NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:44

NRK - 15 feb 22 kl. 03:15

Nattlig musikk til sjenanse på Frogner

Politiet jobbet natt til tirsdag iherdig for å spore opp dem som har tilgang til musikkanlegget på Frogner stadion i Oslo. Det spilles høy musikk derfra, ifølge NTB. Oslo-politiet meldte om saken ved halv ett-tiden. Da var det kommet meldinger om at det ble spilt høy musikk fra anlegget på stadion..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frogner, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nattlig, musikk, til, sjenanse, Frogner
Klartale - 29 apr 22 kl. 06:15

Disse festivalene kan du besøke i sommer

Lengter du etter å stå tett i tett på ei gresslette og lytte til god musikk? Eller hoppe opp og ned til musikken fra bandet der foran?Pandemien satte festival-livet på pause.

Klartale - 20 apr 22 kl. 16:30

Artister mener mye god, norsk musikk får for lite oppmerksomhet

Marthe Valle skrev mandag kveld et innlegg på Facebook. Der skrev Valle hva hun mente om at de fleste prisene blir delt ut utenom selve sendingen av prisutdelingen på TV. Valle er en norsk artist som også har vunnet Spellemannspris før.

Klartale - 02 jun 22 kl. 16:10

Kan du reglene for konsertvett?

Sommeren nærmer seg. Det betyr at været blir varmere og mange har ferie. Noe annet som nærmer seg er konserter og festivaler.

NRK - 23 apr 22 kl. 00:48

Brann på industriområde i Herøy

En brann i et kjøretøy har natt til lørdag spredd seg til to bygninger på Mjølstadneset i Herøy kommune. Politiet i Møre og Romsdal opplyser at brannvesenet ikke har kontroll. Naboer i området blir bedt om å lukke vinduer på grunn av mye røyk.

NRK - 06 aug 21 kl. 04:18

Få nattestengte elsparkesykler

Byrådet i Oslo har oppfordret selskapene som leier ut elsparkesykler, til å stenge dem for all nattbruk. Så langt bekrefter bare ett selskap å ha gjort dette. Fra begynnelsen av september stanser byrådet utleie av elsparkesykler mellom klokken 23 og klokken 5 og reduserer antall sykler til 8.

Klartale - 09 maj 22 kl. 16:30

De er favoritter til å vinne Eurovision

De siste ukene har bandet Kalush Orchestra blitt bedre og bedre kjent. De skal være med under årets Eurovision Song Contest (ESC), og kommer fra Ukraina.Flere spilleselskaper mener det er 47 prosent sjanse for at Kalush Orchestra vinner ESC.

VG - 02 aug 21 kl. 02:16

Nattlig møte ble avgjørende: Slik ble de et «par»

TOKYO (VG) Torsdagskvelden i mars 2015 blir til natt. Der og da klikker det mellom Karsten Warholm (25) og Leif Olav Alnes (64) – til tross for den store aldersforskjellen..

NRK - 19 maj 22 kl. 22:21

Den kjente greske filmmusikeren Vangelis er død

Den greske musikeren Vangelis, mest kjent for å ha skrevet musikken til filmer som «Blade Runner» og «Chariots of Fire», er død, 79 år gammel. Den selvlærte Vangelis var i utgangspunktet først og fremst opptatt av elektronisk musikk, men eksperimenterte med all slags musikk og lot seg inspirere av et bredt utvalg temaer, fra romforskning og futuristisk arkitektur til studentopprøret i Paris i 1968. Han komponerte musikken til en lang rekke andre filmer, og er den eneste grekeren som har vunnet en Oscar.

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 02:16

Nattlig møte ble avgjørende: Slik ble de et «par»

TOKYO (VG) Torsdagskvelden i mars 2015 blir til natt. Der og da klikker det mellom Karsten Warholm (25) og Leif Olav….

NRK - 26 apr 22 kl. 03:51

Nattlig portforbud i Kyiv

Det er innført portforbud i den ukrainske hovedstaden Kyiv fra klokka 22 til 05 for å «beskytte byens innbyggere mot russiske provokasjoner». Det framgår av en melding på Telegram, lagt ut av Oleksandr Pavliuk som er sjef for den regionale forsvarsledelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 15 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 30 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 45 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 1 time siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 1 time siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 1 time siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com