NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 16:04

NRK - 19 mars 21 kl. 11:59

Nasjonal transportplan til 1200 mrd

Rammen for den kommende Nasjonal transportplan (NTP 2022-2033) er på 1200 milliarder kroner. Det er nesten en dobling av summen på 606 milliarder i 2014, og nesten 1000 milliarder mer enn NTP var på i 2002..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nasjonal, NTP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasjonal, transportplan, til, 1200, mrd
NRK - 27 mai 21 kl. 07:56

NAF-krav til Nasjonal Transportplan

– Nå må Stortinget vise at de mener alvor og vedta en forsterket vedlikeholdsplan i Nasjonal Transportplan, sier Stig Skjøstad, administrerende direktør i NAF, Norges Automobil-Forbund. Alle de politiske partiene er positive til vedlikehold av veiene, viser en gjennomgang NAF har gjort av partienes nye programmer og forslag til programmer. – Nå må de sette handling bak ordene, sier Skjøstad.

NRK - 08 juni 21 kl. 10:55

Enighet om Nasjonal transportplan

Stortingsflertallet går i store trekk inn for regjeringens forslag til Nasjonal transportplan, melder NTB. Etter forslag fra regjeringspartiene Høyre og Venstre økes totalrammen med 5 milliarder kroner. Frp krevde i utgangspunktet en betraktelig budsjettøkning på 400 milliarder kroner, men det ville ingen av de andre partiene være med på.

Aftenposten - 17 mars 21 kl. 10:32

Nasjonal transportplan kommer fredag. Disse prosjektene blir noe av. Disse skrotes.

Regjeringen lover over én billion kroner til ny Nasjonal transportplan. SV i Oslo frykter at hovedstaden blir taperen..

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 06:40

Frp krever 400 milliarder ekstra til Nasjonal transportplan

Fremskrittspartiet vil øke rammen i Nasjonal transportplan med en tredel, og fjerne bompengeordningen helt..

E24 - 27 mai 21 kl. 06:40

Frp krever 400 milliarder ekstra til Nasjonal transportplan

Fremskrittspartiet vil øke rammen i Nasjonal transportplan med en tredel, og fjerne bompengeordningen helt..

E24 - 08 juni 21 kl. 11:02

Enighet om Nasjonal transportplan – plusser på 5 milliarder

Stortingsflertallet vender Fremskrittspartiets veibyggingsiver ryggen og går i store trekk inn for regjeringens forslag til Nasjonal transportplan (NTP)..

VG - 19 mars 21 kl. 20:28

12.000 milliarder over tolv år i ny Nasjonal transportplan

I Nasjonal transportplan for 2022–2033 planlegger regjeringen å bruke 12.000 milliarder på infrastrukturprosjekter, vedlikehold av vei og miljøtiltak..

VG - 19 mars 21 kl. 20:28

1.200 milliarder over tolv år i ny Nasjonal transportplan

I Nasjonal transportplan for 2022–2033 planlegger regjeringen å bruke 1.200 milliarder på infrastrukturprosjekter, vedlikehold av vei og miljøtiltak..

NRK - 14 juni 21 kl. 08:09

Frp: Transportplan er uforpliktende

– Uten forpliktende vedtak i Stortinget om å sette av penger og antyde når prosjektene skal startes opp, blir nasjonal transportplan bare tomme løfter fra de andre partiene, mener Bård Hoksrud, transportpolitisk talsperson i Fremskrittspartiet. Transportplanen skal behandles i Stortinget mandag og vil gjelde fra 2022 til 2033. Totalt har NTP en ramme på drøyt 1.

NRK - 10 mai 21 kl. 09:27

MDG vil ha omkamp om transportplan

Mer tog og skroting eller nedskalering av 36 veiprosjekter står øverst på listen hvis MDG kommer i maktposisjon etter høstens valg. Overfor VG lover partiet omkamp om Nasjonal transportplan (NTP) hvis de kommer i en maktposisjon etter årets valg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lange køer etter kjedekollisjon

En kjedekollisjon på E6 rett før Lambertseter i Oslo har ført til svært lange køer i ettermiddag. Veien er ryddet, men det er vanskelig å si når trafikken vil flyte som normalt igjen, opplyser trafikkoperatør Tone Sork ved Vegtrafikksentralen..

NRK - 15 minutter siden

Over 130 dyr funne døde

Miljøkatastrofen etter konteinarskip-brannen i Sri Lanka aukar i omfang. Til no er 130 dyr funne døde på strender etter ulykka 20. mai.

NRK - 30 minutter siden

Fem døde etter tornado i Tsjekkia

Dødstalet stig etter at ein tornado jamna mange hus med jorda i det søraustlege Tsjekkia torsdag. Minst fem menneske er døde, og rundt 200 er skada. Det er uklart kor mange som er døde, seier talspersonen for dei lokale naudtenestene..

NRK - 45 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

NRK - 45 minutter siden

Færre fikk antibiotika i fjor

16 prosent av befolkningen i Norge fikk antibiotika i fjor, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er en nedgang fra 19 prosent året før. Ifølge direktoratet skyldes trolig noe av nedgangen tiltak mot koronasmitte, som også har påvirket annen smitte..

NRK - 1 time siden

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

NRK - 1 time siden

2000 fekk falsk koronavaksine

Over 2000 blei vaksinert med falske koronavaksinar i Mumbai i India, ifølge politiet. Dei skal ha fått ei saltløysing i staden for koronavaksine. Det falske vaksinasjonssenteret var tilknytt eit sjukehus.

NRK - 1 time siden

Uvisst når nordmenn kan slippe inn

USA kan ikke si når de kan åpne grensen for reisende fra Norge og de øvrige Schengen-landene. Alle EU og Schengen-landene står på listen over land hvis borgere ikke slipper inn i USA på grunn av pandemien. På et pressetreff i Paris fredag sier utenriksminister Antony Blinken at USA ikke kan sette en dato for når de åpner for innreise fra disse landene..

NRK - 1 time siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 2 timer siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt