venabygdsfjellet: Stengd Fv 705 Stugudalen - Brekken: Stengd E69 Skarsvåg - Nordkapp: Kolonne Fv 813 Beiarfjellet: Kolonne.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestlandet, Filefjell, E134 Haukelifjell, Rv52 Hemsedalsfjellet, Fv50 Aurland-Hol, Fv53 Tyin Årdal, Rv13 Vikafjell, Rv7 Hardangervidda, Rv15 Strynefjell, Fv, Venabygdsfjellet, Stugudalen, E69 Skarsvåg, Beiarfjellet, Sør-Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, alle, fjellovergangari , Sør-Noreger , stengde
NRK - 09 jun 23 kl. 10:55

Noreg og Storbritannia einige om makrellavtale

Noreg og Storbritannia har inngått avtale om forvalting av makrell for 2023, melder Nærings- og fiskeridepartementet. Avtala mellom Noreg og Storbritannia omhandlar blant anna storleiken på dei nasjonale makrellkvotane, overføringar av makrellkvotar og styrka vitskapeleg samarbeid. Noreg får også høve til å fiske 135 141 tonn makrell i Storbritannias si sone.

Nyhetspressen - 08 jan 23 kl. 21:42

Kva er eigentleg VPN?

VPN-tenester blir stadig meir populære her heime i Noreg og generelt i verda. Det er det fleire grunnar til, men kort frotalt gjer VPN deg mange fordelar på nettet når det gjeld personvern, tryggleik og ikkje minst brukaropplevingar. Med ein VPN-teneste kan du sjå innhald som eigentleg er blokkert i Noreg, som til dømes Netflix i USA, der utvalet av underhaldning er langt større enn her heime.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 25 maj 23 kl. 06:29

Kirkens Bymisjon: Noreg bryt plikter ovanfor bustadlause EU-migrantar

Norske styresmakter må ta ei langt meir aktiv rolle i å hindre og motverke at EU-migrantar står utan bustad, meiner Kirkens Bymisjon. I ei ny kartlegging skriv dei at Noreg bryt menneskerettslege plikter og at gruppa er definert ut av det norske velferdssystemet fordi dei manglar fast bustad. Det kallar Mari Seilskjær i Kirkens Bymisjon for kynisk.

NRK - 22 timer siden

Noreg og EU einige om nye EØS-midler og sjømatavtale

Forhandlarane frå Noreg og EU har blitt einige om ein ny periode med EØS-midler, skriv Utanriksdepartementet i ei pressemelding. Totalt skal dei tre EØS/EFTA-landa Noreg, Island og Liechtenstein bidra med over 38,2 milliardar norske kroner (3,268 milliardar euro), over ein periode på sju år til dei 15 minst velståande medlemslanda i EU. Noregs andel er på 97 prosent, som tilsvarer over 37,1 milliard kroner, medan Island og Liechtenstein bidrar med resten.

NRK - 16 okt 22 kl. 09:06

Snø og slapseføre på fjellovergangar

Det er snø og slapseføre på alle fjellovergangar i Sør-Noreg. Det melder Statens vegvesen. Dei skriv at dersom du har sommardekk, må du ikkje leggja ut på tur over fjellet..

NRK - 08 jan 23 kl. 12:22

Opne fjellovergangar

Alle fjellovergangar i Sør-Noreg er no opne..

NRK - 06 jan 23 kl. 07:29

Fleire stengde fjellovergangar i Sør-Noreg

Vegtrafikksentralen vest skriv på Twitter at fleire fjellovergangar er stengt i dag. Desse inkluderer E134 Haukelifjell, rv. 52 Hemsedalsfjellet, rv.

NRK - 11 jan 23 kl. 10:27

Hemsedalsfjellet opnar etter snøras – framleis fleire stengde fjellovergangar

Riksveg 52 Hemsedalsfjell er igjen opna etter snøraset i morgontimane i dag. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Framleis er fleire fjellovergangar i Sør-Noreg stengde.

NRK - 29 jun 23 kl. 07:46

UDI: Over 50.000 ukrainarar har søkt vern i Noreg

Ifølge Utlendingsdirektoratet (UDI) passerer talet på ukrainarar som har søkt vern i Noreg no 50.000. UDI skriv i ei pressemelding at dei så langt i år har innvilga kollektivt vern til om lag 47.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 15 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 45 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 2 timer siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com