NRK > Nyheter

Mandag, 26 Juli, 15:36

NRK - 18 mai 21 kl. 10:04

NRK flytter til Ensjø

NRKs nye hovedkontor blir på Ensjø. Det ble klart på et digitalt allmøte for de ansatte tirsdag. NRK betaler til sammen 800 millioner kroner for eiendommene Ensjøveien 3, 5 og 7. Dermed er det klart hvor NRKs nye hovedkontor skal være..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRKs, Ensjø, NRK, Ensjøveien

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NRK, flytter, til, Ensjø
NRK - 18 mai 21 kl. 10:27

– Kan gi Ensjø løftet som trengs

Agnes Nærland Viljugrein, nestleder i bydelsutvalget i Gamle Oslo (Ap) og gruppeleder, mener at det er en god i ide at NRK skal flyttes til Ensjø. – At de går bort fra Tøyen og Grønland tror jeg er lurt, samtidig som de kan gi Ensjø det løftet som trengs i det området. – Jeg har sagt tydelig til NRK at jeg også mener de må bidra i nærmiljøet vårt, og at de må bli en ressurs for bydel Gamle Oslo.

NRK - 18 mai 21 kl. 12:15

Oslo-ordfører fornøyd med flytting

– Dette er veldig gode nyheter. Jeg er glad for at NRK har funnet en tomt i Oslo, som er tilpasset deres behov. NRK er en viktig kultur- og medieinstitusjon som kan bidra til byutviklingen av hele Ensjø området og bydel Gamle Oslo, sier Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV).

Klartale - 18 mai 21 kl. 12:09

NRK flytter fra Marienlyst

Hovedkontoret til NRK flytter fra Marienlyst til Ensjø i Oslo..

VG - 18 mai 21 kl. 10:13

NRK betaler 800 millioner kroner ny tomt til hovedkontoret

NRK flytter hovedkontoret fra Marienlyst til Ensjø i Oslo. NRK betaler til sammen 800 millioner kroner for eiendommene som skal huse det nye hovedkontoret..

VG - 18 mai 21 kl. 10:13

NRK betaler 800 millioner kroner for ny tomt til hovedkontoret

NRK flytter hovedkontoret fra Marienlyst til Ensjø i Oslo. NRK betaler til sammen 800 millioner kroner for eiendommene som skal huse det nye hovedkontoret..

E24 - 18 mai 21 kl. 10:04

NRK flytter fra Marienlyst til Ensjø

Den nye tomten koster 800 millioner kroner..

Dagbladet - 18 mai 21 kl. 10:21

NRK flytter til Ensjø

Legger 800 millioner kroner på bordet..

NRK - 18 mai 21 kl. 11:23

Pressekonferanse om NRK-flytting

Klokka 11.30 er det pressekonferanse om flytting av NRK sitt hovudkontor. I dag blei det kjent at NRK skal flyttast til Ensjø, søraust i Oslo..

NRK - 28 april 21 kl. 09:53

Flytter fra Lødingen til Tromsø

Nasjonal kommunikasjonsmyndighet flytter regionkontoret i Nord-Norge fra Lødingen til Tromsø i januar 2022. – Det er naturlig å være i et universitetsmiljø med god kommunikasjon til de største byene og Svalbard, sier direktør Pål Wien Espen..

Aftenposten - 21 mai 21 kl. 10:00

Fra teglverk og tobakk til bil og nå NRK. Snart blir vi «satt over til Ensjø».

I mer enn 70 år har NRK-medarbeidere satt oss «over til Marienlyst». Om noen år vil vi isteden bli satt over til det….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 15 minutter siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

NRK - 15 minutter siden

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 30 minutter siden

Tror bryllup-utbruddet er over

51 personer har fått påvist koronasmitte etter et bryllup på Strømmen i starten av juli. Lillestrøm kommune regner ikke med at det kommer flere..

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 45 minutter siden

Nye søk i Vennesla

Det søkes nå sørover Otra etter mannen som mandag formiddag ble observert kavende i vannet i Venneslafjorden. Politiet arbeider ut ifra nye observasjoner..

NRK - 45 minutter siden

Sherman hardt ut mot Kina

USAs viseutenriksminister Wendy Sherman gikk hardt ut mot Kina og tok opp deres påståtte hacking på et møte i Tianjin. Kina ber USA slutte å demonisere landet. En rekke saker som cybersikkerhet og menneskerettigheter har bidratt til å forverre forholdet mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 1 time siden

Taxiløyver i Oslo har økt

Siden taxireformen i november har det blitt registrert 2890 nye løyver i Norge. I hovedstaden har antallet løyver økt med 51 prosent. Reformen har gjort det mulig for flere internasjonale aktører å slå seg opp i det norske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt