Hegnar.no > Økonomi

Mandag, 17 Mai, 21:30

Hegnar.no - 30 nov. 15 kl. 17:43

NHO: Flyseteavgiften vil gi store skadevirkninger

Samferdselsministeren satt mandag i møte med SAS, Norwegian, Widerøe og NHO for å diskutere den planlagte flyseteavgiften. Avgiften vil få store samfunnsmessige konsekvenser, mener flere aktører innen luftfarten..
Les mer på Hegnar.no Bilden deled av Hegnar.no via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
SAS, NHO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NHO, Flyseteavgiften, vilgi , store, skadevirkninger
P4 - 21 feb. 16 kl. 20:38

Norwegian vil klage på flyseteavgiften

Norwegian vil sende en klage på flyseteavgiften til ESA. Grunnen er at Norwegian mener den nye flyseteavgiften vil ramme lavprisselskap hardere enn statens eget selskap SAS og Widerøe. Det skriver Aftenposten.

P4 - 29 nov. 15 kl. 21:34

NHO vil utsette flyavgift

NHO vil ha flyavgiften utsatt. Det er NHO-sjef Kristin Skogen Lund som krever at regjeringen utsetter den nye norske flyseteavgiften til neste høst, ifølge NRK. Skogen Lund mener avgiften vil føre til tap av flere tusen norske arbeidsplasser, og ber derfor om tid til å utrede konsekvensene..

P4 - 09 okt. 17 kl. 05:42

- Grunnløse advarsler mot flyseteavgiften

De fleste advarslene fra flyselskapene mot innføringen av flyseteavgiften har vært helt grunnløse. Aftenposten har gjennomgått argumentene som ble fremmet mot avgiften i fjor høst. Kun konsekvensen at det ble stans i rutetrafikken på Moss Lufthavn Rygge har slått til.

P4 - 08 juni 16 kl. 07:13

- Flyseteavgift kan ramme pasienter

Den nye flyseteavgiften vil ramme pasienter. Det hevder Helse Nord og pasient- og brukerombudet i Nordland. Bakgrunnen er signaler fra både SAS og Norwegian om at den nye avgiften kan føre til rutekutt i Nord-Norge.

P4 - 02 mars 16 kl. 12:32

NHO krever null i krav

Det blir null kroner i generelt tillegg - og ingen tariffestet pensjon - hvis NHO får gjennomslag får sin strategi for lønnsoppgjøret. NHO står fullstendig samlet i kravet - og NHO-sjef Kristin Skogen Lund sier til VG at de nå gir tydelig signal til LO om at ethvert forsøk på å bringe pensjon inn i dette oppgjøret, vil bli avvist. Dermed er partene allerede på kollisjonskurs - LO har krevd at tjenestepensjonsordningene skal inn i forhandlingene og målet er at de skal inn i tariffavtalene med NHO..

Hegnar.no - 16 nov. 16 kl. 16:28

Sp vil likevel beholde det meste av flyseteavgiften

Senterpartiet kjempet innbitt mot flyseteavgiften, men beholder store deler av avgiften i sitt alternative budsjett..

VG - 16 nov. 16 kl. 17:14

Sp vil likevel beholde det meste av flyseteavgiften

Senterpartiet kjempet innbitt mot flyseteavgiften, men beholder store deler av avgiften i sitt alternative budsjett..

P4 - 04 nov. 16 kl. 05:56

- Neppe oljeopprør i NHO

NHO forventer på ingen måte et oljeopprør medlemsbedriftene imellom, slik tilfellet har vært i LO der flere forbundstopper har tatt til orde for utmeldelse. NHO-sjef Kristin Skogen Lund uttaler til Dagens Næringsliv at der per nå ikke er motstand i NHO mot konsekvensutredning i Lofoten og Vesterålen. På lik linje med LO har også NHO medlemsbedrifter med ulike interesser innenfor olje, fiskeindustri og reiseliv..

P4 - 07 des. 15 kl. 17:34

- Flyseteavgiften får store konsekvenser

Flyseteavgiften har allerede ført til rutekutt ved Sandefjord lufthavn Torp, og nå frykter aktørene ytterligere kutt. Det var budskapet leder i næringskomiteen på Stortinget, Geir Pollestad, fikk da han i dag besøkte flyplassen. Regjeringen og samarbeidspartiene har valgt å innføre en seteavgift på 88 kroner.

P4 - 06 des. 15 kl. 23:15

Amerikansk luftfartsgigant: Dropp flyseteavgiften

Den mektige luftfartsorganisasjonen Airlines for America ber den norske regjeringen droppe flyseteavgiften. I et brev til finansminister Siv Jensen og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen skriver organisasjonen at en slik avgift vil virke mot sin hensikt, og vil være i strid med internasjonale regler melder VG..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt