VG > Sport

Friday, 01 December, 17:53

VG - 11 sep 23 kl. 18:13

NRK: Fire hus evakuert etter raset på E16 i Aurland

Brannvesenet melder at veien blir stengt i flere dager fremover..
Les mer på VG


Les mer om:
NRK, E16, Aurland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NRK, Fire, hus, evakuert, etter, raset, E16i , Aurland
NRK - 09 aug 23 kl. 09:52

NTB: Over 500 personer er evakuert i Viken

Langt over 500 personer er evakuert i Viken som følget av ekstremværet, opplyser Statsforvalteren til NTB. Statsforvalteren i Oslo og Viken opplyser at 265 personer er evakuert i Hol, 15 er evakuert i Flå, mellom 150 og 200 er evakuert i Nesbyen, flere hundre er evakuert i Ål, 21 er evakuert i Gol, rundt 1000 personer er evakuert i Ringerike og 100 er evakuert i Lillestrøm. Kommunikasjonsrådgiver Liv Asta Ødegaard presiserer at tallene er noe usikre fordi det kan være noen som har evakuert seg selv og ikke meldt ifra til myndighetene..

Klartale - 06 jul 23 kl. 08:48

Fant kokain i Det hvite hus

Det ble funnet et hvitt pulver i Det hvite hus. Pulveret ble funnet i et besøksrom. Det skrev nyhetsbyrået AP på tirsdag.

NRK - 23 maj 23 kl. 06:56

Krasj ved Det hvite hus kan ha vært tilsiktet

Føreren av bilen som krasjet inn i sperringer ved Det hvite hus kan ha gjort det med vilje, melder Reuters. Mannen ble pågrepet av politiet etter at kassebilen kjørte inn i sikkerhetsbarrierer på Lafayette Square nær Det hvite hus i Washington. – Ingen ansatte i sikkerhetstjenesten eller i Det hvite hus ble skadd, og årsaken til krasjet er fortsatt under etterforskning, opplyser kommunikasjonssjef for amerikanske Secret Service, Anthony Guglielmi, på Twitter.

NRK - 05 okt 23 kl. 07:59

Bidens hund fjernet fra Det hvite hus

Commander, president Joe Bidens schæferhund, er fjernet fra Det hvite hus etter meldinger om flere biteepisoder, opplyser en talsperson. – Presidenten og førstedamen er svært opptatt av sikkerheten til de som jobber i Det hvite hus, og som beskytter dem hver dag, sier Elizabeth Alexander, kommunikasjonsdirektør for Bidens kone Jill, i en uttalelse. Det er ikke opplyst hvor Commander nå befinner seg eller om hunden skal avlives.

NRK - 01 jul 23 kl. 06:09

Elleve personer evakuert etter skred i Flåm

I alt elleve personer er evakuert etter at det i natt gikk et stort steinskred over E16 i Flåm i Sogn. Når dagslyset kommer, skal geolog vurdere rasstedet og den videre rasfaren. E16 mellom Flåm og Aurland er helt stengt.

NRK - 12 okt 23 kl. 04:56

Sverige: Flere hus evakuert etter funn av farlig gjenstand

Flere hus er evakuert i Huddinge i Stockholm fylke. Grunnen er at det er funnet noe politiet tror kan være en farlig gjenstand i forbindelse med en brann. Bombegruppen er på plass, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 12 okt 23 kl. 04:56

Mistenkte farlige gjenstand: Flere hus evakuert i Stockholm

Flere hus er evakuert i Huddinge i Stockholm fylke. Grunnen er at det er funnet noe politiet tror kan være en farlig gjenstand i forbindelse med en brann. Bombegruppen er på plass, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 23 jul 23 kl. 00:53

30.000 turister evakuert med båt på Rhodos

Over 30.000 mennesker er evakuert fra en skogbrann som er uten av kontroll på Rhodos. 2000, de fleste turister, er evakuert med båt fra strendene ved hotellene deres.

NRK - 08 aug 23 kl. 02:01

26 boliger evakuert i Leirsund

Politiet og Lillestrøm kommune besluttet natt til tirsdag å evakuere deler av Leirsund. Det skriver Romerikes Blad. – Elven Leira stiger.

NRK - 05 jul 23 kl. 21:06

Secret Service bekrefter at det ble funnet kokain i Det hvite hus

Analyser av det hvite pulveret som ble funnet i et besøksrom i Det hvite hus søndag, bekrefter at det var kokain, opplyser Secret Service. Funnet av det hvite pulveret fikk alarmen til å gå og førte til at vestfløyen i Det hvite hus ble evakuert. Joe Biden og hans familie befant seg imidlertid på presidentens feriested Camp David.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Michelsen og Kristiansund enige om fratredelsesavtale

Christian Michelsen og Kristiansund BK har blitt enige om vilkårene for en fratredelsesavtale..

VG - 30 minutter siden

Evelina Moholt gjør comeback i «Sound of Music» etter 16 år: – Veldig stas

Evelina Moholt (24) er henrykt over å ha sikret seg voksenrolle i den legendariske musikalen – denne gangen på Folketeateret i Oslo..

VG - 2 timer siden

To norske på pallen på sprinten

Karoline Knotten (28) går mot en oppsiktsvekkende 2. plass på sprinten i Östersund fredag. Franske Lou Jeanmonnot (25) tar sin første verdenscupseier.

VG - 3 timer siden

Henny Reistad om svak VM-motstand: – Det er litt krevende

STAVANGER (VG) Norge høvlet over Grønland med 32 mål i VM-åpningen. Håndballjentene er storfavoritter også i de neste VM-kampene. Henny Reistad mener det ikke er bare positivt..

VG - 5 timer siden

Disse er er med «Torpet kjendis» 2024

Tidligere «Farmen»-deltagerne Vebjørn Selbekk og Aleksander Sæterstøl flytter inn på «Torpet kjendis» sammen med ferskingen Dora Thorhallsdottir..

VG - 6 timer siden

«Desperat» landslagstrener ville ha Northugs verdenscuphjelp

Søndag kunne det norske langrennspublikummet fått et gjensyn med Petter Northug (37) i verdenscupen..

VG - 6 timer siden

Tror neste fase av krigen blir annerledes: – Israel føler nok presset

Kampene i Gaza vil endre karakter, nå når Israel har gjenopptatt krigen. Norsk ekspert er usikker på om det vil gi færre sivile tap..

VG - 5 timer siden

Psykiater mister autorisasjonen etter flere tilsynssaker

Statens helsetilsyn tilbakekaller autorisasjonen til en psykiater etter å ha ferdigbehandlet flere tilsynssaker mot ham..

VG - 5 timer siden

«Harm & Hegseth» legges ned: – Blir trist

Vegard Harm (27) og Morten Hegseth (37) har vært sammen på skjermen i nesten ti år. Nå er det slutt..

VG - 8 timer siden

TV-anmeldelse «Snøfall» (sesong 2): Kvalitetskos

Mer «Snøfall»? Ja, takk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com