E24 > Økonomi

Tuesday, 21 September, 18:48

E24 - 21 jul 21 kl. 17:31

Myanmar-eventyret endte med rundt 1,2 mrd. i tap: Telenor vil nå satse videre i Asia

Satsingen i Myanmar var lenge et økonomisk og utviklingsmessig eventyr for Telenor. Militærkuppet i februar satte en brå stopp for det hele, men den norske telegiganten snur seg nå rundt og satser videre i Asia..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myanmar, Telenor, Asia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Myanmar-eventyret, endtemed , rundt, 1,2, mrdi , tap, Telenor, vil nå satse videre i Asia
NRK - 04 maj 21 kl. 18:25

Japansk journalist siktet i Myanmar

Den japansk journalisten Yuki Kitazumi er blitt siktet av regimet i Myanmar for spredning av falske nyheter. Han er den første utenlandske journalisten som er blitt siktet i Myanmar etter militærkuppet 1. februar, ifølge nyhetsbyrået AFP.

NRK - 10 apr 21 kl. 10:59

Fordømmer dødsdommer i Myanmar

Norge fordømmer dødsdommene i Myanmar og ber om at henrettelsene ikke iverksettes. Juntaen i Myanmar dømte fredag 19 personer til døden. I en Twitter-melding tar utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skarp avstand fra dommen..

NRK - 10 apr 21 kl. 14:57

60 kan ha blitt drept i Myanmar

Om lag 60 personer kan ha blitt drept i sammenstøt i byen Bago nordøst i Myanmar fredag. Nettstedet Myanmar Now har snakket med en protestleder som sier at flere titall lik er brakt til et buddhistisk område, en pagode, der militæret har base..

NRK - 24 apr 21 kl. 14:34

Krev slutt på valden i Myanmar

Leiarane for fleire søraustasiatiske land krev at valden i Myanmar tek slutt med ein gong, etter eit toppmøte med den myanmarske juntaleiaren. Møtet var i Indonesia laurdag, og president Joko Widodo fortalde om krava som vert stilt til Myanmar..

NRK - 30 apr 21 kl. 19:13

Halve Myanmar risikerer fattigdom

Politisk uro og bråk etter kuppet i Myanmar kan reversere flere år med fremgang i landet og doble antall mennesker som lever i fattigdom. Det viser en ny rapport fra FNs-utviklingsprogram (UNDP). Rapporten anslår at 25 millioner mennesker i Myanmar vil leve i fattigdom i 2022..

NRK - 14 maj 21 kl. 11:21

Journalist løslatt i Myanmar

Den japanske journalisten Yuki Kitazumi er løslatt fra fengsel i Myanmar og sendt ut av landet. Japans utenriksminister Toshimitsu Motegi bekreftet fredag at journalisten var på vei hjem, skriver NTB. Kitazumi har vært siktet for spredning av falske nyheter og anklaget for å ha støttet demonstrantene i Myanmar.

NRK - 15 maj 21 kl. 21:57

Kamper i by vest i Myanmar

I Myanmar er det meldt om kraftige kamper i en by i delstaten Chin vest i landet, der væpnede grupper gjør motstand mot militærregimet. Både USAs og Storbritannias ambassader i Myanmar ga lørdag uttrykk for dyp bekymring over situasjonen i området. Juntaen som tok makten i et kupp i februar, har erklært unntakstilstand på stedet..

NRK - 16 maj 21 kl. 20:04

Seks drepne i kampar i Myanmar

Ei opprørsgruppe som har tatt til våpen mot militærjuntaen i Myanmar, seier seks av medlemmane deira er drepne i kampar vest i landet. Myanmar har vore prega av demonstrasjonar og omfattande uro etter at militæret avsette den valde sivile leiaren Aung San Suu Kul i eit kupp 1. februar.

NRK - 21 maj 21 kl. 13:28

FN uroa for vald i Myanmar

FN seier dei er uroa over valden i delstaten Chin i Myanmar. Tusenvis av menneske har måtte forlate heimane sine på grunn av kampar mellom tryggingsstyrkar og motstandarar av juntaen som tok makta i februar. – Vi ber alle involverte partar om å legge til rette slik at FN og humanitære organisasjonar kan få komme til med naudhjelp, seier ein talsmann for FN i Myanmar til Reuters..

NRK - 26 maj 21 kl. 14:29

Myanmar utestengt fra WHO-møte

Myanmar får ikke delta på hovedmøtet i Verdens helseorganisasjon (WHO), der tiltak for fremtidige pandemier skal diskuteres. Det melder NTB. En komité i WHO, som skal godta deltakelse fra de forskjellige nasjonenes delegasjoner, vil ikke ta stilling til hvem som skal representere Myanmar under hovedforsamlingen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Oppgang på Wall Street før Fed-beslutning

Børsene i USA stiger forsiktig utover ettermiddagen, etter å ha vekslet mellom pluss og minus etter åpning..

E24 - 15 minutter siden

Stortinget iverksetter full skatterevisjon av representant-ordninger

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker..

E24 - 1 time siden

Røkkes krilltopp med aksjetap på 66 millioner – nå kjøper han mer

Aker Biomarines kollaps på børsen har gått hardt utover verdiene til toppsjef Matts Johansen. Nå kjøper han aksjer for første gang siden børsnoteringen i fjor..

E24 - 3 timer siden

Wall Street snur i minus etter positiv åpning

Børsene i USA faller utover ettermiddagen etter å ha åpnet i positivt terreng..

E24 - 1 time siden

Bergensk lese-app solgt: – Vi har nådd en milepæl

– Vi har fått til dette i Bergen. For å vokse videre, må vi bli del av noe større, sier Rune Vindenes i Lesemester..

E24 - 2 timer siden

Svak oppgang på Oslo Børs etter mandagens uro

Etter en av årets verste børsdager går Hovedindeksen i motsatt retning på ukens andre handelsdag. Aksjestrateg mener Evergrande-fallet har en begrenset effekt på det norske markedet..

E24 - 3 timer siden

Positiv børsåpning på Wall Street

Pilene peker oppover etter mandagens tydelige fall..

E24 - 3 timer siden

Ny kontrakt kan være meget god medisin for Polight-aksjen

Det lukter mulige dimensjoner over Polights to siste kjøpsordrer..

E24 - 3 timer siden

Forventer positiv børsåpning på Wall Street

Paul Harper fra DNB Markets tror aksjekursene på Wall Street vil få en positiv start ved børsåpning, og at de vil komme seg noe opp fra der de stengte i går. – Men det er nok mest fokus på hva som kommer ut av rentemøtet i morgen. Frem til vi får den beskjeden, så blir det ikke så mye nytt..

E24 - 4 timer siden

FT: Evergrande skal ha brukt småspareres penger til å betale andre investorer

I håp om å få tilbake sparepengene sine, demonstrerte småsparere utenfor Evergrandes hovedkontor. Pengene skal selskapet ha brukt til å dekke andre finansielle behov..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt