E24 > Økonomi

Torsdag, 29 Juli, 16:08

E24 - 21 juli 21 kl. 17:31

Myanmar-eventyret endte med rundt 1,2 mrd. i tap: Telenor vil nå satse videre i Asia

Satsingen i Myanmar var lenge et økonomisk og utviklingsmessig eventyr for Telenor. Militærkuppet i februar satte en brå stopp for det hele, men den norske telegiganten snur seg nå rundt og satser videre i Asia..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myanmar, Telenor, Asia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Myanmar-eventyret, endtemed , rundt, 1,2, mrdi , tap, Telenor, vil nå satse videre i Asia
NRK - 04 mai 21 kl. 18:25

Japansk journalist siktet i Myanmar

Den japansk journalisten Yuki Kitazumi er blitt siktet av regimet i Myanmar for spredning av falske nyheter. Han er den første utenlandske journalisten som er blitt siktet i Myanmar etter militærkuppet 1. februar, ifølge nyhetsbyrået AFP.

NRK - 10 april 21 kl. 10:59

Fordømmer dødsdommer i Myanmar

Norge fordømmer dødsdommene i Myanmar og ber om at henrettelsene ikke iverksettes. Juntaen i Myanmar dømte fredag 19 personer til døden. I en Twitter-melding tar utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) skarp avstand fra dommen..

NRK - 10 april 21 kl. 14:57

60 kan ha blitt drept i Myanmar

Om lag 60 personer kan ha blitt drept i sammenstøt i byen Bago nordøst i Myanmar fredag. Nettstedet Myanmar Now har snakket med en protestleder som sier at flere titall lik er brakt til et buddhistisk område, en pagode, der militæret har base..

NRK - 24 april 21 kl. 14:34

Krev slutt på valden i Myanmar

Leiarane for fleire søraustasiatiske land krev at valden i Myanmar tek slutt med ein gong, etter eit toppmøte med den myanmarske juntaleiaren. Møtet var i Indonesia laurdag, og president Joko Widodo fortalde om krava som vert stilt til Myanmar..

NRK - 30 april 21 kl. 19:13

Halve Myanmar risikerer fattigdom

Politisk uro og bråk etter kuppet i Myanmar kan reversere flere år med fremgang i landet og doble antall mennesker som lever i fattigdom. Det viser en ny rapport fra FNs-utviklingsprogram (UNDP). Rapporten anslår at 25 millioner mennesker i Myanmar vil leve i fattigdom i 2022..

NRK - 14 mai 21 kl. 11:21

Journalist løslatt i Myanmar

Den japanske journalisten Yuki Kitazumi er løslatt fra fengsel i Myanmar og sendt ut av landet. Japans utenriksminister Toshimitsu Motegi bekreftet fredag at journalisten var på vei hjem, skriver NTB. Kitazumi har vært siktet for spredning av falske nyheter og anklaget for å ha støttet demonstrantene i Myanmar.

NRK - 15 mai 21 kl. 21:57

Kamper i by vest i Myanmar

I Myanmar er det meldt om kraftige kamper i en by i delstaten Chin vest i landet, der væpnede grupper gjør motstand mot militærregimet. Både USAs og Storbritannias ambassader i Myanmar ga lørdag uttrykk for dyp bekymring over situasjonen i området. Juntaen som tok makten i et kupp i februar, har erklært unntakstilstand på stedet..

NRK - 16 mai 21 kl. 20:04

Seks drepne i kampar i Myanmar

Ei opprørsgruppe som har tatt til våpen mot militærjuntaen i Myanmar, seier seks av medlemmane deira er drepne i kampar vest i landet. Myanmar har vore prega av demonstrasjonar og omfattande uro etter at militæret avsette den valde sivile leiaren Aung San Suu Kul i eit kupp 1. februar.

NRK - 21 mai 21 kl. 13:28

FN uroa for vald i Myanmar

FN seier dei er uroa over valden i delstaten Chin i Myanmar. Tusenvis av menneske har måtte forlate heimane sine på grunn av kampar mellom tryggingsstyrkar og motstandarar av juntaen som tok makta i februar. – Vi ber alle involverte partar om å legge til rette slik at FN og humanitære organisasjonar kan få komme til med naudhjelp, seier ein talsmann for FN i Myanmar til Reuters..

NRK - 26 mai 21 kl. 14:29

Myanmar utestengt fra WHO-møte

Myanmar får ikke delta på hovedmøtet i Verdens helseorganisasjon (WHO), der tiltak for fremtidige pandemier skal diskuteres. Det melder NTB. En komité i WHO, som skal godta deltakelse fra de forskjellige nasjonenes delegasjoner, vil ikke ta stilling til hvem som skal representere Myanmar under hovedforsamlingen.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Trevor Milton tiltalt for bedrageri

Statsadvokaten i New York har tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Wall Street åpner opp: Nikola faller syv prosent

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene. Hydrogenselskapet Nikola faller kraftig etter at grunnleggeren Trevor Milton ble tiltalt for bedrageri..

E24 - 1 time siden

Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Statsadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Mot blandet åpning på Wall Street: Nikola faller kraftig

Resultatsesongen preger fortsatt utviklingen for de amerikanske indeksene. Facebook faller i førhandelen etter å ha nedjustert inntektsforventningene..

E24 - 1 time siden

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent på årsbasis

USAs økonomi vokste med 6,5 prosent i andre kvartal sammenlignet med året før, viser ferske tall. Det er betydelig svakere vekst enn ventet..

E24 - 1 time siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for feilinformasjon

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut siktelse mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Bloomberg: Trevor Milton siktet for falsk forklaring

Riksadvokaten i New York skal ha tatt ut tiltale mot Nikola-grunnleggeren..

E24 - 1 time siden

Hydro-aksjen på sitt høyeste på over tre år

Norsk Hydro-aksjen handles torsdag på sitt høyeste siden februar 2018. Selskapet er nå det femte største på Oslo Børs, og bare seks av aksjene på Hovedindeksen har steget mer enn Hydro i år..

E24 - 2 timer siden

Polight-aksjen stuper etter kansellert prosjekt: – Det er ikke i krisestemning

Teknologiselskapets linseleveranser til et smarttelefon-prosjekt blir likevel ikke noe av. Polight-sjefen kaller nyheten «kjedelig», men mener likevel at selskapet har flere muligheter..

E24 - 3 timer siden

Møgster-arving selger 42-millioners villa etter ett år

Ståle Raa og samboer Lill Maren M. Møgster selger det som var fjorårets dyreste bolig i Bergen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt