NRK > Nyheter

Thursday, 28 March, 08:57

NRK - 21 okt 21 kl. 07:49

Nedetid for BankID

BankID bytter driftsleverandør, og er nede fram til klokka 11 torsdag, skriv dei på heimesida si. Arbeidet skulle ha vore avslutta klokka åtte torsdag morgon. Men flytteprosessen tok lengre tid enn ein først trudde. BankID åtvarar mot at det kan oppstå kø når tenesta er oppe og står igjen i føremiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
BankID

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedetid, for, BankID
NRK - 08 maj 22 kl. 18:33

BankID oppe igjen

BankID er nå oppe igjen etter at det var rammet av en teknisk feil søndag ettermiddag. Det opplyser selskapet på sine nettsider. – Feilen er funnet, og det jobbes nå med å gjøre alle tjenestene helt stabile igjen, skriver selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 05 jul 22 kl. 13:00

BankID på mobil erstattes av BankID på app

I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.

NRK - 14 dec 22 kl. 23:35

Problemer med BankID onsdag kveld

– BankID på mobil for Telenor-kunder, BankID med app og brikke, BankID på mobil for Telia-kunder, BankID-signering og BankID på mobil for ice-kunder er ikke tilgjengelig for øyeblikket, melder BankID på sine nettsider onsdag kveld. BankID beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen..

NRK - 08 maj 22 kl. 16:37

Problemer med BankID

BankID har problemer med flere av sine tjenester, det skriver de på sine hjemmesider. Det er problemer for flere teleselskaper, og de jobber med å rette opp i feilen. – BankID på mobil for Telenor-kunder, BankID med app og brikke, BankID-signering, BankID på mobil for Telia-kunder og BankID på mobil for ice-kunder er ikke tilgjengelig for øyeblikket, skriver de på sine nettsider.

NRK - 19 okt 21 kl. 19:50

BankID varsler nedetid

Torsdag starter flyttingen av BankID-tjenestene fra Nets til den nye driftsleverandøren DXC. Denne overgangen vil føre til noe nedetid, opplyser selskapet i en pressemelding. BankID vil være utilgjengelig mellom midnatt og klokken åtte om morgenen på torsdag.

Klartale - 26 sep 22 kl. 10:01

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.

NRK - 15 dec 22 kl. 03:51

Fortsatt trøbbel for BankID

BankID-brukere med abonnement hos Telenor, Telia og Ice har i natt hatt problemer med BankID på mobil og brikke. BankID med app og brikke og BankID-signering var også nede. Nå virker tjenestene igjen, men i begrenset omfang.

NRK - 21 feb 23 kl. 10:39

Problemer med BankID

BankID med app og brikke og BankID-signering er utilgjengelig for enkelte brukere tirsdag formiddag, opplyser BankID på nettsiden sin. – Vi beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen, skriver de videre. BankID ble kjent med feilen rundt klokken 10.

NRK - 28 nov 23 kl. 08:43

No er BankID tilgjengeleg på nynorsk

BankID er omsider tilgjengeleg på nynorsk, etter 20 år med drift på bokmål og engelsk. Det skriv BankID BankAxept i ei pressemelding tysdag morgon. – Det var ei glede at BankID endeleg kom på nynorsk.

NRK - 01 nov 21 kl. 16:32

BankID fungerer igjen

BankID fungerer nå igjen, etter et par timer nedetid. Det skriver BankID i en pressemelding. – Vi beklager ulempen dette har medført.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Gruve med fangede gruvearbeidere nesten oversvømt

Gruven der 13 gruvearbeidere er fanget, i Amur-regionen i Russland, er nesten oversvømt, melder det statlige russiske nyhetsbyrået RIA, ifølge Reuters. Arbeiderne har vært fanget i gullgruven, som er en av Russlands største, siden det gikk et ras 19. mars.

NRK - 1 time siden

Ukraina har skutt ned 26 russiske droner

Ukraina sier at de natt til torsdag skjøt ned 26 droner som ble avfyrt fra Russland. Det ukrainske militæret melder på Telegram at russerne skjøt både krysserraketter, S-300-raketter og 28 droner mot Ukraina i løpet av natten. – 26 angrepsdroner av Shahad-typen ble skutt ned i Odesa, Kharkiv, Dnipropetrovsk og Zaporizjzja, sier Mykola Olesjtsjuk som er sjef for flyvåpenet.

NRK - 1 time siden

Nordmenn hamstrer egg i Sverige

Mangelen på egg i norske butikker har ført til at nordmenn hamstrer egg også i butikkene rett over svenskegrensen. Allerede på tirsdag gikk Maxi-Mat på Nordby-senteret ved Svinesund tomt for egg, skriver Nettavisen. Hos Nordby Supermarket på samme senter måtte man samme dag innføre begrensning på hvor mange egg man kunne handle inn, maks tre 20-pakninger per husstand.

NRK - 2 timer siden

Navalnyj-portretter malt nær sovjetisk krigsminnesmerke i Wien

To portretter av den avdøde russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj er malt på en vegg bak et minnesmerke for sovjetiske soldater i Østerrikes hovedstad. Navalnyjs kamp mot korrupsjon i Russland og demonstrasjoner mot myndighetene i Kreml gjorde ham til en av president Vladimir Putin største fiender. Han døde i en straffeleir i den arktiske delen av Russland i februar.

NRK - 3 timer siden

Frankrike saksøker tenåring

Frankrike saksøker en tenåring etter falske anklager om at en rektor skal ha slått henne da de kranglet om bruken av islamsk hodeplagg. Det opplyser den franske statsministeren ifølge BBC. Rektoren skal ha insistert på at hun fjernet hodeplagget på skolens område, som fransk lov krever.

NRK - 4 timer siden

Russland kan ha brukt ny styrt bombe i angrep mot Kharkiv

Russland kan ha brukt en ny type styrt bombe i et angrep på Kharkiv der en person ble drept onsdag, sier lokale tjenestemenn. – Dette er noe imellom en styrt bombe, som de har brukt nylig, og en rakett. Du kan si det er en flygende bombe, sier den regionale politisjefen Volodymyr Tymosjko.

NRK - 5 timer siden

Tre lyktestolper har blitt veltet ut i veien i Rogaland

Tre lyktestolper har i løpet av kort tid natt til torsdag blitt veltet på ulike fylkesveier i Time i Rogland. Alle steder lå de ut i veibanen. Politiet har vært på alle stedene og gjort undersøkelser.

NRK - 5 timer siden

Haukelifjell åpnet

E134 over Haukelifjell ble natt til torsdag åpnet for vanlig trafikk etter at det onsdag kveld ble innført kolonnekjøring på grunn av uvær. På de andre viktige fjellovergangene i Sør-Norge er det åpent, men det meldes om glatt føre på riksvei 7 over Hardangervidda, opplyser Statens vegvesen. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Colombia utviser argentinske diplomater

Colombia har gitt argentinske diplomater beskjed om å forlate landet etter at Argentinas president Javier Milei omtalte sin colombianske kollega som morder og terrorist. I januar kalte Colombia hjem sin ambassadør fra Argentina etter lignende uttalelser fra Milei..

NRK - 6 timer siden

Hytte totalskadd i brann i Nesbyen

Det begynte natt til torsdag å brenne i en hytte i Nesbyen i Buskerud. Det var tre personer inne, men de kom seg ut. Politiet tror brannen stater ved inngangspartiet, men vet ikke årsaken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com