VG > Økonomi

Thursday, 21 October, 17:39

VG - 16 sep 21 kl. 20:58

Nederlands utenriksminister går av etter evakueringskaos

Sigrid Kaag trekker seg som utenriksminister i Nederland etter et mistillitsforslag om den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kaag, Nederland, Kabul, Afghanistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nederlands, utenriksminister, gårav , etter, evakueringskaos
NRK - 5 timer siden

Nederlands kongepar til Noreg

Nederlands kong Wilem-Alexander og dronning Máxima kjem på statsbesøk til Noreg 9. til 11. november, melder UD i ei pressemelding.

NRK - 01 sep 21 kl. 11:44

Qatar ber Taliban sikre fritt leide

Qatar oppfordrer Taliban til å sørge for at de som ønsker å forlate Afghanistan, sikres fritt leide. – Vi ber Taliban sørge for at folk har frihet til å bevege seg og at det sikres fritt leide uansett om folk ønsker å forlate eller reise inn i landet, sier Qatars utenriksminister Mohammed bin Abdulrahman al-Thani. Uttalelsen kom på en pressekonferanse han hadde onsdag sammen med Nederlands utenriksminister Sigrid Kaag..

NRK - 16 sep 21 kl. 20:52

Nederlandsk minister går av

Nederlands utenriksminister Sigrid Kaag, går av etter den kaotiske evakueringen fra Kabul i Afghanistan, melder nyhetsbyrået AFP. – Parlamentet mener regjeringen handlet uansvarlig i evakueringsprosessen. Og selv om jeg står inne for måten vi utførte evakueringen på, kan jeg som ansvarlig minister ikke gjøre annet enn å ta konsekvensene av de folkevalgtes dom og trekke meg, sa Kaag.

NRK - 11 aug 21 kl. 15:25

Iran får ny utenriksminister

Irans nyvalgte president Ebrahim Raisi har utnevnt den 57 år gamle tidligere diplomaten Hossein Amir-Abdollahian til utenriksminister. Amir-Abdollahian har langt erfaring i iransk UD og har tjenestegjort som viseutenriksminister og generaldirektør under tre presidenter de siste 25 årene. Amir-Abdollahian er kjent for å være pragmatisk i enkelte spørsmål, men han er også tilhenger av å føre en tøff linje overfor Israel.

NRK - 02 sep 21 kl. 16:18

Jemens utenriksminister i Norge

Jemens utenriksminister Ahmed Awad bin Mubarak besøker Norge, og ble torsdag tatt imot av utenriksminister Ine Eriksen Søreide. Martine-saken og den humanitære krisen i Jemen var blant temaene som ble tatt opp..

VG - 02 sep 21 kl. 06:17

Van Gaal-ros til Ødegaard og Haaland: – Fantastisk

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge – Nederland 1–1) Nederlands sjef Louis van Gaal (70) snakket varmt om Martin Ødegaard (22) og Erling Braut Haaland (20) etter uavgjort på Ullevaal..

VG - 07 sep 21 kl. 22:36

Nederlands knuste Tyrkia etter hat-trick av Depay: – Det sykeste spillet jeg har sett

(Nederland-Tyrkia 6–1) Memphis Depay scoret hat-trick, Tyrkia ble rundspilt og Nederland inntok toppen av Norges gruppe i VM-kvalifiseringen..

NRK - 19 sep 21 kl. 11:02

Minnesmerke innvies i Nederland

Et nasjonalt minnesmerke for holocaust innvies offisielt i Amsterdam søndag, etter flere års motstand fra lokale beboere. Nederlands kong Willem-Alexander innvier minnesmerket som ligger i Amsterdams jødiske kvarter, og er designet av arkitekten Daniel Liebeskind. Minnesmerket er det første som hedrer de 102.

NRK - 06 jun 21 kl. 03:32

Fire nederlendere hentet fra Syria

Tre barn og en kvinne ble lørdag hentet ut av al-Roj-leiren i Syria, der slektninger av IS-krigere sitter, av nederlandske diplomater. Gruppa består av to barn og deres mor, samt en tolv år gammel jente som moren sender hjem, ifølge utenrikspolitisk talsmann for kurdiske myndigheter i Syria, Abdel Karim Omar. De fire nederlandske statsborgerne ble overlevert til Nederlands ambassadør i Syria og en tjenestemann i det nederlandske utenriksdepartementet..

VG - 25 jun 21 kl. 18:31

Wijnaldum kan gå av banen hvis han rammes av rasisme

Kaptein Georginio Wijnaldum (30) utelukker ikke at han kan komme til å gå av banen hvis noen av Nederlands spillere blir utsatt for rasisme i søndagens åttedelsfinale i Budapest..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Fårikål er godt, rett og slett

Fårikål er en velstemt symfoni av smaker, og skal ikke «jazzes» opp..

VG - 45 minutter siden

Mener psykisk syke får for lite hjelp: – Politikerne setter oss i spagaten

Norsk psykiatrisk forening deler politiets bekymring om alvorlig psykisk syke. De frykter dagens lovverk fører til at syke må bli sykere før de får hjelp..

VG - 1 time siden

Skistriden løst: Så glatt at det er frekt

(ULLEVAAL STADION) Elendig ledelse i Bråthen-saken har påført skisporten dype sår. Hvis det ikke hadde vært for smerten, hadde forsøket på å glatte over det hele fremstått småkomisk..

VG - 2 timer siden

Færre unge menn stemte ved valget

Valgets store tapere er unge menn. Ferske tall viser at kjønnsforskjellen er aller størst hos unge mellom 18-24 år, der langt flere kvinner enn menn brukte stemmeretten..

VG - 6 timer siden

Kilder til VG: Bråthen-saken er løst

Et «gammelt» forslag til løsning skal ligge på bordet for å løse den opprivende konflikten mellom ledelsen i Norges Skiforbund og Clas Brede Bråthen (52). Nå skal partene være enige om å gå for nettopp denne løsningen..

VG - 4 timer siden

Ny undersøkelse: Verstappen mest populær blant Formel 1-fansen

Red Bull-sjefen sier at Max Verstappen (24) ble skuffet over påstandene om at han tok en kalkulert beslutning da han krasjet med Lewis Hamilton (36) på Monza. Derimot kan nederlenderen glede seg over å være den mest populære føreren i Formel 1..

VG - 4 timer siden

Åpenhetens pris

Åpenhet om personlige problemer er ofte bra. Når syke og sårbare mennesker eksponeres i mediene, kan prisen likevel bli for høy..

VG - 5 timer siden

Filmanmeldelse «Nordsjøen»: Den tredje «Bølgen»

… eller den fjerde, litt etter hvordan man teller. Kanskje holder det med norske katastrofefilmer nå?.

VG - 5 timer siden

Coronasmitten stiger kraftig igjen

Mens de skandinaviske landene har fått god kontroll med coronapandemien, skyter smitten i været i mange europeiske land. Vaksineskepsis får skylden..

VG - 6 timer siden

Nato-sjefen refser atom-traktat - Norge bøyer ikke av

BRUSSEL (VG) Det har vakt oppsikt at Støre-regjeringen vil gjøre Norge til observatør i arbeidet med en traktat om atomvåpenforbud. – Ikke veien å gå, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt