VG > Utenriks

Lørdag, 24 Juli, 21:37

VG - 11 juni 21 kl. 21:21

NATO-sjefen foran toppmøtet: Vil ruste ned cybervåpen

NATO-sjef Jens Stoltenberg ser for seg at fremtidens nedrustningsavtaler også må begrense cybervåpen og våpen som styres av kunstig intelligens. Men NATO sliter med å få både Kina og Russland til forhandlingsbordet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NATO, Jens Stoltenberg, Kina, Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NATO-sjefen, foran, toppmøtet, Vil, ruste, ned, cybervåpen
VG - 27 mai 21 kl. 22:57

Erna Solberg før NATO-toppmøtet: Vil «ta ned» Stoltenbergs 2030-plan

BERGEN (VG) Foran NATO-toppmøtet i Brussel om to uker, sier statsminister Erna Solberg (H) at forsvarsalliansen ikke kan være «alle mulige steder». Hun advarer også mot at NATO er i ferd med å gape over for mye i alliansens 2030-strategi..

NRK - 09 juni 21 kl. 08:36

Biden på Europa-turné

Onsdag reiser Biden på sin fyrste utanlandstur som president. Turen startar med G7-toppmøtet i St. Ives.

NRK - 07 mai 21 kl. 16:23

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

VG - 13 juni 21 kl. 23:53

Solberg til NATO-toppmøtet med ny Russland-avtale om å unngå militære sammenstøt

BRUSSEL (VG) Statsminister Erna Solberg (H) kommer til NATO-toppmøtet i Brussel mandag med en helt ny avtale mellom Russland og Norge. De to landene er enige om å redusere faren for misforståelser og sammenstøt i nord ytterligere..

VG - 14 juni 21 kl. 11:35

Foran NATO-toppmøtet: «Ikke så ambisiøst som generalsekretæren ønsket»

BRUSSEL (VG) De siste ukene har Norge og andre NATO-land gått sammen og moderert NATO-sjef Jens Stoltenbergs ambisjoner for alliansens strategi mot 2030..

NRK - 01 juni 21 kl. 16:48

Har lave forventninger til toppmøte

Russland tror ikke på noe gjennombrudd når Vladimir Putin møter Joe Biden til toppmøte om to uker, sier utenriksminister Sergej Lavrov. – Vi har ingen illusjoner, og vi forsøker heller ikke å skape forventninger om at det vil bli noe gjennombrudd eller bli fattet noen viktige historiske beslutninger på møtet, sier Lavrov tirsdag. Toppmøtet i Genève 16.

NRK - 11 juni 21 kl. 15:43

Nato med innovasjossatsning

Nato-toppmøtet vil gå inn for å opprette et innovasjonssenter og et fond for å støtte teknologisk utvikling, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg. Stoltenberg sier alliansen vil sørge for å styrke det teknologiske forspranget..

NRK - 01 juni 21 kl. 19:10

– God gjennomgang før toppmøte

Både utenriksministeren og forsvarsministeren møtte tirsdag sine Nato-kolleger. Det var en god gjennomgang før toppmøtet om to uker, sier Ine Eriksen Søreide. Videomøtene er en del av forberedelsene før de 30 medlemslandenes ledere møtes i Brussel for å vedta reformpakken Nato 2030..

VG - 14 juni 21 kl. 20:50

NATO-toppene enige om knallhard front mot Russland

BRUSSEL (VG) NATOs 30 medlemsland avslutter toppmøtet i Brussel med å beskylde Russland for å bryte med verdier, prinsipper, tillit og forpliktelser i forholdet til NATO. Det fremgår av toppmøtets harde slutt-uttalelse..

NRK - 13 juni 21 kl. 22:28

Biden har ankommet Brussel

USAs president Joe Biden ankom søndag kveld Brussel foran to dager med toppmøter i Nato og EU. Presidenten kom direkte fra Storbritannia, der han har vært på G7-toppmøtet. Han ble ønsket velkommen av Belgias statsminister Alexander De Croo..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

Snøleopard testet positivt for corona

San Diego Zoo stenger snølopard-habitatet for besøkende..

VG - 22 timer siden

Klimaforsker om storflommen i Mellom-Europa: – Har overrasket meg

Ekstremværet i Europa den siste tiden viser noe av det verste klimaforskerne kunne forestilt seg..

VG - Igår: 17:35

Smitteutbrudd i gresk ferieparadis: – Som sild i tønne

Kos, Rhodos, Mykonos og Ios – smitten skyter i været på de Sørlige egeiske øyer. – Det var det verste marerittet å ende opp i karantene her, sier norsk turist fra karantenehotell på Kos..

VG - Igår: 07:45

UNESCO-avstemning: Australia kjemper for å unngå «i fare»-stempel

UNESCOs verdensarvkomité skal fredag stemme over om korallrevet Great Barrier Reef i Australia skal merkes som «i fare» eller ikke..

VG - Igår: 22:32

USA med nye flyangrep mot Taliban

USA gjennomførte nylig flyangrep mot Taliban-stillinger for å hjelpe regjeringsstyrkene med å drive tilbake en offensiv, opplyser Pentagon..

VG - I førrgår: 15:52

Fagforening om gisseldrama: – Vi har advart i mange år

Den svenske fagforeningen Seko mener overfylte fengsler øker risikoen for hendelser som gisseldramaet ved Hällbyanstalten. De mistenkte skal ha truet og utgjort en fare tidligere..

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: Gjerningsmennene pågrepet

To ansatte ble tatt som gisler av to drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Gisseltakerne krevde kebabpizza og et helikopter..

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: De ansatte er sluppet fri

To ansatte ble tatt som gisler av drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Nå er de sluppet fri. De to gisseltagerne krevde kebabpizza og et helikopter..

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisselsituasjon i svensk fengsel: Krever kebabpizza og helikopter

To ansatte er tatt som gisler av drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. De to gisseltagerne krever kebabpizza og et helikopter, og det førstnevnte skal være på vei til fengselet..

VG - 21 juli 21 kl. 06:36

200.000 evakuert fra flom i Kina

Minst tolv personer har mistet livet i de store oversvømmelsene som rammer deler av det sentrale Kina og 200.000 personer er evakuert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt