NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:49

NRK - 25 jun 22 kl. 05:22

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NRK, erfarer, Gjerningsmannener , tidlegare, kjent, for, politiet
NRK - 27 mar 22 kl. 09:47

Tidlegare Nato-sjef: Vi har vore for naive

I eit intervju med avisa Berlingske samanliknar tidlegare Nato-sjef Anders Fogh Rasmussen Putin med Adolf Hitler og Josef Stalin. Han kallar Putin ein «fiende av same kaliber». – Det vi må erkjenna, er at vi har vore for naive og at vi har feilvurdert intensjonen og brutaliteten hans, seier Rasmussen.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet gikk for sent inn

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok «feil avgjørelse» da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

NRK - 11 maj 22 kl. 20:34

Tidlegare FN-sjef om Faremo: – Dette er ei stor politisk flause for Noreg

Grete Faremo måtte gå frå toppstillinga i FN etter det ho hevdar er andre sitt økonomiske rot. New York Times (NYT) avslørte søndag korleis to FN-tilsette skal ha lånt ut meir enn 22 millionar dollar til David Kendrick – ein britisk forretningsmann. Dette gjorde at tidlegare statsråd Grete Faremo valde å gå på dagen frå stillinga si som toppsjef i FN-byrået UNOPS etter 8 år i sjefstolen.

NRK - 11 maj 22 kl. 20:34

Tidlegare FN-sjef om Faremo: – Stor politisk flause for Noreg

Grete Faremo måtte gå frå toppstillinga i FN etter det ho hevdar er andre sitt økonomiske rot. New York Times (NYT) avslørte søndag korleis to FN-tilsette skal ha lånt ut meir enn 22 millionar dollar til David Kendrick – ein britisk forretningsmann. Dette gjorde at tidlegare statsråd Grete Faremo valde å gå på dagen frå stillinga si som toppsjef i FN-byrået UNOPS etter 8 år i sjefstolen.

NRK - 08 jul 22 kl. 06:57

NHK: Skal ha brukt heimelaga våpen

Ifølge kringkastaren NHK skal den mistenkte gjerningsmannen ha brukt eit heimelaga våpen då han skaut den tidlegare statsministeren i Japan, Shinzo Abe. Det skriv nyheitsbyrået Reuters. Den 40 år gamle mistenkte skal også ha vore tidlegare soldtat i den japanske marinen, skriv nyheitsbyrået.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:06

Skjerpa tiltalen

Under sin prosedyre skjerpa aktor Inger Myklebust tiltalen i saka mot mannen som er tiltalt for valdtekt og drap på Helen Luel Asefaw i Molde i november. Tidlegare har han i tillegg vore tiltalt for to drapsforsøk på ein annan åstad i nærleiken. Dette er no auka til tre drapsforsøk.

NRK - 26 apr 22 kl. 16:46

Tre drept i barnehage sentralt i Russland

Tre mennesker ble drept da en mann åpnet ild i en barnehage i Uljanovsk-regionen i Russland. Også gjerningsmannen er død. – Vi kan bekrefte at det ble skutt og at det er fire døde, sier en talsperson for myndighetene i regionen til nyhetsbyrået Tass.

NRK - 02 jun 22 kl. 19:01

Gjerningsmannen i sykehusskytingen i USA var pasient – skjøt kirurgen sin

Mannen som skjøt og drepte fire personer på et sykehusområdet i Tulsa i USA var pasient ved sykehuset. Et av ofrene var en kirurg som hadde behandlet mannen. Ofrene for skytingen var kirurgen og en annen lege, en resepsjonist og en pasient, opplyser politisjef Wendell Franklin i Tulsa torsdag.

NRK - 03 jul 22 kl. 20:31

Vitne til danske TV 2: – Gjerningsmannen var lys og nytta jaktgevær

Mahdi Al-Wazni fortel til danske TV 2 at han såg gjerningsmannen på omkring 200 meter avstand. – Han var lys i andletet. Han gjekk i jakt- eller militærklede, seier Al-Wazni.

NRK - 05 jul 22 kl. 17:51

København-skytinga: Skal undersøke gjerningsmannen sin kontakt med psykiatrien

Etter søndagens skyteepisode på kjøpesenteret Field's i København, vil Region Hovedstaden saman med Sundhedsministeriet i Danmark undersøke gjerningsmannen sin kontakt med psykiatrien. Det kjem fram i ei pressemelding. Politiet har etter angrepet fortalt at gjerningsmannen er kjent i psykiatrien.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent av Kongressen

Eit fleirtal i Representantanes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan «Inflation Reduction Act», skriv CNN. 220 stemte for, og 207 stemte mot langs partilinjene. Fire republikanarar avstod frå å stemma.

NRK - 15 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 30 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 6 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com