NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:22

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen er på tre år. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Moskva, Aleksej Navalnyjs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalnyjs, straff, redusert
NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff kraftig redusert

Byretten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff fra 3 år til 1,5 måneder. Lagmannsretten i Moskva har anket beslutningen..

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyjs straff redusert

Retten i Moskva har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff med en og en halv måned. Den opprinnelige straffen var på nærmere tre år. Han må nå sone to år og åtte måneder i fengsel.

NRK - 20 feb. 21 kl. 10:03

Navalnyj straff kraftig redusert

En russisk domstol har redusert opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyjs fengselsstraff fra 3 år til 1,5 måneder..

NRK - 17 jan. 21 kl. 16:27

Navalnyjs støttespillere anholdt

Navalnyjs støttespillere er anholdt på flyplassen i Moskva, melder nyhetsbyrået AFP..

VG - 09 feb. 21 kl. 17:48

Russisk UD: Navalnyjs folk får ordrer fra NATO

Aleksej Navalnyjs organisasjon mot korrupsjon får sine instrukser fra NATO om å destabilisere Russland, hevder russisk UD..

NRK - 25 mars 21 kl. 07:58

Fengsel: Navalnyjs tilstand stabil

Fengselsvesenet i Russland sier tilstanden til den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er stabil og tilfredstillende. Det melder nyhetsbyrået Interfax, ifølge Reuters. Navalnyjs støttespillere har vært bekymret for helsetilstanden hans..

VG - 05 april 21 kl. 04:30

Slik prøver Kreml å stoppe Navalnyjs kvinner

Kreml prøver nå å stoppe protestene i Russland ved å holde noen av Aleksej Navalnyjs nærmeste støttespillere i ubegrenset husarrest..

NRK - 16 april 21 kl. 18:22

Nytt angrep på Navalnyjs bevegelse

Russisk påtalemyndighet har bedt en domstol om å erklære stiftelsen til opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj som en «ekstremistisk organisasjon». Navalnyjs anti-korrupsjonskontorer arbeider i flere russiske byer, mens han selv er satt i fangeleir..

Aftenposten - 21 april 21 kl. 10:05

Navalnyjs støttespillere pågrepet i Moskva - store demonstrasjoner varlset

Store demonstrasjoner er varslet i Moskva onsdag. Allerede på morgenen blir Navalnyjs støttespillere pågrepet..

VG - 30 april 21 kl. 13:02

Russisk finanstilsyn: Navalnyjs stab på liste over «terrorisme og ekstremisme»

Det russiske finanstilsynet har satt Aleksej Navalnyjs stab på listen over organisasjoner som er involvert i terrorisme og ekstremisme..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 15 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 15 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 15 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 45 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 1 time siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 1 time siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt