VG > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:56

VG - 14 juni 21 kl. 20:50

NATO-toppene enige om knallhard front mot Russland

BRUSSEL (VG) NATOs 30 medlemsland avslutter toppmøtet i Brussel med å beskylde Russland for å bryte med verdier, prinsipper, tillit og forpliktelser i forholdet til NATO. Det fremgår av toppmøtets harde slutt-uttalelse..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Brussel, Natos, Russland, NATO

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NATO-toppene, enigeom , knallhard, frontmot , Russland
NRK - 23 juni 21 kl. 05:00

Front mot front-ulykke

Tre personer er involvert i en front mot front ulykke på fylkesvei 33 ved Nordreland onsdag morgen. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 08 juni 21 kl. 00:32

Enige om å styrke Nato

USAs president Joe Biden og Natos generalsekretær Jens Stoltenberg er enige om viktigheten av å styrke Natos posisjon. – Vi er enige om at Natos posisjon må styrkes i en mer rivaliserende verden. Vi møter sikkerhetsutfordringer som ingen alliert kan håndtere alene.

NRK - 02 juni 21 kl. 15:32

Stoltenberg: – Viktig for Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier det er viktig at Nato er en del av klimaarbeidet i verden. Onsdag kom nyheten kom at Nato for første gang er invitert til FNs klimatoppmøte i Glasgow. Globale klimaendringer skaper konflikt og fører til en mer utrygg verden.

NRK - 10 mai 21 kl. 16:08

Nasjonal Front øker i Frankrike

Det ytterliggående franske partiet Nasjonal Front øker sin oppslutning, viser en ny måling. 29 prosent av de spurte sier de støtter programmet til Nasjonal Front, melder NTB. Partileder Marine Le Pen kan dermed notere seg en økning på 3 prosent sammenlignet med i fjor.

NRK - 30 mars 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

NRK - 17 mai 21 kl. 15:53

Åtvarar mot å la Nato sleppa til

Russland åtvarar Vesten mot å militarisera Arktis, og åtvarar Noreg mot å la Nato få innpass i farvatnet her i nord. I framkant av møtet denne veka i Arktis råd, kjem Russland sin utanriksminister Sergej Lavrov med kritikk av Vesten, og spesifikt at Noreg lar Nato sleppa til i Arktis. – Vi har spørsmål til naboane våre, som Noreg, som prøver å rettferdiggjera at Nato slepper til i Arktis, seier Lavrov..

NRK - 14 juni 21 kl. 11:56

Nato advarer mot Kina

Nato-sjef Stoltenberg ser med uro på hvordan Kina kjøper seg inn i kritisk infrastruktur i vestlige land. Han gjør det klart at Natos svar må være en felles styrking av den sivile beredskapen og cyberforsvaret. Stoltenberg understreker at Nato ikke ser på Kina som en fiende.

Aftenposten - 02 juli 21 kl. 13:13

Dette krever LO-toppene fra en Støre-regjering allerede den første høsten

Pensjon fra første krone og dobling av fagforeningsfradraget. Det er to av hastekravene LO-toppene Peggy Hessen….

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 12:02

Norge er inne i 2-prosentklubben i Nato

Norge er ett av elleve Nato-land som nå bruker minst 2 prosent av BNP på forsvar, ifølge Nato-sjefens årsrapport..

VG - 22 mars 21 kl. 16:28

NATO-sjefen får AstraZeneca-vaksinen

NATO-sjef Jens Stoltenberg og øvrige ansatte i NATOs hovedkvarter vil motta AstraZeneca-vaksiner denne uken. Vaksinene er en gave fra den polske regjeringen - etter forespørsel fra NATO. I Norge er denne vaksinen satt på hold..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Slår ned på smitte i Kina - millioner har fått portforbud

Så langt er millioner blitt beordret til å holde seg hjemme. Eksperter spør seg om Kinas mål om null smitte er realistisk i møte med deltavarianten..

VG - 8 timer siden

Klimakrisen: Disse bildene viser ekstremværet vi opplever

Klimakrisen er her nå, mener forskere og FN. Her er de dramatiske bildene som viser hvordan ekstremværet har herjet med kloden vår denne sommeren..

VG - 9 timer siden

Smitte knyttes til småbruk-rave – politianmelder arrangøren

Opp mot 200 personer skal ha deltatt på en technofest i Vestby. Minst to av festdeltagerne er coronasmittet – og smittesporerne sliter med å få tak i resten av festen..

VG - 11 timer siden

Ble «grønt» i dag: - Dette har vi ventet på lenge

ÄRJÄNG (VG) Fornøyde rusler mor og sønn ut ut fra Systembolaget etter første «grønne» dag i svenske Värmland. De er hjertens enige om at dette er en god dag..

VG - 12 timer siden

Student ble anklaget for å være KGB-agent – tilbake i Norge

I mai fikk hviterussiske myndigheter et Ryanair fly til å nødlande i Minsk og arresterte en opposisjonell aktivist. En hviterusser bosatt i Norge som også gikk av flyet, ble anklaget for å være KGB-agent..

VG - 13 timer siden

Mistet kona til kreft: – Hun var min store kjærlighet

Tidligere stortingspolitiker Vidar Kleppe sin kone Elin fikk påvist kreft i februar. Søndag kveld sovnet hun stille inn..

VG - 14 timer siden

Desperat bønn fra Tyrkia: – Det vakreste brenner

Et inferno av ild truer feriesteder langs kysten i hele Tyrkia, som ikke har nok brannfly til å slukke skogbrannene. – Europa må hjelpe oss, ber fortvilte tyrkere..

VG - Igår: 04:56

Her er Vedums mål: Vinne regjeringsmakten og halve kongeriket

MOLDE (VG) Senterpartiets store mål er å bli største parti i åtte av de 19 gamle fylkene. – Ap er vår hardeste konkurrent, sier Trygve Slagsvold Vedum..

VG - Igår: 23:28

3,6 millioner amerikanere kan bli hjemløse: – Barna mine spør «Hvor skal vi sove hen?»

Etter at et midlertidig forbud mot å kaste ut leietagere utløp 31. juli, risikerer millioner av amerikanere å bli kastet ut hjemmefra de neste ukene. Trebarnsmoren Migreldi Lara (37) vet ikke hva hun skal gjøre..

VG - Igår: 22:08

Politihund skulle ta blotter – angrep gutt (12) i stedet

Liam Nordal slapp unna med skrammer etter at politihunden hoppet på ham. Politiet beklager hendelsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt