NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:48

NRK - I førrgår: 13:20

NFO før meklingsmøte: Håper på løsning før søndag

Partene i flystreiken møtes til meklingsmøte hos riksmekleren klokken 15 i dag. Nestleder i NFO Øystein Eliassen sier forhandlingene hittil har vært det minst konstruktive han har vært med på. – Møtet i dag blir på en måte et oppstartsmøte. Jeg blir veldig overrasket om vi klarer å finne endelig løsning i dag. Det tror jeg det er for komplekst til.
Les mer på NRK


Les mer om:
NFO, Eliassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NFO, før, meklingsmøte, Håper, løsning, før, søndag
Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Større press for å bli enige i flystreiken

Flyteknikere har denne uka vært i streik. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har krevd mer penger for jobben de gjør. NFO er en fagforening.

Klartale - I førrgår: 08:47

Klart for nytt møte i flytekniker-streiken

– Jeg skal til Oslo i dag for å ha et møte med partene. Men det er litt usikkert om det blir gjennomført. Jeg håper de to partene kan møte i dag, sa Carl Petter Martinsen til Dagbladet torsdag morgen.

Klartale - I førrgår: 08:47

Kan bli nytt møte i flytekniker-streiken

– Jeg skal til Oslo i dag for å ha et møte med partene. Men det er litt usikkert om det blir gjennomført. Jeg håper de to partene kan møte i dag, sier Carl Petter Martinsen til Dagbladet.

NRK - I førrgår: 15:20

Nå møtes NHO og NFO til mekling

Torsdag klokken 15.00 møtes NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) ved forhandlingsbordet. Det var riksmegler Carl Petter Martinsen som selv tok initiativet til å få til et meklingsmøte.

NRK - 18 jun 22 kl. 20:55

VG: Tar initiativ til ny flymekling

Etter brot i meklinga med NHO Luftfart, vil Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) laurdag kveld ta initiativ til ny mekling, melder VG. Brotet mellom dei to partane skjedde laurdag klokka 03.50.

NRK - 19 jun 22 kl. 17:43

NFO og NHO møtes i kveld

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO luftfart skal etter planen møtes søndag klokken 18:00, det får NRK bekreftet. Det VG som meldte om saken først. Møtet er ikke en mekling, men et forsøk på å finne grunnlag for dialog.

NRK - 22 jun 22 kl. 17:09

NFO krever ny forhandlingsleder fra NHO

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO krever å få styreleder i NHO Luftfart, Stein Nilsen inn i forhandlingene. Det sier Jan Skogseth i NFO til TV 2..

NRK - I førrgår: 13:45

NFO bytter forhandlingsleder

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren. – Vi stiller uten Jan Skogseth i dag, sier SAS-foreningsleder i NFO Øystein Eliassen, som deltar i forhandlingene, til VG. Tariffleder Petter Wettre skal lede forhandlingene torsdag, ifølge Eliassen..

NRK - I førrgår: 11:10

Riksmeklaren: Partane kjem til meklingsmøtet

Riksmeklar Carl Petter Martinsen har fått stadfesta at partane i flystreiken kjem til meklingsmøtet kl. 15.00 i dag.

NRK - 21 jun 22 kl. 22:56

Flyteknikerne : Har tatt kontakt med NHO

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har tirsdag kveld tatt kontakt med forhandlingsleder i NHO Luftfart i et forsøk på å få i gang nye forhandlinger. Det opplyser tariffleder Petter Wettre i NFO til NRK. – Vi håper på en rask oppstart med videre forhandlinger, sier Wettre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 15 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 30 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 30 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com