NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:09

NRK - 22 sep 21 kl. 11:04

Nav-kontor stenger etter trussel

Nav-kontoret i bydel Alna i Oslo har valgt å stenge ned etter en trussel, bekrefter operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i politiet overfor VG. Politiet har fått en henvendelse fra kontoret etter at de fikk en truende telefon fra en bruker som ble oppfattet som truende. Politiet er på vei til stedet. For to dager siden ble en kvinne i 50-årene drept etter å ha blitt knivstukket på et Nav-kontor i Bergen. En annen kvinne i 30-årene er lettere skadet etter hendelsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Alna, Oslo, Christian Krohn Engeseth, VG, Nav, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nav-kontor, stenger, etter, trussel
NRK - 22 sep 21 kl. 07:48

Nav-kontor i Bergen held stengt

Alle Nav-kontor i Bergen held stengt onsdag etter knivangrepet på Nav Årstad, der ei kvinne i 50-åra vart drepen og ei kvinne i 30-åra vart lettare skadd. Nav-kontoret på Årstad vil i fyrste omgang halde stengt til og med 24. september.

NRK - 22 sep 21 kl. 11:05

Nav-kontor held stengt etter trussel

Nav-kontoret i bydel Alna i Oslo held stengt i dag etter ein trussel. Det seier operasjonsleiar Christian Krohn Engeseth til VG..

Klartale - 28 sep 21 kl. 14:06

Stengte Nav-kontor etter trussel

En ansatt ble truet på telefonen av en bruker forrige uke. Det skjedde ved et Nav-kontor i Osterøy..

NRK - 07 okt 21 kl. 14:28

Trusler mot ansatte på Nav-kontor

Politiet har i dag pågrepet en person etter at vedkommende fremsatte trusler overfor ansatte ved Nav Grorud i Oslo. Personen er kjørt til arresten og vil bli avhørt innen kort tid. Tidligere i dag meldte Avisa Oslo at Nav Gamle Oslo stenges ut dagen på grunn av en trussel..

NRK - 04 nov 21 kl. 14:52

Gripen for Nav-trugsmål i Bergen

Ein mann i 30-åra blei torsdag arrestert for trugsmål mot eit Nav-kontor i Bergen, melder Bergensavisen. Pågripinga skal ha skjedd utan dramatikk, ifølge politiet, som ikkje vil seie noko om kva slags trugsmål eller kva Nav-kontor det er snakk om..

NRK - 20 sep 21 kl. 16:28

FO-leder: Lever med dette daglig

Leder i Fellesorganisasjonen (FO) Mimmi Kvisvik kaller drapet på et Nav-kontor i Bergen tragisk. – På mange Nav-kontorer lever ansatte med dette i det daglige og er redd ting kan skje. Nå har vi også en bekreftelse på at det skjer, sier Kvisvik til Fontene.

NRK - 25 okt 21 kl. 08:38

Amnesty stenger kontoret i Hongkong

Amnesty International opplyser at organisasjonen stenger sitt kontor i Hongkong fordi den nye sikkerhetsloven er en trussel mot kontorets ansatte. Ifølge Amnesty International er det blitt umulig for menneskerettsgrupper å jobbe fritt i Hongkong som følge av den nasjonale sikkerhetsloven, som kinesiske myndigheter fikk innført 30. juni 2020, skriver NTB..

Aftenposten - 22 sep 21 kl. 11:12

VG: Nav-kontor i Oslo stenger ned etter trussel

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 11:19

Kvinne døde av skadene etter knivangrep på Nav-kontor i Bergen

Væpnet politi har pågrepet en person etter at to personer er blitt knivstukket på et Nav-kontor i Bergen..

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 11:19

To personer knivstukket på Nav-kontor i Bergen

Væpnet politi har pågrepet en person etter at to personer er blitt knivstukket på et Nav-kontor i Bergen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt