VG > Sport

Saturday, 25 September, 11:39

VG - 15 jun 21 kl. 19:55

Nesten 100 klager på NRKs sexguide: Dette reagerer folk på

Bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner på nrk.no har blitt både hyllet og kritisert. Dette reagerer NRK-leserne på..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NRK, NRKs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nesten, 100, klager, NRKs, sexguide, Dette, reagerer, folk
NRK - 15 jun 21 kl. 23:19

Mange klager på sexguide

NRK la i helgen ut bilder av nakne mennesker i ulike sexposisjoner i en sexguide på nrk.no. Redaksjonssjef for dokumentar og samfunn i NRK, Reidar Kristiansen, sier til VG at det har kommet 97 klager knyttet til guiden.

Dagbladet - 06 maj 21 kl. 18:21

Klager Norge inn for EMD

Den korrupsjonsdømte tidligere politimannen Eirik Jensen klager Norge inn for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD)..

NRK - 06 jun 21 kl. 03:42

Mange klager om støy

Politiet i Innlandet melder om mange klager om støy natt til søndag. Politiet har kjørt fra sted til sted for å dempe høy musikk og festing. Det var også en del klager på russen.

VG - 28 jul 21 kl. 11:21

Flere klager på NRKs avpublisering av Helt Ramm

Kringkastingsrådet har mottatt klager på fjerningen av flere episoder av NRK-programmet «Helt Ramm i Tokyo». Flere er misfornøyd med avpubliseringen..

Aftenposten - 28 jul 21 kl. 11:50

Flere klager på NRKs avpublisering av Helt Ramm

Kringkastingsrådet har mottatt klager på fjerningen av flere episoder av NRK-programmet «Helt Ramm i Tokyo»..

NRK - 09 jun 21 kl. 22:59

Ber riksadvokaten se på NRKs rolle

24 svineprodusenter har bedt Riksadvokaten se nærmere på NRKs rolle etter innbrudd i svinenæringen, skriver Nationen. – Vi har bedt Riksadvokaten om også se nærmere på NRKs rolle, sier Lars Morten Bjørkholt, som representerer svinebøndene, til avisen. NRK publiserte lørdag en sak med bilder og video de har fått fra Nettverk for dyrs frihet.

NRK - 22 sep 21 kl. 11:21

Skal drøfte NRKs valgdekning

Kringkastingsrådet skal drøfte NRKs valgdekning på sitt møte torsdag. Av de 1.539 klagene Kringkastingsrådet har fått inn, gjelder 644 NRKs valgdekning.

Dagbladet - 27 jun 21 kl. 08:34

Klager på lettkledde kvinner

Statsminister i Pakistan, Imran Khan, mener at kvinner må dekke seg til for å forhindre voldtekt. Nå får han massiv kritikk..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 08:57

- Risikerer livet

Fire romturister ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX natt til torsdag norsk tid. - Ikke uten risiko, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg..

NRK - 17 mar 21 kl. 15:43

Giske klager inn aviser

Trond Giske klager inn fem aviser til Pressens Faglige Utvalg, melder VG. Utvalget er pressens selvdømmende organ. Ap-politikeren mener avisene brøt bransjens etiske regelverk da de skrev om et varsel mot Giske.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Dyrt blir det, uansett - derfor trenger vi Jens

HURDALSJØEN (VG): Enten Jonas Gahr Støre blir statsminister i en regjering med ett eller to eller tre partier, blir det dyrt for oss skattebetalere. Derfor bør Jens Stoltenberg bli ny sentralbanksjef..

VG - 1 time siden

Skatteadvokat om Ropstad-saken: – Bør være forsiktig med å skrike opp om skatteunndragelse

At nylig avgåtte KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad er nødt til å betale skatt for gratis pendlerbolig, er høyst usikkert, mener flere erfarne skatteadvokater..

VG - 3 timer siden

Sarkastisk Verstappen til Hamilton: – Ja, jeg er så nervøs at jeg ikke får sove

Syv ganger verdensmester Lewis Hamilton (36) antyder at Max Verstappen (23) føler et ekstra press i kampen for sin første VM-tittel..

VG - 5 timer siden

Casper Ruud til VG: – En utrolig opplevelse

Her får Casper Ruud (22) seiersklemmen av Björn Borg (65). En guttedrøm gikk oppfyllelse da han som første nordiske spiller deltok i Laver Cup..

VG - 9 timer siden

Harry Potter-stjerne kollapset på golfturnering

Tom Felton (34) ble plassert på en båre og kjørt bort med en golfbil .

VG - 10 timer siden

Krisestart for Hovland og Europa på Ryder Cup

(USA – Europa 6–2) Viktor Hovland (24) og Tommy Fleetwood (30) rotet bort seieren i sin match, og Europa har fått en blytung start i Ryder Cup mot USA..

VG - 12 timer siden

Sliter med å komme i kontakt med Autopass-utsteder: – Helt uakseptabelt

Bjørn Starholm (64) brukte en uke for å få kontakt med Fremtind Service, tidligere Fjellinjen. Rundt 3000 personer henvender seg nå til Autopass-utstederen daglig..

VG - 12 timer siden

Forren debuterte for 4. divisjonslag – forstår at folk avskriver ham

KRISTIANSUND (VG) (Dahle - Eide og Omegn 2–1) Seks uker etter nachspielet i Brann og Vegard Forrens avgang, gjorde den tidligere landslagsstopperen comeback på fotballbanen i 4. divisjon..

VG - 13 timer siden

Ambulanse krasjet i trikk i Oslo

En ambulanse har krasjet med en trikk i Oslo sentrum..

VG - 14 timer siden

Casper Ruud ga Europa drømmestart i Laver Cup: – Fenomenalt

(Ruud – Opelka 6–3, 7–6) Casper Ruud bød på tennis i stjerneklassen og skaffet Europa den aller beste åpningen i Laver Cup..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt