NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 19:52

NRK - 03 feb. 15 kl. 10:19

Nekter å si hvor mye Ap vil kutte

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener klimaendringene er vår tids største utfordring, men hvor mye landets største parti vil kutte i CO2-utslipp er fortsatt en godt bevart hemmelighet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jonas Gahr Støre, CO2, Ap

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nekterå si , hvor, myeAp , vil, kutte
Nyhetspressen - 07 aug. 19 kl. 12:37

Spennende innovasjoner fra spill som entreprenører bør vite om

Spillindustrien har kommet langt etter starten på 1940-tallet. Både utviklere og entreprenører bør gjøre seg oppmerksomme på hvor raskt industrien har utviklet seg siden den gang. Samtidig er det viktig å se fremover, og mye tyder på at vil se en kolossal utvikling i løpet av de neste tiårene.

P4 - 24 mars 20 kl. 12:59

Nekter å gå ut med utstyrstall

Norske helsemyndigheter nekter å si hvor mye smittevernutstyr Norge har. Myndighetene har nå fått en oversikt over hvor mye utstyr vi har i Norge, men den er hemmelig. Helsedireakotratet mener tallene vil skape frykt, usikkerhet og svekke Norges posisjon i det internasjonale markedet om de blir offentlige, melder NRK.

VG - 21 mai 19 kl. 06:35

LO foreslår bomrevolusjon: Vil at lønn skal påvirke bomutgiftene

WIEN (VG) LO foreslår å revolusjonere bompengesystemet i Norge. De vil ha utredet en veiprisingsordning hvor du både betaler ut ifra hvor mye du kjører, hvor mye du tjener og hvor du bor..

VG - 21 mai 19 kl. 06:35

LO foreslår bomrevolusjon: Mener lønn bør påvirke bomutgiftene

WIEN (VG) LO foreslår å revolusjonere bompengesystemet i Norge. De vil ha utredet en veiprisingsordning hvor du både betaler ut ifra hvor mye du kjører, hvor mye du tjener og hvor du bor..

E24 - 21 mai 19 kl. 06:57

LO foreslår bomrevolusjon: Mener lønn bør påvirke bomutgiftene

WIEN (VG) LO foreslår å revolusjonere bompengesystemet i Norge. De vil ha utredet en veiprisingsordning hvor du både betaler ut ifra hvor mye du kjører, hvor mye du tjener og hvor du bor..

NRK - 15 sep. 19 kl. 01:30

Nekter å oppgi forurensningstall

Midt i brannen i Notre-Dame var det 460 tonn bly. Mye av det ble spredd med røyken til nærliggende områder, som skoler og barnehager. Hvor mye blyforurensning det egentlig er, nekter myndighetene i Paris å gå ut med, ifølge New York Times..

P4 - 18 mai 20 kl. 07:43

Stor forskjell i hvor mye undervisning barna får

Hvor ofte og hvor mye elevene fra 5. trinn og oppover får av undervisning på skolen varierer mye fra skole til skole. Det viser en oversikt Aftenposten har hentet inn fra skoler i Oslo.

P4 - 06 feb. 18 kl. 12:55

Støre nekter å tallfeste Aps tålegrense

Ap-leder Jonas Gahr Støre nekter å sette en nedre grense for hvor mye partiet skal ha i oppslutning i valg. Partisekretær Kjersti Stenseng sa til VG tidligere i dag at de ikke kan tåle å ha lavere enn 30 prosents oppslutning over tid. Støre sier han deler Stensengs ambisjoner, men vil ikke gi noen konkrete tall..

Aftenposten - 21 sep. 16 kl. 12:08

Hvor mange norske soldater er egentlig klare til å aksjonere på kort varsel? Det nekter forsvarsministeren å svare på.

Hvor mange norske soldater er egentlig klare til å aksjonere på timer eller dagers varsel? Forsvarsminister Ine Eriksen Søreide nekter å svare..

NRK - 10 okt. 16 kl. 04:00

Trump nekter å svare om skatt

Trump nekter å svare på hvor mange år han ikke har betalt skatt. Ifølge New York Times har han ført opp så mye i fradrag at han kan ha latt være å betale skatt i 18 år. – Jeg har betalt masse skatt, men jeg har også brukt systemet, sier Trump..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb. 15 kl. 09:24

Mulla Krekar får bli Oslo under ankebehandling

Mulla Krekar behøver ikke å reise til Kyrksæterøra før anken er behandlet, har Oslo tingrett bestemt..

NRK - 20 jan. 15 kl. 17:26

– Mullaflyttingen løser ingenting

Forfatter og journalist Lars Akerhaug tror regjeringen forsøker å vise handlekraft ved å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra, men at det vil ha liten effekt på Krekars virksomhet..

NRK - 20 jan. 15 kl. 16:47

Tror terrorvåpnene stammer fra Balkan

Mennene som sto bak terrorangrepene i Frankrike tidligere i måneden fikk våpen som etter alt å dømme stammet fra det tidligere Jugoslavia..

NRK - 20 jan. 15 kl. 10:44

Norske redaktører: – Forventer konkrete råd fra PST

Tirsdag morgen begynte sikkerhetssamtalene mellom PST og norske redaktører i kjølvannet av terrorangrepet i Frankrike. Norske redaktører stiller seg positive til initiativet, og forventer råd og veiledning om hvilke sikkerhetstiltak man eventuelt kan sette i gang..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:24

Ebola mister grepet i Vest-Afrika

I dag opnar skulane att i Guinea, etter å ha vore stengde i fem månader. Og Mali har no blitt erklært ebola-fritt. Epidemien er i ferd med å miste grepet i Vest-Afrika..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:44

– Britisk etterretning overvåket journalister

Den britiske etterretningsorganisasjonen GCHQ har overvåket e-postene til journalister i noen av verdens mest kjente aviser, ifølge dokumenter lekket av varsleren Edward Snowden..

NRK - 20 jan. 15 kl. 06:15

Økonomisk trøbbel gir ikke russere flest panikk

Verken halvert oljepris, en rubel i fritt fall eller dystre utsikter for Russlands økonomi tar nattesøvnen fra pensjonist Tatjana Ivanova..

NRK - 20 jan. 15 kl. 07:13

Kinas økonomi nådde ikke målet

For første gang siden 1999 nådde ikke Kinas økonomi i fjor målet regjeringen hadde satt for økonomisk vekst. Nå spår Det internasjonale pengefondet (IMF) enda lavere vekst i Kina neste år..

NRK - 20 jan. 15 kl. 08:51

Paven: Katolikker bør ikke formere seg som kaniner

Pave Frans ber foreldre opptre ansvarlig. Gode katolikker bør ikke formere seg som kaniner, slår den katolskekirkens overhode fast..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt