VG > Debatt

Monday, 29 November, 16:04

VG - 12 okt 21 kl. 12:33

Nå går de etter bilen vår – det kan ikke Trygve gå med på

Også bilister på bygdene skal punge ut, mener den avtroppende regjeringen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trygve

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: gårde , etter, bilenvår det kan , ikke, Trygve gå med på
NRK - 15 okt 21 kl. 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av bilen vart sitjande fastklemt i bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine bilen som var involvert i ulykka.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i en kafe i Storgata

En bil har kjørt gjennom et gjerde og traff et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kafe ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen som kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet.

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i kaffebar i Oslo

En bil har kjørt gjennom et gjerde og inn i et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kaffebar ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet.

NRK - 08 aug 21 kl. 00:02

Bil kjørte i feil kjøreretning

Politiet leter etter to personer etter at en bil ble funnet forlatt på Espa i Stange. Før det hadde bilen flere ganger kjørt i feil kjøreretning. Bilen, en svart Volkswagen Caravelle, ble forsøkt stoppet av en politipatrulje ved Hernes i Elverum klokka 21.

NRK - 17 aug 21 kl. 16:03

– Så at det kom flammer ut av bilen

En nederlandsk familie på fem var på vei til Geiranger da bilen de kjørte begynte å brenne inne inne i Oppljustunnelen på Strynefjellet i ettermiddag. – Jeg kjørte bilen og prøvde å gire, men det virket ikke. Så kom det brått mye røyk fra motorrommet.

NRK - 03 okt 21 kl. 20:05

Bil hentet ut fra vanmasser

En bil som sto fast i vannmassene i en undergang ved Lørenskog stasjon, ble søndag kveld blitt hentet ut. Tidligere på kvelden ble to barn hentet ut av bilen som sto fast i vannet. Ved 19.

NRK - 03 okt 21 kl. 20:05

Bil hentet ut fra vannmasser

En bil som sto fast i vannmassene i en undergang ved Lørenskog stasjon, ble søndag kveld blitt hentet ut. Tidligere på kvelden ble to barn hentet ut av bilen som sto fast i vannet. Ved 19.

NRK - 10 jul 21 kl. 16:15

Tre biler i ulykke i Siljan

Ingen personer er skadet etter en trafikkulykke på Sentrumsveien i Siljan. En bil stakk fra stedet etter ulykken. Politiet har lokalisert bilen, men ingen fører.

NRK - 03 okt 21 kl. 21:01

Bil har kjørt av veien

En bil har kjørt av veien og havnet på taket ved Bråstadgutua i Gjøvik. Nødetatene er på stedet og jobber med å få personen ut av bilen. Bilen ligger ett stykke av veien og ned en skråning.

NRK - 07 okt 21 kl. 22:27

Forsøkte å frakte ut fisk fra Norge

Tollvesenet fikk stanset to biler ved Kivilompolo i Finnmark der det ble forsøkt å utføre fiske fra Norge. I den ene bilen var det fisk på til sammen 99 kilo. Personene i bilen må betale et forelegg på 42.

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 11:55

Alle har et ansvar for å forebygge og bekjempe hatet

Jeg har aldri besøkt en synagoge før, noe jeg gjerne vil gjøre, men jeg var en del av menneskelig ring rundt synagogen i Oslo. Vi har alle et ansvar for å beskytte minoritetene i vårt samfunn..

VG - 08 nov 21 kl. 07:30

Løftene må betales

Det er ikke i dag, i år eller neste år at Jonas Gahr Støre sin regjering blir målt på sin økonomiske politikk. Fasiten kommer når de neste generasjonene tar over..

VG - 04 nov 21 kl. 13:47

Voldsalarmen uler igjen!

Pandemien parkerte kampen mot fotballvolden. Nå må løfter følges opp med håndfast handling..

VG - 02 nov 21 kl. 15:25

Det gjenstår å vinne den viktigste kampen

KIRKENES/VADSØ/VARDØ (VG) Finnmark lyktes i å få tilbake fylkeskommunen, men vil de lykkes med å bevare fylket som et sted der folk vil bo?.

VG - 27 okt 21 kl. 18:15

Veien mot en verden uten atomvåpen

Natos mål er en verden uten atomvåpen. Forbudstraktaten er ikke veien til det målet..

VG - 26 okt 21 kl. 10:26

Den underspilte teaterstreiken

Kulturstreiken er over, med seier for de streikende. Dette var ikke første gang kulturarbeidere har gått til streik. Teaterstreiken i 1941 er en oversett hendelse i norsk historie – og en viktig fortelling om den sivile motstanden mot nazistene..

VG - 24 okt 21 kl. 11:14

Ute av Afghanistan – fortsatt inne på Guantanamo

Det sitter det fortsatt flere titalls fanger på Guantanamo-basen på Cuba. En av dem er Abu Zubaydah. Han er verken tiltalt eller dømt for noe, men har vært internert i snart 20 år, de siste 14 årene på Guantanamo..

VG - 24 okt 21 kl. 07:25

Fylkeskommunal stormannsgalskap

Troms og Finnmark har fått innvilget skilsmisse. Nå går diskusjonen høyt og lavt om Viken også skal oppløses..

VG - 24 okt 21 kl. 07:26

Kritiske dager for Biden

President Joe Biden har det travelt. Hvis han ikke raskt får vedtatt ambisiøse lovforslag i Kongressen vil han fremstå som en mislykket og ineffektiv president..

VG - 22 okt 21 kl. 18:28

Munch har endelig kommet hjem – til oss

Gratulerer, Oslo! Med verdens fineste museum – for Munch. Endelig har ikonet fått den plassen han fortjener..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt