NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:43

NRK - 08 okt 20 kl. 06:28

Mye ressurser på smitta mannskap

Det er svært ressurskrevende å håndtere det koronasmittede mannskapet fra den russiske tråleren. Det sier kommuneoverlege Kathrine Kristoffersen. Mandag kom båten til Tromsø, og 24 av mannskapet er smittet. De er innlagt på koronasenteret i Kroken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kathrine Kristoffersen, Tromsø, Kroken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mye, ressurser, smitta, mannskap
NRK - 04 maj 21 kl. 11:39

Over 100 smitta knytt til Toldboden

Ålesund kommune fekk i går kveld melding om sju nye smitta. To av dei har relasjon til utbrotet ved Vard Brattvåg og begge har vore i karantene. Det er no totalt 18 smitta relatert til dette utbrotet, 17 av dei er arbeidarar relatert til verftet.

NRK - 05 okt 20 kl. 17:37

Sju nye smitta ved skipsverft

Sju nye arbeidarar ved skipsverftet Havyard i Leirvik i Sogn er stadfesta smitta av korona. Dermed er 44 arbeidarar eller nærkontaktar smitta. 39 av dei smitta bur i Hyllestad kommune, seks bur i Høyanger kommune..

NRK - 05 okt 20 kl. 19:46

56 smitta knytt til skipsverft

56 personar med tilknytning til skipsverftet Havyard i Ytre Sogn er mandag smitta av korona. Det er ein auke på 20 frå i går. 51 personar er smitta og over 500 er i karantene i den vesle kommunen Hyllestad.

NRK - 23 nov 20 kl. 09:32

17 nye smitta i Trondheim

Fra fredag til søndag er 17 personer bekrefta smitta med koronaviruset i Trondheim. Fem av de smitta knyttes til ishockeymiljøet. Sju av de smitta har fått viruset på reiser til utlandet.

NRK - 04 feb 21 kl. 16:11

Tre smitta av mutantvirus i Kvam

Tre av dei smitta i Kvam er stadfesta smitta av mutasjonsviruset. Det meldar ordførar Torgeir Næss i ein SMS til NRK. Det betyr at fire av ni koronasmitta i Kvam herad er stadfesta smitta av mutasjonsvarianten.

NRK - 18 maj 21 kl. 12:04

13 nye smitta i Bergen

Det er registrert 13 nye smitta i Bergen. Totalt var det 797 som testa seg, noko som er det lågaste sidan 21. februar.

NRK - 26 apr 21 kl. 20:19

Ni bekrefta smitta på fiskebåt

En til person på fiskebåten «Rolf Asbjørn» er bekrefta smitta av covid-19. Det bekrefter rederen til NRK. Med det er til sammen ni av et mannskap på 15 smitta.

NRK - 03 okt 20 kl. 13:14

Vil hjelpe Hyllestad med smitta

Bergen kommune førebur seg på å ta imot koronasmitta frå Hyllestad. Dei smitta skal bu i isolat på koronahotellet. Dei første er venta til Bergen i kveld.

NRK - 14 okt 20 kl. 08:36

Blei smitta to gonger og døydde

Ei eldre nederlandsk kvinne er død, etter å ha blitt smitta av koronaviruset for andre gong, melder CNN. Dette skal vera fyrste gong nokon har døydd etter å ha blitt smitta to gonger, noko ekspertar seier reiser spørsmål om immunitet og antistoff..

NRK - 15 okt 20 kl. 20:28

Tre koronasmitta ved sjukehus

Tre tilsette ved Hammerfest sjukehus i Finnmark er smitta med koronaviruset. Beredskapsnivået er heva til raudt. Tidlegare torsdag meldte sjukehuset om to smitta, seinare på kvelden vart altså ein tredje tilsett stadfesta smitta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 15 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 30 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 45 minutter siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 1 time siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt