VG > Debatt

Saturday, 25 September, 10:37

VG - 28 jul 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg. Jeg var flau av å hilse på henne, mens jeg hang sammen med mine venner..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Spar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nårman , løper, vekkfra sin , mor
VG - 05 aug 21 kl. 12:12

Politiet mener de har funnet elsparkesyklisten som kjørte på Santiago (1): – Jeg håper han tar ansvar, sier Santiagos mor

En mann i 50-årene har fått status som mistenkt i saken. Han blir avhørt torsdag. Santiagos mor, Lorena Larsen, er glad for at politiet har en mistenkt..

NRK - 23 apr 21 kl. 09:33

Russland styrker vekk fra grensa

Russland har begynt å flytte vekk styrker som har hatt øvelse nær grensa til Ukraina. Det opplyser det russiske forsvarsdepartementet fredag, melder AFP. Situasjonen har vært spent mellom Russland, Ukraina og vestlige land de siste ukene..

NRK - 23 apr 21 kl. 13:22

Spesialeininga legg vekk sak

Spesialeininga for politisaker finn ikkje grunn til å straffe politiet, etter at Tor Henning Dalen vart skoten og drepen på Bolkesjø i september i fjor. To polititenestepersonar er etterforska for å ha avfyrt skot mot 39-åringen, som førte til at han døydde. Spesialeininga vel no å legge vekk saka..

VG - 04 jun 21 kl. 10:49

Ajer bekrefter at han vil vekk

MARBELLA (VG) Kristoffer Ajer (23) vil vekk fra Celtic - og det helst i sommer..

Aftenposten - 04 jun 21 kl. 10:49

Ajer bekrefter at han vil vekk

MARBELLA (VG) Kristoffer Ajer (23) vil vekk fra Celtic - og det helst i sommer..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Fanget på web-kamera: Person går vekk fra bobil som trillet i sjøen

Webkameraet til Stavanger Aftenblad viser en person gå rolig vekk fra bobilen i sjøen på Randaberg. Kort tid etter ble store ressurser satt inn for å berge den..

NRK - 05 aug 21 kl. 08:03

Kinesiske elefanter på vei hjem

De 14 kinesiske elefantene som har vandret i over ett år gjennom Kina er nå på vei hjem igjen. Elefantene vandret hundrevis av kilometer vekk fra reservatet sitt på grensen til Myanmar, nordover i Yunnan-provinsen. Nå blir de geleidet hjem av en gruppe på 30 hardtarbeidende zoologer, skriver AFP.

VG - 27 aug 21 kl. 12:14

Allegri bekrefter at Ronaldo vil vekk – nærmer seg Manchester City

Cristiano Ronaldo (36) ser ut til å være ferdig i Juventus. Fredag bekrefter trener Massimo Allegri at superstjernen ønsker seg vekk..

NRK - 01 sep 21 kl. 15:23

Oljeflak driver vekk fra Kypros

En endring i vindretningen gjør at oljesøl fra et utslipp fra et raffineri i Syria har begynt å drive vekk fra kysten av Nord-Kypros etter å ha nærmet seg øya. Tirsdag kveld var oljeflaket om lag 7 kilometer fra den kypriotiske kysten, ifølge CNN. Det var da i ferd med å nå halvøya Karpaz lengst nordøst på øya.

NRK - 30 maj 21 kl. 14:14

200 elsparkesykler tauet inn

I Oslo har bymiljøetaten brakt 200 elsparkesykler til inntauingstomten i løpet av helgen. Opprydningen vil koste utleierne 318.000 kroner.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Er det en fugl? Er det en kleshenger?

Klitoris var aldri liten som en ert, slik jeg lærte på ungdomsskolen. Den var mye større, men jeg måtte bli over 45 før jeg så en illustrasjon av den for første gang..

VG - 12 timer siden

Et lite folkelig kriseparti

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Kanskje er det en virkelig dyp krise som må til for at partiet forstår alvoret?.

VG - Igår: 09:58

«25 under 25»: – Hva med Norges største minoritet?

Funksjonshemmede blir stadig glemt i samfunnsdebatten og får ikke delta i demokratiet på lik linje med resten av befolkningen. Vi vet at det er få politikere med nedsatt funksjonsevne, også i folkevalgte organer. Det er det flere grunner til..

VG - Igår: 10:03

«25 under 25»: Gutta, vi må prate

«Jeg er sliten.» Ikke fysisk, men mentalt. «Du er ikke bra nok.

VG - Igår: 14:21

Hva kan man forvente av velferdsstaten Norge?

I vår ble jeg mor for andre gang. Kun to år skiller våre to små, storesøster Iben og lillebror Bjørn. De er like på mange måter, begge har arvet bedageligheten til far og temperamentet til mor.

VG - I førrgår: 22:47

Norge først med Jonas

Fem år etter «America First»-doktrinen, kommer de rødgrønne etter. Blir internasjonalisten Jonas Gahr Støre sjef for en Norge først-regjering?.

VG - I førrgår: 21:14

Vaksiner: De rike har sviktet de fattige

Mens vi i Norge må kaste og avbestille vaksiner, er bare 2 prosent av verdens fattigste coronavaksinert. Nå donerer USA en halv milliard nye doser. Men de kommer ikke før neste år..

VG - 21 sep 21 kl. 20:57

Innvandrere sinker vaksinemål

Bent Høie vil helst ha 90 prosent fullvaksinerte før han gjenåpner landet. Men det er ikke mulig. For mange innvandrere har ikke latt seg vaksinere..

VG - 21 sep 21 kl. 18:14

Talibans terror-strategi

At Taliban taler med flere tunger og fortsetter å styre gjennom frykt og trusler, er dessverre ingen overraskelse. Den gledelige overraskelsen er at afghanerne ikke uten videre lar seg true til lydighet..

VG - 21 sep 21 kl. 13:30

«25 under 25»: Mangfoldsdebatten gjelder også for minoritetsmiljøer

Vi må bli like flinke til å jobbe med å skape toleranse, aksept og respekt i minoritetsmiljøene som vi gjør i det norske samfunnet for øvrig..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt