E24 > Økonomi

Sunday, 24 October, 11:07

E24 - 14 sep 21 kl. 07:35

NHO om valgresultatet: – Vi ser frem til et godt samarbeid

NHO-sjefen takker avtroppende statsminister Erna Solberg for samarbeidet de siste åtte årene og gratulerer samtidig Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NHO, Erna Solberg, Ap, Jonas Gahr Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NHOom , valgresultatetVi , ser, frem, tilet , godt, samarbeid
NRK - 14 sep 21 kl. 07:25

NHO-sjefen takker Solberg

NHO-sjefen takker avtroppende statsminister Erna Solberg for samarbeidet de siste åtte årene og gratulerer samtidig Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier at Solberg har ledet regjeringen gjennom åtte år i en kritisk fase for norsk næringsliv, en periode preget av omstilling, og store utfordringer som oljeprisfall og pandemi. Samtidig sier han at han ser fram til et godt samarbeid med det som blir den nye regjeringen..

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 15:24

Ett spørsmål blir avgjørende for valgresultatet, mener ekspert.

Folk er i arbeid som før. Det kan bli avgjørende for valgresultatet, mener ekspert..

E24 - 01 jun 21 kl. 17:42

NHO-sjefen støtter LOs krav om nasjonale innkjøpsregler: – Redd de useriøse skal få ta tak igjen

LO og NHO samler seg nå bak kravet om et nasjonalt rammeverk som skal sikre at det offentlige kun kjøper inn fra seriøse aktører. NHO-sjefen frykter arbeidslivskriminaliteten kan blomstre opp når samfunnet åpner opp igjen..

E24 - 02 jun 21 kl. 12:57

– NHO og LO bremser omstillingen - frykter Norge vil bli akterutseilt

Mens Det internasjonale energibyrået, IEA, vil ha mindre olje for å oppnå klimamål, vil LO og NHO fortsette som før, hevder Naturvernforbundet og mener at LO og NHO bremser omstilling og kan gjøre norsk industri akterutseilt..

NRK - 05 jul 21 kl. 14:28

NHO vil ha bort bordserveringskrav

Kravet om bordservering av alkohol bør fjernes nå, mener NHO Reiseliv. De mener tiltaket er kostnadskrevende og har liten bevist smitteverneffekt. – Det er helt ulogisk at man som gjest kan gå til baren og bestille seg en brus, mens ølen må bæres til bordet av en ansatt, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv Kristin Krohn Devold..

NRK - 10 aug 21 kl. 18:22

NHO krever garanti mot skatteøkning

NHO vil ha en garanti fra partiene på Stortinget mot at skattene økes med en ny regjering. Til E24 sier NHO-sjef Ole Erik Almlid at de har tre krav til en ny regjering – uavhengig av om det blir rødgrønn eller borgerlig. Det ene kravet er at det samlede skattenivået skal holdes på dagens nivå, eller senkes..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:12

Diskusjoner om hjemmekontor

En ny NHO-undersøkelse viser at 23 prosent av bedriftene i Troms og Finnmark har diskusjoner om fremtidig bruk av hjemmekontor. Oslo er det fylket i landet der flest bedrifter diskuterer bruken av hjemmekontor. Her har 69 prosent av bedriftene hatt slike diskusjoner.

NRK - 21 sep 21 kl. 12:31

NHO fryktar EØS-krasj

NHO seier dei forventar at regjeringa gjennomfører Stortingets vedtak om EUs fjerde jernbanepakke. Dei er uroa for konsekvensane om saka blir sett på vent på grunn av valet. EØS-komiteen skal etter planen behandle saka fredag, men etter valet er fleirtalet på Stortinget mot jernbanereforma.

NRK - 14 sep 21 kl. 08:08

– I forhandlinger med ett parti

Senterpartiet gjør et brakvalg og ser ut til å få 13,6 prosent av stemmene. Tirsdag morgen uttaler tidligere partileder Liv Signe Navarsete til Klassekampen at SV må med i en rødgrønn regjering. NRK har vært i kontakt med Navarsete, som viser til det hun har sagt til avisa.

VG - 04 okt 21 kl. 07:22

NHO-sjefen: Støre risikerer å bli klimataper

NHO-sjef Ole Erik Almlid legger i dag frem tall for å presse Hurdal-kameratene Jonas Gahr Støre (Ap) og Trygve Slagsvold Vedum til å foreta raske grønne grep. – Det bør helst skje i går, sier han..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Nav tar strømregningen for folk med dårlig råd: Millioner går til gebyrer og omstridte produkter

Da Nav Gamle Oslo dekket strømutgifter på 6,6 millioner for sosialklienter i 2020, gikk 770.000 kroner til fakturagebyrer og utskjelte tilleggsprodukter, ifølge E24s anslag. – Sløsing med offentlige penger, sier Nav-konsulent..

E24 - 1 time siden

– Trives man bedre i jobben om man er gode venner med kollegaene, eller risikerer man å bli spist opp av jobben?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Yrja råd til en som lurer på hvor mye hun bør sosialisere med kollegaer..

E24 - 1 time siden

Solgte Picasso-kunst for 835 millioner dollar

Elleve malerier og andre kunstverker av Pablo Picasso, er solgt på en auksjon i Las Vegas for over 100 millioner dollar, rundt 835 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

– Hvor raskt selvtilliten kan forsvinne, det er ganske skummelt

Boligtopp Grethe Meier har brukt karrieren på å perfeksjonere kjededrift-ledelse. Med på veien har hun fått kjenne på både kulturkrasj, eierbytter og skandaler..

E24 - 5 timer siden

Investeringene rustet for storm

Mange aksjer er blitt fryktelig dyre. Fallhøyden er stor. Men småsparere kan ta råvaregrep for å ruste seg for stormen..

E24 - 12 timer siden

Nye metoder gjør det fortsatt mulig å gjemme penger i skatteparadis

Det blir stadig vanskeligere å skjule formuer i utlandet. Men nye kreative metoder gjør det fortsatt fullt mulig..

E24 - 14 timer siden

Utlover én million dollar i dusør for Tether-informasjon

Hindenburg Research utlyser dusøren for å sette søkelys på verdiene som sikrer prisen på kryptovalutaen Tether. – Patetisk ønske om oppmerksomhet, svarer Tether-selskapet..

E24 - 17 timer siden

Klimaministeren om energikrisen: – Vi kommer oss ikke unna uten mer vind

Norges nye klima- og miljøminister får den tunge jobben med å kutte utslippene med syv prosent årlig. Espen Barth Eide sier at han vil forhandle med de andre statsrådene med utslipp, som om det var penger..

E24 - 20 timer siden

Slakter Forbrukerrådets strømportal: Mener «juksemakerne» blir prisvinnere

Strømavtaler som kritiseres av Forbrukerrådet er blant de mest anbefalte på sistnevntes egen strømportal. – Problematisk, sier strømgründer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt