Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 21 September, 19:33

Dagbladet - 21 maj 21 kl. 11:34

Neste trinn 27. mai

Regjeringen holder pressekonferanse om coronasituasjonen..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Neste, trinn27 , mai
NRK - 21 maj 21 kl. 10:34

Anbefaler trinn 2

Helsemyndighetene mener det er grunnlag for å iverksette trinn 2 i gjenåpningsplanen. Fredag skal regjeringen ha pressekonferanse om smittesituasjonen. På forhånd er det varslet at regjeringen vil orientere om når trinn 2 av gjenåpningen kan skje.

NRK - 21 maj 21 kl. 11:37

Dette skjer i trinn 2

I trinn 2 av gjenåpningsplanen som iverksettes 27. mai kan blant annet flere enn i dag samles, og barnehager og skoler kan gå til grønt tiltaksnivå der det er lite smitte. Allerede fra i dag frarådes det ikke lenger å reise innenlands.

NRK - 08 apr 21 kl. 13:25

Bærum-skolene går til rødt nivå

Mandag går skolene i Bærum til rødt nivå fra 5. trinn. Endringen varer i første omgang fram til 23.

NRK - 15 jun 21 kl. 08:07

Blir lettelser i Oslo

Tirsdag klokken 17.00 holder Oslo kommune en pressekonferanse hvor de vil legge frem nye lettelser for hovedstaden. – Vi skal se på det som heter trinn tre i åpningsplanen for Oslo, sier helsebyråd Robert Steen til NRK.

NRK - 18 jun 21 kl. 17:46

Tønsberg blir værende på trinn to

Tønsberg kommune blir ikke med når Norge går over til trinn tre i gjenåpningen, men tar en uke til på nivå to på grunn av utbruddet i nabokommunen Færder. – Vi er i en veldig spesiell situasjon med deltasmitten og ønsker å ta gjenåpningen litt roligere enn det regjeringen foreslår. Vi jobber nå med en lokal forskrift over hvilke tiltak og anbefalinger som skal gjelde i Tønsberg den neste uken, sier ordfører Anne Rygh Pedersen.

NRK - 28 jul 21 kl. 13:35

Erna Solberg tror på åpning i høst

– Jeg tror at vi åpner fullstendig i høst, men vi ønsker at litt flere skal være vaksinert, sier statsminister Erna Solberg (H) til NRK. I dag ble det kjent at regjeringa utsetter trinn 4 i gjenåpningen av landet fordi deltaviruset, som smitter raskere og mer, har blitt dominerende i Norge. I tillegg blir presset på testapparatet større når folk reiser og er mer sammen.

NRK - 02 sep 21 kl. 12:02

Regjeringen dropper trinn 4

Regjeringen dropper siste trinn i gjenåpningsplanen, sier statsminister Erna Solberg på pressekonferanse torsdag. FHI og Helsedirektoratet anbefalte dette tidligere i dag. Neste trinn er dermed full gjenåpning..

NRK - 05 jul 21 kl. 12:40

Utsetter trinn 4 av gjenåpningen

Statsminister Erna Solberg sier at regjeringen har vurdert å gå videre til trinn 4, men at de har valgt å ikke gjøre det. Dette fordi de vil bremse utviklingen av deltavarianten i Norge. Solberg sier de vil vurdere situasjonen på nytt om noen uker, og kanskje gå videre til trinn 4 av gjenåpningen mot slutten av juli.

NRK - 28 jul 21 kl. 12:17

Trinn 4 i koronaåpningen utsettes

Usikkerhet rundt Delta-varianten og økt smittespredning både i Norge og internasjonalt gjør at regjeringen har besluttet å utsette trinn 4 i gjenåpningsplanen. En ny vurdering av om man kan gå til trinn 4 vil skje i midten av august..

NRK - 12 aug 21 kl. 18:35

NTB: Kan utsette deler av trinn 4

Smittesituasjonen fører til at deler av trinn fire i regjeringens gjenåpningsplan kan bli utsatt på nytt. En sentralt plassert kilde sier til NTB at det vil overraske om regjeringen likevel bestemmer seg for å gjennomføre hele trinn fire i gjenåpningsplanen allerede nå. Etter det NTB kjenner til, har helsemyndighetene anbefalt regjeringen å prioritere skole og utdanning først.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 30 minutter siden

Bildene skaper raseri

Bilder av amerikansk grensepoliti har vekket sinne i USA. Myndighetene etterforsker politiets metoder for å hindre migranter i å komme inn i landet ved Mexico-grensa..

Dagbladet - 1 time siden

- Som natt og dag

Statsminister Erna Solberg så USAs president Joe Biden tale i FN. Hun mener USA har meldt seg inn i verden igjen etter åra med Donald Trump..

Dagbladet - 3 timer siden

Mor og datter døde: - Knust

Plutselig ble livet snudd på hodet for nordirske Kevin McAllister..

Dagbladet - 8 timer siden

Tatt på fersken av Tesla-kamera

En video ble avgjørende for å finne igjen mannen som skal ha stjålet en elsparkesykkel..

Dagbladet - 8 timer siden

Slapp spedbarn fra bygning

Jersey City politidistrikt ble møtt av en mildt sagt skremmende situasjon lørdag morgen..

Dagbladet - 8 timer siden

- De er helter

Det er tent lys og lagt ned blomster ved Nav Årstad, der to kvinner ble knivstukket mandag..

Dagbladet - 10 timer siden

Kan bli farligere for Putin

Ikke noe russisk valg i moderne tid har vært mer undertrykt enn duma-valget denne helga. Men her kan det også ligge spirer til frigjøring..

Dagbladet - 10 timer siden

Bjørn trolig drept av geit

Kanadiske myndigheter mener at en grizzlybjørn trolig har blitt drept av ei fjellgeit nær Field i British Columbia..

Dagbladet - 11 timer siden

Nektet å ta vaksine: Fikk sparken

Meteorologen Karl Bohnak, har etter 33 år takket for seg i tv-kanalen TV6. Bohnak fikk nylig sparken for å ha nektet å ta vaksinen, noe han har delt på sin Facebook-profil..

Dagbladet - 12 timer siden

- Folk er redde

Noen velger å takke nei til dose nummer to med coronavaksine, fordi de blir tildelt Moderna-vaksinen, sier Folkehelseinstituttet. I enkelte kommuner kan det være snakk om 1 av 10, ifølge FHI-overlege..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt