NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 01:22

NRK - 20 feb 21 kl. 18:31

Navalanyj må sone i arbeidsleir

Aleksej Navalnyj må sone de neste to og et halvt årene i en arbeidsleir. En ankedomstol i Moskva opprettholdt dommen mod Navalnyj, men forkortet straffen med halvannen måned. Navalnyj ble også bøtelagt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Navalnyj, Moskva

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Navalanyj, sonei , arbeidsleir
NRK - 20 feb 21 kl. 18:31

Navalanyj må sone i arbeisleir

Aleksej Navalnyj må sone de neste to og et halvt årene i en arbeidsleir. En ankedomstol i Moskva opprettholdt dommen mod Navalnyj, men forkortet straffen med halvannen måned. Navalnyj ble også bætelagt..

NRK - 25 feb 21 kl. 16:09

Navalnyj flyttet til arbeidsleir

Opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har blitt flyttet fra en fengsel i Moskva til en arbeidsleir hvor han skal sone resten av dommen, melder Reuters. Navalnyj soner en dom på to og et halvt år for ærekrenkelser av en krigsveteran..

NRK - 25 feb 21 kl. 16:09

Navalnyj overført til arbeidsleir

Opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj har blitt flyttet fra fengsel i Moskva, melder Reuters. Navalnyjs forsvarer sier han kan ha blitt overført til en arbeidsleir hvor han skal sone resten av dommen, men myndighetene har ikke bekreftet dette..

VG - 26 feb 21 kl. 04:29

Navalnyj flyttes til arbeidsleir: – En arv fra GULag

Da Aleksej Navalnyjs advokat ville besøke opposisjonslederen torsdag, var han ikke lenger i fengselet. Russiske medier melder at han flyttes til en arbeidsleir – men det er ukjent hvor..

NRK - 29 aug 21 kl. 00:23

Macron vil ha sikker FN-sone

Frankrikes president Emmanuel Macron ber FN arbeide for å opprette en sikker sone i Kabul for å beskytte humanitære operasjoner. En slik sone kunne bidra til å holde oppe presset på Taliban, sier Macron til avisa Journal du Dimanche. Han sier at Frankrike og Storbritannia vil legge fram et forslag om en sikker sone under FN-kontroll på et møte i FNs sikkerhetsråd mandag..

NRK - 19 apr 21 kl. 17:21

Navalnyj fortsetter sultestreik

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj vil fortsette sultestreiken, ifølge advokaten hans. Navalanyj sitter fengslet og har sultestreiket siden 31. mars for å få legehjelp.

NRK - 15 mar 21 kl. 16:01

Hevder han er i konsentrasjonsleir

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj hevder på Instagram at han befinner seg i en konsentrasjonsleir. Navalnyj ble pågrepet i januar da han vendte tilbake til Russland. Han ble forgiftet med den russiske nervegiften novitsjok i hjemlandet i fjor og tilbrakte flere måneder på sykehus i Tyskland.

NRK - 29 aug 21 kl. 17:55

Macron vil ha sikker sone i Kabul

Frankrike og Storbritannia vil oppfordre FN til å opprette en sikker sone i Kabul for å beskytte humanitære operasjoner, ifølge president Emmanuel Macron. – Dette er svært viktig. Dette kan skape et rammeverk for FN til å handle i en krise, sier Macron ifølge søndagsavisa Journal du Dimanche.

Klartale - 20 maj 21 kl. 09:49

Navalnyjs helse er bedre

Helsa til Aleksej Navalnyj er bedre. Det skriver russiske medier. Politikeren holdt på å dø i en russisk arbeidsleir..

VG - 16 jun 21 kl. 11:53

Foran toppmøtet: Amerikanere i russisk fengsel bønnfaller Putin om løslatelse

GENÉVE (VG) «President Biden: Vær så snill å få meg hjem til min min familie og min hund Flora, hvor jeg hører hjemme». Fra en arbeidsleir i Russland bønnfaller Paul Whelan sin president om ta opp hans sak med president Putin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 45 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt