NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:59

NRK - I førrgår: 13:45

NFO bytter forhandlingsleder

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren. – Vi stiller uten Jan Skogseth i dag, sier SAS-foreningsleder i NFO Øystein Eliassen, som deltar i forhandlingene, til VG. Tariffleder Petter Wettre skal lede forhandlingene torsdag, ifølge Eliassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk Flytekniker Organisasjon, NFO, Skogseth, Riksmekleren, Jan Skogseth, SAS, Eliassen, VG, Petter Wettre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NFO, bytter, forhandlingsleder
Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Større press for å bli enige i flystreiken

Flyteknikere har denne uka vært i streik. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har krevd mer penger for jobben de gjør. NFO er en fagforening.

Klartale - I førrgår: 08:47

Klart for nytt møte i flytekniker-streiken

– Jeg skal til Oslo i dag for å ha et møte med partene. Men det er litt usikkert om det blir gjennomført. Jeg håper de to partene kan møte i dag, sa Carl Petter Martinsen til Dagbladet torsdag morgen.

Klartale - I førrgår: 08:47

Kan bli nytt møte i flytekniker-streiken

– Jeg skal til Oslo i dag for å ha et møte med partene. Men det er litt usikkert om det blir gjennomført. Jeg håper de to partene kan møte i dag, sier Carl Petter Martinsen til Dagbladet.

NRK - 22 jun 22 kl. 17:09

NFO krever ny forhandlingsleder fra NHO

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO krever å få styreleder i NHO Luftfart, Stein Nilsen inn i forhandlingene. Det sier Jan Skogseth i NFO til TV 2..

NRK - 18 jun 22 kl. 20:55

VG: Tar initiativ til ny flymekling

Etter brot i meklinga med NHO Luftfart, vil Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) laurdag kveld ta initiativ til ny mekling, melder VG. Brotet mellom dei to partane skjedde laurdag klokka 03.50.

NRK - 19 jun 22 kl. 17:43

NFO og NHO møtes i kveld

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) og NHO luftfart skal etter planen møtes søndag klokken 18:00, det får NRK bekreftet. Det VG som meldte om saken først. Møtet er ikke en mekling, men et forsøk på å finne grunnlag for dialog.

NRK - 21 jun 22 kl. 22:56

Flyteknikerne : Har tatt kontakt med NHO

Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har tirsdag kveld tatt kontakt med forhandlingsleder i NHO Luftfart i et forsøk på å få i gang nye forhandlinger. Det opplyser tariffleder Petter Wettre i NFO til NRK. – Vi håper på en rask oppstart med videre forhandlinger, sier Wettre..

VG - I førrgår: 13:57

Flyteknikerne bytter forhandlingsleder hos Riksmekleren

Leder av Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) Jan Skogseth deltar ikke på torsdagens møte hos Riksmekleren..

NRK - 17 jun 22 kl. 11:19

Det kan bli flystreik frå midnatt

Meklinga mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) starta hos Riksmeklaren fredag. Dersom dei ikkje blir einige, blir det flystreik ved midnatt. Partane står langt frå kvarandre, seier NFO til TV 2.

NRK - 17 jun 22 kl. 21:15

Fare for flystreik fra midnatt

Fristen for meklingen mellom NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) nærmer seg. Partene møttes hos Riksmekleren fredag klokken 10. Da sa NFO-leder Jan Skogseth til TV 2 at partene sto langt fra hverandre, og at sannsynligheten for en streik var overhengende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com