NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 20:00

NRK - 12 maj 22 kl. 12:08

NAF: Stortinget må rydde opp i regjeringens elbil-svik

NAF er svært kritisk til ordningen for merverdiavgift på elbiler som lanseres. Regjeringen fjerner momsfritak for elbiler innfører i stedet tilskuddsordning, og vil at kjøpere skal betale moms for elbiler som koster mer enn 500.000 kroner. – Vi frykter at en støtteordning, i stedet for et avgiftsfritak, kan vise seg og bli dyrere for bilistene, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF. NAF ber Stortinget endrer forslagene før budsjettet vedtas.
Les mer på NRK


Les mer om:
NAF, Camilla Ryste, Stortinget, Ryste

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NAF, Stortinget, rydde, oppi , regjeringens, elbil-svik
NRK - 16 jun 22 kl. 07:28

NAF: Jungel av hurtigladetider på elbiler

Det er for vanskelig for bilkjøperne å finne informasjon om hvor raskt elbilene på markedet lader, skriver NAF i en pressmelding. Blant de 31 elbilene i NAF og Motors elbiltest var ladetiden oppgitt på syv forskjellige måter og for seks biler oppgis den ikke. – Dette er totalt uoversiktelig for bilkjøperne, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.

Klartale - 27 maj 22 kl. 06:00

Skal 16-åringene få stemme?

Om ett år er det nytt lokalvalg i Norge. Da vil folk i hele Norge kunne få påvirke hvem som bestemmer der de bor.Men det er regler i Norge for hvem som får stemme ved stortingsvalg og lokalvalg.

NRK - 10 mar 22 kl. 07:36

NAF vil ha drivstoffavgiften ned

Bensin- og dieselprisene når stadig nye høyder. Nå må regjeringen ta grep før prisøkningen kommer helt ut av kontroll, mener NAF. Flere steder har prisene steget til over 25 kroner per liter, og kraftkrisen i Europa samt et marked i ubalanse forsterker prisøkningen, påpeker kommunikasjonssjef Camilla Ryste i Norges Automobil-Forbund (NAF).

NRK - 14 mar 22 kl. 14:31

NAF ber Vedum følgje Sveriges drivstoff-døme

Sverige viser at det er mogleg å ta grep for å kutte i drivstoffprisane, meiner NAF. Dei ber finansminister Trygve Slagsvold Vedum om å ta grep. Den svenske drivstoffpakken består av lågare drivstoffavgift, ei utvida reisefrådragsordning og ei kontantstøtte til alle bileigarane i landet.

NRK - 19 maj 22 kl. 15:54

Nei til lobbyregister på Stortinget

Stortingets presidentskap har sagt nei til å opprette et lobbyregister. Venstre, som kom med forslaget, kaller vedtaket flaut og pinlig. Venstre har en rekke ganger foreslått et lobbyregister, der de som besøker Stortinget for å påvirke politikere registreres, skriver VG.

E24 - 10 mar 22 kl. 07:52

Naf mener drivstoffavgiften må settes ned

Bensin- og dieselprisene når stadig nye høyder. Nå må regjeringen ta grep før prisøkningen kommer helt ut av kontroll, mener Naf..

NRK - 21 mar 22 kl. 06:37

Vil ha lavere toppfart på norske veier

Naturvernforbundet, Bondelaget og NAF har skrevet brev til samferdselsministeren, skriver Dagsavisen. Organisasjonene ønsker at fartsgrensen på norske motorveier skal settes ned fra 110 til 90 kilometer i timen. – Konkret ber vi om høyere terskel for når det skal bygges firefeltsvei, mer bruk av to- og trefeltsvei med midtrekkverk og en ny standard for firefeltsvei med 90-grense, sier kommunikasjonssjef Camilla Ryste i NAF.

VG - 10 apr 22 kl. 22:13

NAF og Forbrukerrådet: – For mange er skuffet over rekkevidden

NAF og Forbrukerrådet slår neven i dashbordet og krever at bilprodusentene også oppgir den laveste rekkevidden man kan forvente av sin nye elbil..

NRK - 19 apr 22 kl. 07:13

Dårlege vegar gir kostbare bilskadar

Fire av ti bilistar seier dei har fått skader på bilen på grunn av dårlege vegar. I snitt har skadane kosta bilistane 17.000 kroner.

E24 - 22 maj 22 kl. 07:12

NAF frykter full moms på elbiler

Regjeringen vil ha moms på nye elbiler for den delen av kjøpesummen som overstiger 500.000 kroner. – Frekt og provoserende, mener NAF..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

MC-ulykke i tunnel i Drammen

Vegtrafikksentralen stengte Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Klokken 19:43 melder politiet at veien er åpen igjen. Nødetatene rykket ut til stedet, tvitrer politiet.

NRK - 15 minutter siden

Stenger Strømsåstunnelen etter ulykke

Vegtrafikksentralen har stengt Strømsåstunnelen på E134 i Drammen etter melding om at en motorsyklist har falt av motorsykkelen. Nødetatene er på stedet, tvitrer politiet. MC-føreren blir undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 30 minutter siden

Landemerke i Berlin i regnbuens farger i solidaritet med ofrene for angrepet i Oslo

Etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag, blir Brandenburger Tor i Berlin badet i regnbuens farger søndag kveld. – Vår medfølelse går til innbyggerne i Oslo som ble ofre for et homofobisk og homofiendtlig terrorangrep, sa Berlins ordfører Franziska Giffey (SPD) ifølge den lokale kringkasteren RBB24. Ordføreren sier at som regnbuehovedstad står Berlin side om side med innbyggerne i Oslo og hele Norge, som er i sorg.

NRK - 45 minutter siden

Inviterer til markering foran Oslo rådhus mandag

Politiet har godkjent et arrangement i regi av Oslo pride og Oslo kommune mandag kveld. De får arrangerer em markering på Rådhusplassen etter terrorangrepet natt til lørdag. Markeringen vil skje mandag klokken 19:30, med musikalske innslag og taler..

NRK - 45 minutter siden

DN: PST og Økokrim med nytt samarbeid

Økokrim-ansatte flytter fysisk inn hos PST i en satsing som har som mål å styrke myndighetenes innsats innen finansetterretning, skriver Dagens Næringsliv. Det gjøres blant annet for å styrke etterforskningen av terrorfinansiering. – Når vi skal vurdere en terrororganisasjons styrke, vil hvordan det går med finansene være en interessant del av vurderingen, sa assisterende PST-sjef Hedvig Moe i et intervju med DN noen dager før skytingen i Oslo natt til lørdag.

NRK - 1 time siden

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 1 time siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 2 timer siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com