NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:55

NRK - 09 aug 23 kl. 17:01

Myndighetene ber om at all tungtransport i innlandet stanses

Politiet, Statsforvalteren, Statens vegvesen og Innlandet fylkeskommune ber alle i transportbransjen vente med transport som ikke er helt nødvendig. – Nå er riksvei 25 i kombinasjon med fylkesvei 26 gjennom Trysil og Engerdal den eneste åpne ruta for trafikk mellom Østlandet og Trondheim. Disse veiene tåler ikke den tungtrafikken som til vanlig går på riksvei 3 og E6, sier samferdselssjef Aud M. Riseng i Innlandet fylkeskommune i en pressemelding. – Vogntog som kjører på veiene i Innlandet nå, kan bli stoppet og bli omdirigert eller må snu, fordi det stadig oppstår nye og potensielt farlige situasjoner, sier seksjonssjef Asbjørn Stensrud i Statens vegvesen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Trysil, Engerdal, Trondheim, E6, Aud, Asbjørn Stensrud, Statens, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Myndighetene, berom at , all, tungtransporti , innlandet, stanses
Aftenposten - 27 jun 23 kl. 19:37

Hafslund varsler storsatsing på ladestasjoner for elektrisk tungtransport

Skal bygge ti ladestasjoner for tungtransport langs E6, E18 og E39 innen 2025..

NRK - 11 okt 23 kl. 10:19

Frp ber regjeringen terrorstemple Hamas

Frp ber regjeringen om å definere Hamas som en terrororganisasjon. Samtidig ber de om at all ordinær utbetaling til de palestinske selvstyremyndigheter fryses. I Stortinget onsdag fremmet Frp følgende forslag: * Stortinget ber regjeringen definere Hamas som en terrororganisasjon.

NRK - 10 apr 23 kl. 12:04

Ønsker å stoppe all produksjon av oppdrettstorsk

All ny torskeoppdrett bør midlertidig stanses. Det mener SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes og stortingsrepresentant Kari Elisabeth Kaski i et representantforslag. I forslaget heter det at nye tillatelser til torskeoppdrett bør stanses og all produksjon bør fryses inntil man har nøye utredet konsekvensene for kysttorsken av slik aktivitet.

Aftenposten - 26 jun 23 kl. 21:17

Ønsker mer elektrisk tungtransport: – Med denne planen kan vi ta viktige skritt

Mandag fikk regjeringen overrakt en plan for utbygging av ladestasjoner for elektriske busser og lastebiler..

E24 - 26 jun 23 kl. 21:17

Ønsker mer elektrisk tungtransport: – Med denne planen kan vi ta viktige skritt

Mandag fikk regjeringen overrakt en plan for utbygging av ladestasjoner for elektriske busser og lastebiler. – Utslippene fra tungtransporten må kuttes kraftig, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård..

NRK - 29 jun 23 kl. 22:36

Slår alarm om godstransport på vegane

«Alle» vil ha meir miljøvennleg frakt av gods på sjøen. Men i staden blir det meir tungtransport på vegane. Tal frå Bergen hamn viser at det i dag kjem ti gonger så mykje gods til bergensregionen via asfaltvegen som via sjøvegen.

NRK - 04 aug 23 kl. 10:25

Vogntog har velta i Alvdal

Riksveg 3 er stengt i Alvdalsområdet på grunn av et vogntog som har velta. Det melder Vegtrafikksentralen Øst. Alternativ rute er via fylkesveg 30, mens tungtransport bør velge E6..

NRK - 04 aug 23 kl. 15:13

Riksvei 3 stengt ved Elverum etter trafikkuhell

Det har vært et trafikkuhell på riksveg 3 ved Øksna i Elverum. – Tre biler er involvert i en trafikkulykke. Fire personer skal være i bilene, men skadeomfanget er ikke kjent, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt.

NRK - 09 aug 23 kl. 11:33

NLF om stengt E6 og RV: – Veldig, veldig alvorlig

– Det er klart det er dramatisk når de to viktigste veiene mellom nord og sør blir stengt samtidig som jernbanen er stengt. Det sier Guttorm Tysnes, regionsleder i Innlandet for Norges lastebilforbund. Onsdag formiddag er begge hovedfartsårene, E6 og Rv3 stengt grunnet store vannmengder.

NRK - 13 aug 23 kl. 17:26

E6 er åpnet forbi Tretten

Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding. – I tillegg kommer vi i løpet av ettermiddagen/tidlig kveld til å åpne E16 i Buskerud, ved Sperillen, med redusert framkommelighet, heter det i meldingen. Det vil bli manuell trafikkdirigering forbi flompunktet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – avslutter redningsaksjon

Det ble lørdag kveld satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. Hovedredningssentralen melder at en båteier har tatt kontakt med politiet og meldt at båten hans har gått ned. – Politiet jobber med å avhøre en person som har meldt seg for politiet om at han har vært ute i båt og at båten hans har sunket i det aktuelle området som vi leter i, sier redningsleder, Andreas Bull, ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 1 time siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 1 time siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 2 timer siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com