NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:59

NRK - 10 jul 24 kl. 18:16

Nedkjølte turister ber om hjelp i fjellet

Et nederlandsk turfølge med 3 voksne og 12 ungdommer ber om assistanse for å komme seg ned fra fjellet i Valle i Setesdalen. – De er våte og kalde og kommer seg ikke over en flomstor bekk, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Øyvind Hægeland. Politiet får nå bistand av brannvesen og frivillige med ATV for å ta seg inn til turfølget. Noen av ungdommene skal være nedkjølte, og vil bli sjekket av lege..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valle, Setesdalen, Agder, Hægeland, ATV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedkjølte, turister, berom , hjelpi , fjellet
Klartale - 08 jul 24 kl. 06:00

Spanjoler er lei av for mange turister

Spania og Hellas er nordmenns favoritter å reise til. Men lokale folk mener det kommer for mange turister.Virginia Moll fra Mallorca startet en kampanje.

NRK - 10 jul 24 kl. 18:16

Nedkjølte turister hentes ned fra fjellet

Et nederlandsk turfølge med 3 voksne og 12 ungdommer ber om assistanse for å komme seg ned fra fjellet i Valle i Setesdalen. – De er våte og kalde og kommer seg ikke over en flomstor bekk, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Øyvind Hægeland. Politiet får nå bistand av brannvesen og frivillige med ATV for å ta seg inn til turfølget som skal ved være i Tjønndalen.

Klartale - 16 jul 24 kl. 06:00

Lokker turister med nytt tilbud

København satser på prosjektet «CopenPay». Det skal hjelpe den danske hovedstaden med å bli en grønnere by. Målet er å belønne folk for å gjøre ting som er bra for klimaet.

Klartale - 21 feb 24 kl. 12:19

16-åringene fikk ikke nok hjelp

Tvillingene Mina Alexandra og Mille Andrea Hjalmarsen døde i Spydeberg. Det skjedde natt til 8. januar i fjor.

Klartale - 17 apr 24 kl. 06:00

Sliter med å få hjelp med psykiske plager

Mange kjenner noen som har trengt hjelp med psykiske helseplager. Likevel har de ikke fått det. De har ønsket hjelp av det offentlige helsevesenet.

Klartale - 26 apr 24 kl. 06:00

Hvem har rett på kommunal bolig?

Sliter du med å få finne deg et sted å bo? På grunn av dårlig råd, eller andre grunner? Da skal du få hjelp av kommunen.

Klartale - 14 feb 24 kl. 10:22

Bali vil tjene mer på turister

Bali er et populært reisemål for mange. Flere millioner fra utlandet reiser dit hvert år. Nå vil øyas myndigheter tjene mer penger.

Klartale - 02 jun 24 kl. 06:00

Er det bingo om elever med dysleksi får den hjelpen de trenger?

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

VG - 18 mar 24 kl. 20:00

Røde Kors-lederen vil gi bøter til turister: – Hodeløse greier

Senest forrige helg måtte to turister reddes etter de gikk seg fast. Nå er Røde Kors-lederen lei av turister som ignorerer advarsler..

NRK - 17 maj 24 kl. 19:07

Utenlandske turister drept i Afghanistan

Tre utenlandske turister og en afghaner er drept av en gruppe væpnede menn i Bamiyan-regionen i Afghanistan fredag, opplyser afghanske myndigheter. I tillegg ble fire utenlandske turister og tre afghanere såret i angrepet, som skjedde da en gruppe væpnede menn åpnet ild mot turistene og deres følge. Det er foreløpig ikke kjent hva slags nasjonalitet turistene hadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 45 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com