NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 14:34

NRK - 01 juni 21 kl. 21:23

Naboer evakuert etter brann

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at brannvesenet driver med slukking etter en brann i en bygning med vaskehall, verksted og brannstasjon i Våler. Det skal ikke være noen inne i bygget. De nærmeste naboene blir evakuert. Det er gass i bygningen, men brannvesenet har kontroll på denne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Twitter, Våler

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Naboer, evakuert, etter, brann
NRK - 25 april 21 kl. 20:17

Flere evakuert etter brann

Ti personer er evakuert på grunn av brann i en bygning på Borgen på Kløfta. I bygningen er det bilverksted og leiligheter. De som er evakuert opplyser at det ikke skal være flere personer til stede i leilighetene, opplyser politiet.

NRK - 15 juli 21 kl. 12:04

Sykehus evakuert etter uvær

Ekstremværet har rammet Tyskland hardt. I Leverkusen er samtlige 468 pasienter evakuert fra et sykehus på grunn av strømbrudd som skyldtes høyvannet i elva Dhünn. Alle operasjoner og legetimer er avlyst, ifølge Focus.

NRK - 15 juni 21 kl. 04:28

Brann på Lindås, naboer evakuert

Nabohusene måtte evakueres etter at det brøt ut en kraftig brann i en garasje på Lindås i Bergen i natt. Garasjen var overtent, men kl. 04.

NRK - 28 juni 21 kl. 01:47

Evakuert etter brann i Stavanger

Brannvesenet har kontroll på en brann i et boligkompleks på 5 etasjer ved Grasholmen i Stavanger. Det skal ha vært brann i et ventilasjonsanlegg og beboere er evakuert, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

VG - 14 april 21 kl. 11:48

Naboer om avdøde Hans Kristian Gaarder: Prakket ikke egen overbevisning på dem

GRAN (VG) Avdøde Hans Kristian Gaarder på Hadeland prakket ifølge naboer hverken konspirasjonsteorier eller coronaforakt på dem. – Et varmt og godt menneske, beskriver en av dem ham som..

NRK - 17 april 21 kl. 20:39

Hjalp naboer, må betale skatt

En amerikansk lærer har fått en sur restskatt. Lous Goffinet fra Connecticut hjalp eldre naboer med ærend og handling da koronaen kom, og samlet så inn 40.000 dollar for å hjelpe flere.

NRK - 05 mai 21 kl. 16:42

15 evakuert etter brann i Bergen

En brann i et næringsbygg på Minde i Bergen er slukket. 15 personer er evakuert, melder politiet. Seks personer er undersøkt av helsepersonell på stedet, men ingen er skadet..

NRK - 16 mai 21 kl. 06:35

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

Dagbladet - 08 april 21 kl. 17:58

Voldsom brann på skole - ikke kontroll

På Kirkebygda skole i Våler har det brutt ut en voldsom brann. Det er ikke kontroll og naboer må være forberedt på å evakuere, forteller politiet..

NRK - 27 mai 21 kl. 02:19

Tre biler i brann

Tre biler sto i brann i området Mortensrud og Lofsrudhøgda øst i Oslo. Politiet opplyser om spredningsfare til andre kjøretøyer. Brannene skal undersøkes teknisk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Palestinsk 17-åring død

En 17 år gammel palestisnk gutt har dødd på sykehuset etter at han for to måneder siden ble skutt i halsen av israelske soldater nær Ramallah på den okkuperte Vestbredden. Skytingen skjedde etter flere voldelige sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske soldater under den elleve dager lange krigen mellom Israel og Hamas i mai. Det var den fjerde krigen siden den militante gruppen tok kontroll over Gazastripen i 2007.

NRK - 5 minutter siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Smitten øker i Ålesund

Siden fredag har det blitt registrert 16 nye smittetilfeller av koronaviruset i Ålesund. Mandag formiddag sitter 142 personer i karantene, og 44 i isolasjon i Ålesund kommune, opplyser kommuneoverlege Olav Mestad til Sunnmørsposten..

NRK - 30 minutter siden

Russland stenger 49 nettsteder

Medietilsynet i Russland stengte mandag 49 nettsteder som er tilknyttet virksomheten til regimekritiker Aleksej Navalnyj, opplyser en nær medarbeider. Leonid Volkov opplyste på tjenesten Telegram at det var riksadvokatens kontor som hadde bestemt at alle de 49 nettstedene skulle stenges samtidig..

NRK - 45 minutter siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 30 minutter siden

32,2 prosent er fullvaksinerte

3.403.937 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk mandag.

NRK - 45 minutter siden

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 45 minutter siden

600 millioner på utenlandsferie

Forbruket til nordmenn i utlandet har doblet seg fra sommeren i fjor, viser tall fra DNB. I år har deres kunder lagt igjen 629 millioner kroner utenlands. Østlendinger er rausest med kortbruken, mens kunder fra Nordland og Troms og Finnmark har brukt minst..

NRK - 45 minutter siden

Stormzy utstilles Madame Tussaud

En voksfigur av rapstjernen Stormzy blir Madame Tussauds nyeste tilskudd. Den annonserte det verdensberømte London-museet selv på Twitter mandag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt