NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:50

NRK - 22 jul 21 kl. 12:19

Nekter for telefonhacking

Saudi-Arabia nekter for å ha benyttet spionprogrammet Pegasus fra israelske NSO Group til å avlytte journalister og menneskerettsaktivister. En saudiarabaisk tjenestemann sier til nyhetsbyrået SPA at anklagene er usunne og at landet ikke støtter en slik praksis. Ifølge Amnesty International og en rekke internasjonale medier er Saudi-Arabia ett av landene som har skaffet seg det israelsk-utviklede spionprogrammet, som blant annet ble funnet på telefonene til ekskona og forloveden til regimekritikeren Jamal Khashoggi. Kashoggi var journalist i Washington Post og ble drept av en saudiarabisk dødsskvadron i 2018...
Les mer på NRK


Les mer om:
arabia, Pegasus, NSO Group, SPA, Amnesty International, Saudi-Arabia, Jamal Khashoggi, Washington Post

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, for, telefonhacking
NRK - 18 jun 21 kl. 14:39

Nekter å betale festbøter

Smittevernforskriften til byrådet i Bergen blir prøvd for retten av to kvinner som nekter å godta foreleggene de fikk etter en fest i vinter. I november 2020 stoppet politiet en fest med 14 gjester. På dette tidspunktet var det ikke lov å samle flere enn fem personer i private hjem i Bergen.

NRK - 11 apr 21 kl. 17:15

Nekter å ta AstraZeneca-vaksinen

Nær 80 prosent av befolkningen på Sicilia som ble tilbudt AstraZenecas vaksine, nekter å ta den, ifølge lokale myndigheter. Tilliten har blitt kraftig svekket etter rapportene om mulige alvorlige bivirkninger knyttet til vaksinen, heter det..

Aftenposten - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: Nekter å spille

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks nekter i praksis å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag….

VG - 15 apr 21 kl. 10:22

NHL-stjernenes corona-opprør: Nekter å spille

Ishockeystjernene i NHL-laget Vancouver Canucks nekter i praksis å gå på isen for å spille kamper igjen fra lørdag - etter at nær alle ble coronasyke og nå så vidt er friskmeldt..

NRK - 16 apr 21 kl. 19:56

Russland nekter maktpersoner adgang

Russland nekter åtte nåværende og tidligere tjenestepersoner fra USA adgang til landet. Det er en del av svaret på sanksjoner fra USA. Blant de uønskede er justisminister Merrick Garland, FBI-sjef Chris Wray og etterretningsdirektør Avril Haines..

Aftenposten - 16 apr 21 kl. 20:44

Russland nekter nære Biden-medarbeidere adgang

Russland kaster ut ti amerikanske diplomater og nekter flere av president Joe Bidens nærmeste medarbeidere adgang til….

NRK - 29 apr 21 kl. 14:26

Nekter å la seg avhøre av politiet

Mannen som er siktet for drap på en kvinne på gata på Frogner i Oslo i går, nekter å la seg avhøre. Mannens advokat sier at han er mentalt sliten og ikke klar for å forklare seg om så alvorlige forhold. Han har samtykket i varetektsfengsling, men ikke tatt stilling til skyldspørsmålet etter drapet.

Klartale - 14 maj 21 kl. 09:40

Nekter for at de har soldater i Armenia

Armenia sier det er kommet ukjente soldater inn i landet. Aserbajdsjan nekter for at de har noe med det å gjøre..

VG - 25 maj 21 kl. 09:35

Prinsdal-drapet: Innrømmet å ha skutt Halil Kara (21) - nekter straffskyld

OSLO TINGRETT (VG) Den 21 år gamle mannen som er tiltalt for å ha skutt og drept Halil Kara (21) utenfor Prinsdal grill i fjor, nekter straffskyld for drap..

NRK - 25 maj 21 kl. 23:09

Drapssiktet nekter straffskyld

Den 46 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept sin 31 år gamle kjæreste i Sandefjord i februar i fjor, nekter straffskyld. Hans forsvarer, Jonny Sveen, sier han vil trekke fram momenter som peker i den retning når han torsdag skal holde sin sluttprosedyre i saken i Vestfold tingrett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt