E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 02:39

E24 - 22 sep 22 kl. 15:31

Nasdaq faller tungt etter renteheving

Rentehevingen onsdag sendte de amerikanske børsene nedover. Torsdag fortsetter fallet med Nasdaq-indeksen i tet..
Les mer på E24


Les mer om:
Nasdaq

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nasdaq, faller, tungt, etter, renteheving
NRK - 10 jun 22 kl. 15:37

Børsene raser i USA

Børsene på Wall Street faller kraftig etter de åpnet 15.30 norsk tid: * Den brede S&P-indeksen faller 2,03 prosent. * Teknologiindeksen Nasdaq er ned 2,27 prosent.

E24 - 10 maj 22 kl. 09:00

Kongsberg Gruppen faller tungt på Oslo Børs

Oslo Børs faller 1,4 prosent fra start etter kraftig uro de siste dagene. Kongsberg Gruppen faller over ti prosent etter kvartalstall..

E24 - 18 maj 22 kl. 17:55

Børsfallet tiltar på Wall Street

Tek-gigantene trekker ned de store indeksene på Wall Street, der Nasdaq nå er ned mer enn tre prosent. Samtidig faller varehuskjedene tungt etter Targets skrekkfall..

E24 - 13 maj 22 kl. 22:05

Nasdaq slo kraftig tilbake – Dow Jones snudde etter seks dagers nedtur

Nasdaq-indeksen slo kraftig tilbake etter en urolig uke i markedet. Twitter-aksjen gikk imidlertid motsatt vei, etter at Elon Musk satte oppkjøpet på vent..

E24 - 13 maj 22 kl. 15:31

Tek-løftet tiltar på Wall Street: Nasdaq stiger kraftig

Nasdaq-indeksen slår kraftig tilbake etter en urolig uke i markedet. Twitter-aksjen går imidlertid motsatt vei, etter at Elon Musk satt oppkjøpet på vent..

NRK - 11 maj 22 kl. 22:18

Teknologiaksjene fortsetter å falle i USA

Verdien av teknologiaksjer blir stadig mindre i USA, der den teknologitunge Nasdaq-indeksen i New York falt med 3,2 prosent onsdag. Verdien av aksjene notert på Nasdaq-indeksen har falt med hele 27,4 prosent siden nyttår, og mesteparten av fallet har skjedd de siste tre månedene. Dow Jones-indeksen falt med 1 prosent onsdag, og ligger nå 12,4 prosent lavere enn ved inngangen til året.

NRK - 09 jun 22 kl. 22:40

Børsnedgang i USA

USA-børsene falt kraftig torsdag, den teknologitunge Nasdaq-indeksen med hele 2,8 prosent. Nasdaq-indeksen har falt med 24,9 prosent siden årsskiftet, men har rett nok klatret 3,4 prosent den siste måneden. Dow Jones-indeksen falt med 1,9 prosent torsdag og ligger nå 11,2 prosent lavere enn ved årsskiftet.

NRK - 04 sep 22 kl. 18:14

– Norge bør komme med samme garantier som nabolandene til energisektoren

Norge bør også vurdere å stille med lignende garantier som Finland og Sverige til energisektoren hvis det skulle være behov for det. Det mener Energi Norge. Kort forklart går garantiene ut på at statene frykter at aktiviteten i det finansielle energimarkedet stopper opp, at kraftselskapene ikke lenger kan eller vil handle på energibørsen fordi kravet til sikkerhet er for stort.

Klartale - 05 sep 22 kl. 13:10

Finland og Sverige gjør noe annet enn Norge

Sanna Marin sier at det er et grep for å hindre at selskaper bryter sammen. Marin er Finlands statsminister.Hun ber nasjonal-forsamlingen godta en pakke på 10 milliarder euro.

E24 - 16 maj 22 kl. 15:31

Wall Street faller fra start

Uken starter med nedgang på de amerikanske børsene. Nasdaq faller 0,7 prosent fra start..

Fler nyheter fra E24

E24 - 4 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 7 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 8 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 8 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 10 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 10 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 11 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 12 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 12 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 14 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com