E24 > Økonomi

Thursday, 23 September, 04:33

E24 - 15 sep 21 kl. 07:19

NHO om den nye regjeringen: – Vi har store forventninger

Både NHO- og Virke-sjefen forteller om store forventninger til den påtroppende regjeringen, uansett hvordan den er satt sammen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NHO, Virke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NHOom den , nye, regjeringenVi har , store, forventninger
NRK - 14 sep 21 kl. 07:25

NHO-sjefen takker Solberg

NHO-sjefen takker avtroppende statsminister Erna Solberg for samarbeidet de siste åtte årene og gratulerer samtidig Ap-leder Jonas Gahr Støre med valgseieren. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier at Solberg har ledet regjeringen gjennom åtte år i en kritisk fase for norsk næringsliv, en periode preget av omstilling, og store utfordringer som oljeprisfall og pandemi. Samtidig sier han at han ser fram til et godt samarbeid med det som blir den nye regjeringen..

NRK - Igår: 12:31

NHO fryktar EØS-krasj

NHO seier dei forventar at regjeringa gjennomfører Stortingets vedtak om EUs fjerde jernbanepakke. Dei er uroa for konsekvensane om saka blir sett på vent på grunn av valet. EØS-komiteen skal etter planen behandle saka fredag, men etter valet er fleirtalet på Stortinget mot jernbanereforma.

E24 - 01 jun 21 kl. 17:42

NHO-sjefen støtter LOs krav om nasjonale innkjøpsregler: – Redd de useriøse skal få ta tak igjen

LO og NHO samler seg nå bak kravet om et nasjonalt rammeverk som skal sikre at det offentlige kun kjøper inn fra seriøse aktører. NHO-sjefen frykter arbeidslivskriminaliteten kan blomstre opp når samfunnet åpner opp igjen..

E24 - 02 jun 21 kl. 12:57

– NHO og LO bremser omstillingen - frykter Norge vil bli akterutseilt

Mens Det internasjonale energibyrået, IEA, vil ha mindre olje for å oppnå klimamål, vil LO og NHO fortsette som før, hevder Naturvernforbundet og mener at LO og NHO bremser omstilling og kan gjøre norsk industri akterutseilt..

NRK - 05 jul 21 kl. 14:28

NHO vil ha bort bordserveringskrav

Kravet om bordservering av alkohol bør fjernes nå, mener NHO Reiseliv. De mener tiltaket er kostnadskrevende og har liten bevist smitteverneffekt. – Det er helt ulogisk at man som gjest kan gå til baren og bestille seg en brus, mens ølen må bæres til bordet av en ansatt, sier administrerende direktør i NHO Reiseliv Kristin Krohn Devold..

NRK - 10 aug 21 kl. 18:22

NHO krever garanti mot skatteøkning

NHO vil ha en garanti fra partiene på Stortinget mot at skattene økes med en ny regjering. Til E24 sier NHO-sjef Ole Erik Almlid at de har tre krav til en ny regjering – uavhengig av om det blir rødgrønn eller borgerlig. Det ene kravet er at det samlede skattenivået skal holdes på dagens nivå, eller senkes..

NRK - 31 aug 21 kl. 15:12

Diskusjoner om hjemmekontor

En ny NHO-undersøkelse viser at 23 prosent av bedriftene i Troms og Finnmark har diskusjoner om fremtidig bruk av hjemmekontor. Oslo er det fylket i landet der flest bedrifter diskuterer bruken av hjemmekontor. Her har 69 prosent av bedriftene hatt slike diskusjoner.

E24 - 03 jun 21 kl. 08:13

NHO-sjefen advarer Stortinget før brexitavklaring: – Ikke ta ferie!

NHO-sjef Ole Erik Almlid krever at regjeringen og Stortinget må få den nye frihandelsavtalen med Storbritannia på plass før de tar fri..

NRK - 06 jun 21 kl. 16:46

NHO og Virke jubler for bruskutt

Både Virke og NHO synes det er gledelig Frp og regjeringen er enige om å fjerne avgiften på alkoholfrie drikkevarer i det reviderte budsjettet. Dette vil være svært viktig for næringene det gjelder, sier administrerende direktør i Virke, ifølge NTB..

NRK - 14 jun 21 kl. 14:25

Anniken Hauglie til NHO

NHO har ansatt Anniken Hauglie som ny viseadministrerende direktør og direktør for politikk. Hauglie kommer fra jobben som administrerende direktør i interesseorganisasjonen Norsk olje og gass. Hun var før det arbeids- og sosialminister i Solberg-regjeringen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Solid oppgang på Wall Street etter Feds rentemøte

Federal Reserves rentemøte var i fokus på Wall Street onsdag..

E24 - 8 timer siden

Den amerikanske sentralbanken varsler at nedtrapping av krisetiltak snart kan komme

Fed holder renten uendret, men varsler at nedtrapping av støttekjøpene «snart kan bli nødvendig»..

E24 - 6 timer siden

Fed vil snart stramme inn krisetiltak: – Kan styrke Norges Banks plan om rentehevinger

Den amerikanske sentralbanken sier det snart ligger an til innstramming av krisetiltak. Men i motsetning til Norges Bank, står ikke rentehevinger på agendaen med det første..

E24 - 9 timer siden

Kina stanser kullfinansiering i utlandet: – Beste klimanyhet på mange år

Kina vil ikke lenger bygge kullkraft utenfor landegrensene. Zero og internasjonale topper hyller nyheten. – Dette er ikke bare tomt prat.

E24 - 9 timer siden

Norse inngår tariffavtale for britiske pilotjobber

Nystartede Norse Atlantic Airways har inngått avtale for «hundrevis av jobber» med det britiske pilotforbundet BALPA..

E24 - 10 timer siden

Mener skyhøye strømpriser er på «radaren» til Olsen: – Vil ha en effekt på folks lommebok

Norges Bank planlegger flere rentehevinger det neste året, hvor den første er varslet på torsdag. Men høye strømpriser kan legge en demper på den ventede forbruksfesten, mener sjeføkonom..

E24 - 11 timer siden

LO sier opp fordelsavtale med Elkjøp verdt 30 millioner kroner

LO Favør avslutter millionavtale etter avsløringene om at Elkjøp-ansatte ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg med tariffavtale..

E24 - 12 timer siden

Markant oppgang på Børsen

Oslo Børs steg for andre dag på rad før rentemøte i USA..

E24 - 12 timer siden

Nå koster strømmen over dobbelt så mye i Sør-Norge som i nord

Når det blåser mye nord i Sverige, gir det en fordel også til forbrukerne i nord i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt