VG > Økonomi

Monday, 18 October, 00:32

VG - 20 sep 21 kl. 22:49

Nabo reagerte på knivangrep-siktet: – Kontaktet politiet for en måneds tid siden

BERGEN (VG) En nabo forteller at mannen som er pågrepet etter knivangrepet på Nav i Bergen, har fremstått ustabil over lengre tid. Nylig skal han ha satt fyr på ting utenfor leiligheten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nabo, reagerte, knivangrep-siktet, Kontaktet, politiet, foren , måneds, tid siden
NRK - 14 jul 21 kl. 14:11

Dømmes til livstid for knivangrep

I mars i fjor ble syv personer skadet, etter en 22 år gammel afghansk statsborger gikk til knivangrep. Tre av dem fikk livstruende skader. Nå er han dømt til livstid i fengsel for drapsforsøk og utvisning på livstid, melder SVT..

VG - 08 jun 21 kl. 21:41

Nabo om drept kvinne i 20-årene: – Jeg så henne sist i går kveld

HELLERUD (VG) Nabo Victor Johnson Sebamalaimuthu (55) sier han så den avdøde kvinnen mandag kveld. Hun hadde nettopp flyttet inn i borettslaget, ifølge naboer..

VG - 06 sep 21 kl. 08:52

Sanner nabo til ny E18: Inviterer Ap til vei-samarbeid

Finansminister og Høyre-nestleder Jan Tore Sanner er nabo til- og pådriver for ny E18 mellom Oslo og Asker. Nå frykter han at en ny rødgrønn regjering kan stoppe veibyggingen halvveis..

NRK - 18 sep 21 kl. 02:31

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 07:02

Fikk millioner – kontaktet Ropstad

Kort tid etter at Kjell Magne Bondevik og Oslosenteret fikk millionbeløp fra det eksperter sier er en regimetilknyttet organisasjon i Saudi-Arabia, kontaktet han religionsminister Kjell Ingolf Ropstad - som sa ja til å møte organisasjonens leder i Norge..

Dagbladet - 08 sep 21 kl. 07:02

Fikk millioner - kontaktet Ropstad

Kort tid etter at Kjell Magne Bondevik og Oslosenteret fikk millionbeløp fra det eksperter sier er en regimetilknyttet organisasjon i Saudi-Arabia, kontaktet han religionsminister Kjell Ingolf Ropstad - som sa ja til å møte organisasjonens leder i Norge..

Klartale - 17 sep 21 kl. 15:18

Økokrim har kontaktet Skatteetaten om Ropstad

Økokrim har kontaktet Skatteetaten. Årsaken er saken om at KrF-lederen har unngått å betale skatt for boligen han har fått fra Stortinget..

VG - 06 okt 21 kl. 23:36

AP: Visste om den massive oljelekkasjen i California mange timer før de reagerte

En rapport peker på at det var tegn til den massive oljelekkasjen i California i mange timer før noen reagerte. Myndigh etene spør seg nå om hvor mye av skadene som kunne vært forhindret..

VG - 06 okt 21 kl. 23:36

AP: Visste om den massive oljelekkasjen i California mange timer før de reagerte

En rapport peker på at det var tegn til den massive oljelekkasjen i California i mange timer før noen reagerte. Myndighetene spør seg nå om hvor mye av skadene som kunne vært forhindret..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Trøndertalent retter pekefinger mot Rosenborg: - Anbefaler dem ikke

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) Odin Thiago Holm (18) er trøndertalentet som glapp for Rosenborg. Nå råder han andre unggutter til å gjøre det samme som ham - unngå flaggskipet i Trondheim..

VG - 3 timer siden

Trøbbel for Deila - playoff-plassen kan ryke

(NY Red Bulls - New York City 1–0) Ronny Deila og New York City FC har en utfordrende tid i vente etter kveldens tap mot erkerival New York Red Bulls..

VG - 3 timer siden

18-årig trønder ødela for Rosenborg med drømmetreff

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg - Vålerenga 2–2) I 2019 tapte Rosenborg kampen om det Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo (54) kaller «det største talentet» han har sett. 1. oktober 2021 satte dette talentet - trønderen Odin Thiago Holm (18), spikeren i kista for RBKs gullkamp..

VG - 3 timer siden

Mann i 50-årene pågrepet og siktet for nettovergrep

Politiet etterforsker en mann i 50-årene fra Viken for å ha betalt for direkteoverførte overgrep mot barn via Internett..

VG - 3 timer siden

Stadig nye utskiftinger i svensk langrenn: – Drar i forskjellige retninger

Det har vært mye uro og utskiftinger i svensk langrenn de siste årene. Bare fire måneder før OL kommer nå ny langrennssjef og ny landslagslege..

VG - 3 timer siden

Gul beredskap i Tromsø: – Bekymringsfullt

Mens resten av Norge har hatt synkende smittetall siden starten av september, går Tromsø i motsatt retning. Sykehuset i Tromsø har det høyeste antall coronainnleggelser siden pandemien startet..

VG - 4 timer siden

– Trendy å være heks på TikTok

De har byttet ut sopelime med elsparkesykkel, heksebål med feminisme og forbannelser med «self love». Slik er livet som heks i 2021..

VG - 5 timer siden

Senket Mjøndalen ned i krisen på rekordkveld: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter. Mens Alexander Søderlund herjet så tårene trillet etter hvilen.

VG - 5 timer siden

Odd fortsatt storebror etter sjansesløseri

(Sandefjord - Odd 0–0) Sandefjord har aldri slått Odd på hjemmebane i Eliteserien. Etter sjansesløseri av hjemmelaget er statistikken fortsatt like brutal..

VG - 5 timer siden

Senket Mjøndalen ned i krisen: – Det er flaut

(Haugesund-Mjøndalen 7–0) Han fikk sjansen på grunn av sykdom og grep den begjærlig. Alioune Ndour (23) scoret hat trick på 20 minutter før pause mens Alexander Søderlund herjet etter hvilen. Mjøndalen ble senket ned i krise i kamp nummer 12 uten seier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt