NRK > Nyheter

Sunday, 10 December, 23:43

NRK - 11 sep 23 kl. 21:00

NRK-prognose: Ingen klare flertall i Bergen

Valget i Bergen er jevnt, og ingen av blokkene har klart flertall. Det viser NRKs prognose klokken 21. Nær halvparten av stemmene er talt opp. Å stable et flertall bak en byrådslederkandidat vil bli en vanskelig politisk øvelse. Byrådsleder Rune Bakerviks Arbeiderpartiet får 13 mandater, ifølge prognosen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, NRKs, Rune Bakerviks Arbeiderpartiet, Rødt, MDG, Venstre, Høyres, Christine Meyer, Frp, INP, Bergenslisten, Bybanen, Åsane, Ap, Meyer, Bergenlisten, KrF, Høyre, Pensjonistpartiet, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NRK-prognoseIngen , klare, flertalli , Bergen
NRK - 18 sep 23 kl. 15:04

Slik endte bydelsvalget i Oslo

Det ble borgerlig flertall i fem av Oslo 15 bydeler. I Frogner, Nordstrand, Ullern og Vestre Aker har Høyre rent flertall i bydelsutvalget, mens i Nordre Aker har Høyre, Frp og Venstre flertall. Det er klart etter stemmene i bydelsvalget er ferdig telt opp.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:29

NRKs prognose: Sp ute, KrF inne i Oslo

Senterpartiet er ute av Oslo bystyre på NRKs prognose. Kristelig Folkeparti beholder sin ene representant. De fire borgerlige partiene har flertall, ifølge prognosen,.

NRK - 11 sep 23 kl. 23:03

Borgerlig flertall i Kristiansand

Det blir borgerlig flertall i Kristiansand. Det bekrefter NRKs prognose. De fire partiene Høyre, Frp, KrF og Venstre har flertall..

NRK - 12 sep 23 kl. 01:05

Blått flertall i Oslo

Det blir blått flertall i Oslo. Høyre, Venstre, Frp og KrF har flertall i bystyret, bekrefter NRKs prognose etter at det har kommet inn flere stemmer fra valgdagen..

Klartale - 12 sep 23 kl. 14:02

Kjemper om makta i de store byene

Høyre er størst i landet. De fikk flest stemmer. De har gjort det bra i mange kommuner.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:07

Prognose: SV går opp

Prognosen fra NRK som kom klokka 21 viste at SV får i år støtte fra 6,8 prosent av velgerne. Det er en foreløpig økning på 0,8 prosent fra 2019, ifølge prognosen. Det fulle lokalet på Rockefeller i Oslo brøt ut i jubelen da prognosene ble lest opp fra NRK.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:39

Borch om prognose: – Ei letting, men det spriker veldig

Spenninga på Senterpartiet si valvake i Oslo er høg. For augneblikket tyder NRKs prognose på at Sp får ei oppslutning nasjonalt på 8,7 prosent, som er ei nedgang på 5,7 prosent sidan førre val i 2019. – Det sprikar jo veldig då, så det blir spennande å følga løpet vidare, seier stortingsrepresentant frå Troms, Sandra Borch til NRK.

NRK - 11 aug 23 kl. 08:44

Disse togstrekningene er stengt

Som følge av ekstremværet på Østlandet er en rekke togstrekninger stengt. Dette er status i morges: Bergensbanen: Stengt mellom Geilo og Hønefoss. Prognose for åpning er mandag 14.

NRK - 11 sep 23 kl. 21:03

Prognose: Arbeiderpartiet over 20 prosent

Arbeiderpartiet får i år støtte fra 21,3 prosent av velgerne, viser NRKs prognose. Dermed faller partiet 3,5 prosentpoeng fra valget for fire år siden..

NRK - 11 sep 23 kl. 21:02

Prognose: Senterpartiet får 9,7 prosent

Senterpartiet får en oppslutning på 9,7 prosent av velgerne, viser NRKs prognose. Det er en kraftig tilbakegang fra 2019, men da gjorde partiet sitt beste kommunevalg noen gang med 14,4 prosents oppslutning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 1 time siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 1 time siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.

NRK - 3 timer siden

Hus overtent i Valldal på Sunnmøre

Et hus skal være overtent i Valldal i Fjord kommune på Sunnmøre. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på X. Det skal være en mann som bor i huset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com