NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:36

NRK - 12 nov 22 kl. 00:30

Musks nye Twitter-knapp har forsvunnet

Muligheten for å kjøpe rett til å få et blått verifikasjonsmerke på Twitter-kontoen er fjernet, melder AFP. Twitter-eier Elon Musk innførte brukerbetaling for dette etter at han overtok selskapet. For åtte dollar i måneden kunne brukere få et blått merke som viser at kontoen er verifisert. Nå er muligheten fjernet. Twitter har ikke sitt noen offisiell forklaring, men AFP mener årsaken er at ordningen har blitt misbrukt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Twitter, AFP, Elon Musk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Musks, nye, Twitter-knapphar , forsvunnet
NRK - 12 jul 22 kl. 00:35

Twitter kaller Musks kontraktsbrudd ugyldig

Twitter krever at Elon Musk overholder avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar og kaller avgjørelsen om å trekke seg fra kjøpet ugyldig og feil. Tesla-eier Musks advokater sendte fredag et brev til Twitter om at Musk trekker seg fra kjøpet av sosiale medier-plattformen. Musks advokater anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 13 dec 22 kl. 03:18

USA fordømmer Musks uttalelser om Anthony Fauci

Det hvite hus fordømmer Twitter-eier Elon Musks oppfordring om å tiltale USAs smittevernsjef Anthony Fauci for håndteringen av koronapandemien. – Disse personangrepene vi ser, er utrolig farlige, sier Karine Jean-Pierre, talsperson for Det hvite hus. – De er ekle og har ingen rot i virkeligheten, legger hun til.

NRK - 16 dec 22 kl. 03:50

Twitter utestenger journalister

Twitter har fjernet kontoene til journalister fra flere amerikanske medier som dekker selskapet og den nye eieren, Elon Musk. Det dreier seg blant annet om journalister fra New York Times, Washington Post og CNN. Verken selskapet eller Musk har gitt noen begrunnelse for valget om å fjerne nettopp disse Twitter-kontoene.

NRK - 14 okt 22 kl. 04:27

Musks kjøp av Twitter etterforskes

Twitter opplyser at det er innledet føderal etterforskning av Tesla-eier Elon Musks avtale om kjøp av den sosiale meldingstjenesten. Musk og Twitter kom i rettslig konflikt etter at milliardæren prøvde å trekke tilbake tilbudet om å kjøpe meldingstjenesten for 44 milliarder dollar. Twitter gikk til sak for å tvinge ham til å stå ved kjøpsavtalen.

NRK - 04 nov 22 kl. 00:44

Selskaper dropper Twitter-annonser etter Musks overtakelse

Storselskaper som General Mills og Volkswagen har satt Twitter-annonseringen på pause for å se an kursen plattformen vil ta under Elon Musks ledelse. – Vi har satt annonseringen på Twitter på vent, sier talsperson Kelsey Roemhildt for General Mills, hvis merkevarer inkluderer blant andre frokostblandingen Cheerios og isprodusenten Häagen-Dazs. – Som alltid vil vi fortsette å følge med på denne nye retningen og vurdere pengene vi bruker på reklame, legger hun til.

NRK - 15 dec 22 kl. 03:14

Twitter stengte konto som fulgte Elon Musks privatfly

En konto som brukte åpent tilgjengelige trafikkdata for å spore Elon Musks privatfly, ble i en periode utestengt fra Twitter onsdag. Dét til tross for at Musk hadde lovet at kontoen @elonjet, som hadde mer enn 526.000 følgere, ikke skulle bli sperret.

NRK - 08 jul 22 kl. 02:29

Washington Post: Musks Twitter-oppkjøp kan gå i vasken

Twitter-aksjen falt sent torsdag kveld etter at Washington Post meldte at Elon Musks kjøp av selskapet kan komme til å falle igjennom. Musk, verdens rikeste mann, har tidligere uttrykt misnøye med mengden falske spam-kontoer på plattformen og truet med å trekke seg helt fra oppkjøpet. Avisa får opplyst av tre personer med kjennskapen til saken at Musk og hans folk har konkludert med at Twitters tall på falske kontoer ikke kan verifiseres, selv etter å ha fått tilgang til intern data.

NRK - 11 jul 22 kl. 19:30

Kraftig børsfall for Twitter

Twitter-aksjen stupte nesten 10 prosent i børshandelen i USA etter at milliardæren Elon Musk varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe selskapet. Mandag var første handledag etter at Musks advokater fredag varslet at han trekker seg fra avtalen om å kjøpe Twitter for 44 milliarder dollar. De anklager Twitter for å ha brutt en rekke punkter i kjøpsavtalen.

NRK - 18 dec 22 kl. 23:02

Washington Post-journalist har fått tilbake Twitter-konto

Journalisten Taylor Lorentz i Washington Post ble tidligere kastet ut av Twitter, har nå blitt sluppet inn igjen. Lorentz jobbet med en sak rundt eieren av Twitter, Elon Musk. Hun fikk kontakt med Musk via Twitter, og ikke lenge etter ble hun utestengt, uten begrunnelse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 30 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 2 timer siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 3 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com