NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:32

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:39

Nekter for drapsforsøk

Mannen som er tiltalt for ha forsøkt å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. 33-åringen kapret en ambulanse i Oslo i 2019. Der kjørte han rundt i gatene på Torshov mens politiet prøvde å stoppe ham. Saken mot han starter 12. april..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Torshov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekter, for, drapsforsøk
VG - 27 jan. 21 kl. 15:33

Ambulansekapreren nekter for drapsforsøk

Mannen som påtalemyndigheten mener forsøkte å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. I april kommer saken opp for retten..

NRK - 28 jan. 21 kl. 11:57

Dømt til fengsel for drapsforsøk

Mannen som løsnet skudd på kaia i Svolvær i 2018, er i lagmannsretten dømt til åtte års fengsel for drapsforsøk. En av dommerne tok dissens, og mente det var snakk om grov kroppsskade og ikke drapsforsøk. Mannens forsvarer sier de vil anke..

NRK - 31 mars 21 kl. 17:04

Forvaringsdom etter drapsforsøk

En 38 år gammel kvinne er i lagmannsretten dømt til forvaring med en minstetid på tre år og fire måneder for to drapsforsøk med kniv i fjor. Begge drapsforsøkene skal ha skjedd i kvinnens leilighet på Haugenstua i Oslo med rundt åtte ukers mellomrom..

NRK - 14 mai 21 kl. 17:06

Mann siktet for drapsforsøk

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk på en kvinne i 40-årene som ble livstruende skadd i Oslo tirsdag kveld. – Politiet ble varslet av sykehuset da det kom inn en skadd kvinne tirsdag kveld. På bakgrunn av undersøkelser politiet gjorde, ble en person pågrepet, siktet for drapsforsøk, forteller politiadvokat Nina Bakken til Avisa Oslo..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 19:00

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Oslo – nekter straffskyld

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på åpen gate i Oslo 29..

NRK - 17 timer siden

Nekter å betale festbøter

Smittevernforskriften til byrådet i Bergen blir prøvd for retten av to kvinner som nekter å godta foreleggene de fikk etter en fest i vinter. I november 2020 stoppet politiet en fest med 14 gjester. På dette tidspunktet var det ikke lov å samle flere enn fem personer i private hjem i Bergen.

NRK - 14 jan. 21 kl. 21:12

Våpensamler tiltalt for drapsforsøk

En 63 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på seks politibetjenter etter en skyteepisode på Dale i Sandnes kommune i april i fjor. Ifølge tiltalen løsnet mannen skudd med en rifle i et boligområde 3. april..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Pågrepet for drapsforsøk i Oslo

I går formiddag ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv og siktet for et drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den pågrepne fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:38

Siktet for drapsforsøk i Oslo

Tidlig i går ble en mann pågrepet hjemme hos seg selv, siktet for drapsforsøk på en mann i 30-årene i Storgata i Oslo 29. desember. Den siktede er avhørt og fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

NRK - 22 jan. 21 kl. 07:44

Fleire drapsforsøk i 2020

Talet på drapsforsøk har meir enn tredobla seg dei siste fem åra, frå 22 offer i 2016 til 69 i 2020. Det viser ein rapport frå politiet. – Når det har auka så mykje, gjer det oss uroa, seier Vibeke Schei Syversen ved Valdsseksjonen i Kripos..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Store verdier utenfor børs

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier, skriver E24. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder. Kristoffersen er daglig leder og største eier i sjømatselskapet Egil Kristoffersen og Sønner, som eier seks lisenser for produksjon av laks og ørret.

NRK - 15 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 45 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 45 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 45 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt