E24 > Økonomi

Sunday, 29 January, 04:22

E24 - 29 nov 22 kl. 22:28

NRK: De kabinansatte har kommet til enighet med SAS

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk kabinforening og SAS Norge..
Les mer på E24


Les mer om:
Norsk, SAS Norge, NRK, SAS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NRKDe , kabinansattehar , kommet, til, enighetmed , SAS
NRK - 29 nov 22 kl. 22:22

Enighet mellom SAS og kabinansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret mellom Norsk kabinforening og SAS Norge. Avtalen innebærer en lønnsøkning på 3,7 prosent for alle kabinansatte fra nyttår. – Vi har fått på plass en avtale og sikret våre medlemmer et moderat lønnsløft som er i takt med resten av samfunnet, sier Bjarte Stedje, styreleder i Norsk Kabinforening til NRK De kabinansatte i SAS var klar til å ta ut rundt 500 medlemmer ut i streik om partene ikke ble enige, men enigheten nå gjør at SAS unngår konflikt rett før en travel julehøytid.

NRK - 15 jul 22 kl. 20:47

19 permitterte kabinansatte tilbake i jobb

19 permitterte kabinansatte i SAS har kommet tilbake i jobb, etter at SAS-pilotene forlenget dispensasjonen for Svalbard. Det ga et behov for økt bemanning. Det ble godtatt av SAS på et møte tidligere i dag, ifølge leder av SAS Norge kabinforening Martinus Røkkum.

NRK - 28 nov 22 kl. 05:58

Mekling for kabinansatte i SAS – forsøker å unngå streik før jul

De kabinansatte og SAS-ledelsen setter seg mandag ned til frivillig mekling i et forsøk på å bli enige om en ny tariffavtale. Rundt 500 kabinansatte kan gå ut i streik om partene ikke blir enige, skriver FriFagbevegelse. – Vi har hele tiden en intensjon om å forsøke å lande en avtale, men det er to parter og foreløpig har vi ikke sett noe på bordet som vi kan signere på, skriver forbundsleder Elin Roverudseter i Kabinansattes forbund i en tekstmelding til NTB..

NRK - 21 nov 22 kl. 12:57

Ny frivillig mekling mellom SAS og kabinansatte

Det blir ny frivillig mekling mellom SAS og de kabinansatte mandag 28. november. Det bekrefter styreleder i Norsk Kabinforening Bjarte Stedje til NRK.

NRK - 27 jul 22 kl. 10:19

Tar kabinansatte ut i ukentlig streik

Den spanske fagforeningen for kabinansatte i Ryanair vil ta medlemmene ut i streik hver uke fra 8. august til og med 7. januar i 2023, melder Reuters.

NRK - 11 okt 22 kl. 14:04

Singapore Airlines lar gravide flyvertinner beholde jobben

Singapore Airlines skal ikke lenger si opp flyvertinner som blir gravide, opplyser flyselskapet. Tidligere har kabinpersonale blitt sagt opp dersom de blir gravide, og selskapets leger erklærte at de ikke var i stand til å fly lenger. De som ønsket å gå tilbake i jobben etter å ha fått barn, måtte søke seg til jobben som vanlig.

NRK - 27 sep 22 kl. 10:25

Norse starter direkteflygninger fra Storbritannia

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått tillatelse fra britiske luftfartsmyndigheter til å starte direkteflygninger fra Storbritannia. – Norse vil etter at de siste regelmessige godkjenninger kommer på plass, fly mellom London Gatwick og en rekke amerikanske destinasjoner, skriver selskapet i en pressemelding. Norse har også ansatt lokale piloter og kabinansatte til basen i London.

NRK - 12 nov 22 kl. 16:47

Nye møter mellom SAS og kabinansatte de nærmeste dagene

De kabinansatte og SAS har avtalt nye møter de nærmeste dagene med Riksmekleren for å forsøke å bli enige i kabinforhandlingene. Riksmekler Mats Ruland holder imidlertid kortene tett til brystet med tanke på framdriften i forhandlingene. – Avtalen med partene er at vi ikke skal kommentere meklingen.

NRK - 11 nov 22 kl. 20:59

Meklingen mellom SAS og kabinansatte forlenges

De kabinansatte og SAS har blitt enig med Riksmekleren om å fortsette den frivillige meklingen. – Det har vært konstruktive samtaler, men det er vanskelig. Det er planlagt nye møter innen kort tid, sier riksmekler Mats Ruland til TV 2.

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 09:54

Kabinansatte i SAS innkalt til lønnsforhandlinger

Etter streik og tøffe forhandlinger med pilotene, innleder SAS lønnsforhandlinger med de kabinansatte neste måned..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Undersøkelse blant unge i Europa: Kahoot mer populær enn TikTok og Apple

Unge i Europa setter Kahoot på tredjeplass når de skal rangere merkenavn de liker, ifølge en fersk undersøkelse. Det norske teknologiselskapet kan kun se seg slått av Nike og Netflix..

E24 - 9 timer siden

Play Magnus på kreditorlisten etter kryptokonkurs

Sjakklæringsselskapet Play Magnus er på kreditorlisten til den konkursrammede kryptobørsen FTX, men tviler på at de får noe fra boet..

E24 - 11 timer siden

Equinor forsvarer Melkøya-prosjektet: – Mye mer enn en stor kraftforbruker

Elektrifisering av Melkøya vil forlenge levetiden til anlegget, gi store ringvirkninger lokalt, og gi store kutt i klimautslippene, sier Equinor-direktør Trond Bokn. – Dette er det største klimatiltaket Equinor har..

E24 - 14 timer siden

Avviser å stanse turbinene for Reiulf: «Vil ha betydelige økonomiske konsekvenser»

Vindkraftselskapet avviser alle krav om å tilrettelegge for at Reiulf Aleksandersen kan fortsette med reindrift på Sør-Kvaløya i Troms. De mener det vil koste dem opptil 15 millioner kroner..

E24 - 14 timer siden

Snart kommer nytt prishopp på dagligvarer: – Får mindre for pengene enn før

De økte matvareprisene er blant de viktigste årsakene til at kjøpekraften går ned. Snart øker prisene igjen. Tonje Ervik merker at hun får mindre for pengene enn tidligere når hun handler..

E24 - 17 timer siden

Taper titalls milliarder etter bedragerianklager

Et investeringsselskap har anklaget en av verdens riksete for bedrageri og manipulasjon. Nå lekker milliardene ut av lommene på Gautam Adani..

E24 - 18 timer siden

– Ingen er miljøvernerne fordi det er morsomt

Mens andre aktivister blir arrestert for sivil ulydighet, går Mari Qviller i dialog med oljebransjen..

E24 - 19 timer siden

Vin, øl og sprit kan få helseadvarsel

Irland skal trykke en advarsel på alle flasker som inneholder øl, vin eller sprit. Norge kan følge ganske raskt etter..

E24 - 20 timer siden

Tjener millioner på design av klær som ikke finnes

SAN FRANCISCO (E24): Samuel Jordan (23) er del av en voksende milliardindustri, hvor folk betaler mange tusen kroner for varer de hverken kan smake, lukte eller føle..

E24 - 22 timer siden

Klimasynd er den nye sexskandalen

Det finnes en jernlov i politikken som deltagerne i Davos bør lese seg opp på. De kan starte i Storbritannia på 90-tallet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com