VG > Økonomi

Wednesday, 01 February, 10:11

VG - 03 dec 22 kl. 17:24

Når kinesere taler makten imot

Xi Jinping, som er gitt all makt i Midtens rike, erklærte folkekrig mot viruset. Kina skulle renses fullstendig for corona. Men viruset hadde andre planer..
Les mer på VG


Les mer om:
Jinping, Midtens

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Når, kinesere, taler, makten, imot
NRK - 20 jul 22 kl. 13:32

FN: Minst 700 sivile afghanere drept etter at Taliban tok makten

Minst 700 sivile afghanere er drept og over 1.400 såret etter at Taliban tok makten i Afghanistan i august i fjor, opplyser FNs kontor i landet. FN-kontoret publiserte onsdag en rapport om menneskerettssituasjonen i landet de ti siste månedene.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

Klartale - 19 aug 22 kl. 11:02

Jentene går på hemmelige skoler

For ett år siden tok Taliban over makten i Afghanistan. De fleste tenåringsjenter har ikke vært på skolen siden.Men noen driver skole i hemmelighet.

NRK - 06 okt 22 kl. 02:25

Frykter kollaps i Afghanistans økonomi

Afghanistans økonomi har gått gjennom en dramatisk nedgang siden Taliban kom til makten i fjor, heter det i en FN-rapport. Før Taliban tok makten i august 2021 var den afghanske økonomien allerede svært liten, med et brutto nasjonalprodukt (BNP) på rundt 20 milliarder dollar. Men i løpet av det siste året etter at Taliban tok over makten, har BNP falt til rundt 5 milliarder dollar, ifølge FN.

Klartale - 02 nov 22 kl. 08:43

Bolsonaro skal være klar for å slutte som president

Bolsonaro sa selv ingenting om å gi makten videre, Lula da Silva eller tapet i valget. Han takket de som stemte på ham, og ba folk demonstrere uten bruk av vold. Bolsonaro sa at han ville følge grunnloven, og at han også vil gjøre det i fortsettelsen.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:43

Opiumproduksjonen blomstrer i Myanmar

Opiumproduksjonen i Myanmar har blomstret siden militæret grep makten, viser en FN-rapport. Dyrkingen av valmuer steg med en tredel i fjor, i takt med at forsøk på å utrydde vekstene dabbet av, og mens den vaklende økonomien i landet har ført til at flere tyr til narkotikahandel. Det viser en rapport fra FNs kontor mot narkotika og kriminalitet torsdag.

NRK - 24 okt 22 kl. 19:33

USA sikter kinesere for spionasje

Fire kineserne er siktet for å ha prøvd å hindre etterforskningen av telekommunikasjonsselskapet Huawei. Tre av de fire kineserne skal være etterretningsagenter. Det opplyste justisminister Merrick Garland på en pressekonferanse mandag.

NRK - 09 nov 22 kl. 13:50

Pengesterke kinesere frykter verditap

Kinas økonomiske politikk, brems i den økonomiske veksten og et dårligere eiendomsmarked skaper frykt om fremtiden for pengesterke kinesere, skriver SCMP. Mange søker seg statsborgerskap i andre land for å sikre sine verdier før de forringes, skriver avisen..

Klartale - 27 dec 22 kl. 14:24

De kan reise igjen for første gang på tre år

Kinesere kan reise ut av landet. Men de har hittil måttet rett i karantene etter reisen. Snart slipper de det.

Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

LeBron James nærmer seg «den store» NBA-rekorden

LeBron James (38) sto for 28 poeng og ti målgivende da Los Angeles Lakers vant tirsdag. Han er nå kun 89 poeng fra å bli ligaens mestscorende gjennom tidene..

VG - 1 time siden

Veteranen Payton (59) blir ny Broncos-trener

Trenerkabalen i NFL er i ferd med å falle på plass. Nå skal Sean Payton jobbe med Russell Wilson kommende sesong..

VG - 2 timer siden

Reptilene overlever!

Med den nye bokloven risikerer vi å sementere en infrastruktur der de store aktørene i bokbransjen automatisk vokser på bekostning av de små. Hvordan?.

VG - 7 timer siden

Kontroversiell Oscar-nominasjon blir stående etter gransking

En overraskende Oscar-nominasjon til skuespilleren Andrea Riseborough utløste en gransking av om Oscar-akademiets regler mot lobbyvirksomhet ble brutt..

VG - 8 timer siden

Enzo Fernández klar for Chelsea

Kjøpefesten til Chelsea fikk virkelig et verdig punktum. På overtid av overgangsvinduet sikret de seg Enzo Fernández (22) fra Benfica..

VG - 8 timer siden

Bekreftet: Marcel Sabitzer til Manchester United

Manchester United henter østerrikeren Marcel Sabitzer på lån ut sesongen..

VG - 11 timer siden

Newcastle til ligacupfinale – fikk stjernespiller utvist

To tidlige scoringer av Sean Longstaff gjorde at returkampen mot Southampton i ligacupen aldri ble spennende. Newcastle er i finale for første gang på 47 år..

VG - 11 timer siden

Dødsfallet i Ålesund: Undersøkte boligen til avdøde

Politiet søker svar på hvorfor en mann i 30-årene ble funnet blodig i veibanen i Ålesund sentrum. De har gjennomgått boligen hans..

VG - 11 timer siden

Vant i Pantelotteriet: – Det er faen meg én million!

26 år gamle Jonathan Svensson skulle bare kjøpe makaroni til middag. Så vant han én million..

VG - 12 timer siden

Jacobsen etter «oppvaskmøte»: – Jeg trodde jeg skulle få mye mer dritt

Utøverkomité-leder Astrid Uhrenholdt Jacobsen hadde invitert nær rundt 400 toppidrettsutøvere til «oppvask» etter den betente saken om russisk deltakelse i internasjonal idrett. Bare et 30-talls utøvere stilte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com