NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:27

NRK - 30 jan. 21 kl. 02:19

Musikkfestivaler avlyst i USA

Musikkfestivalen Coachella som skulle finne sted i april i California er avlyst. Det er tredje gangen festivalen blir avlyst, melder Reuters. Også festivalen Stagecoach er avlyst som følge av koronapandemien..
Les mer på NRK


Les mer om:
Coachella, California, Reuters, Stagecoach, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Musikkfestivaler, avlysti , USA
NRK - 11 mars 21 kl. 05:20

Musikkfestivaler avlyses i Tyskland

Seks store musikkfestivaler i Tyskland og en i Sveits avlyses også i sommer. – Arrangøren har på grunn av fortsatt uvisshet om smittenivået blitt tvunget til å avlyse, opplyser konsertarrangøren Eventim i en pressemelding..

Aftenposten - 19 mars 21 kl. 07:00

Mandag får Tromsø-idretten viktige svar: Store arrangement står på spill

Avlyst. avlyst. avlyst.

NRK - 13 april 21 kl. 14:33

Tons of Rock avlyst

Festivalen Tons of Rock er avlyst, melder festivalen selv på sine nettsider. Festivalen skulle vært avholdt på Ekebergsletta 23.-25.

NRK - 12 mai 21 kl. 05:55

Sommerbris avlyst

Festivalen Sommerbris er avlyst for i år og utsettes til neste sommer. Sommerbris var en av flere sommerfestivaler som ble meldt avlyst tirsdag ettermiddag. I tillegg innførte festivalen en aldersgrense på 20 år når arrangementet gjennomføres i 2022..

NRK - 27 mai 21 kl. 12:01

Spelet på Stiklestad avlyst

Stiklestad Nasjonale Kultursenter meddeler at årets utgave av «Spelet om Heilag Olav» er avlyst. – Styret i SNK har i samråd med kommuneoverlege og spelnemndsleder vedtatt å avlyse «Spelet om Heilag Olav» sommeren 2021, sier styreleder Gunnar Bovim. Det er pandemisituasjonen nasjonalt og lokalt som gjør at Spelet nå blir avlyst..

NRK - 13 jan. 21 kl. 06:42

NM i reinkappkjøring avlyst

NM i reinkappkjøring, lassokasting og arktisk vintermarked er avlyst. Arrangørene synes det er trist å avlyse, men sier de ønsker og ta et samfunnsansvar ved å forhindre smitte av koronaviruset. Arrangementet var planlagt 6.

NRK - 13 jan. 21 kl. 18:12

Ridderuka og Ridderrennet er avlyst

Ridderuka på Beitostølen i mars er avlyst, opplyser arrangøren i en pressemelding. Det er annet år på rad at arrangementet stoppes av koronapandemien. Ridderuka er verdens største vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede..

NRK - 17 jan. 21 kl. 10:53

Kamp i handball-VM avlyst

Kampen mellom Kapp Verde og Tyskland i handball-VM for menn i Egypt er avlyst. Årsaka er eit koronautbrot i troppen til Kapp Verde, skriv VG. Tyskland blir tilkjent ein 10-0 siger..

NRK - 21 jan. 21 kl. 14:02

Glastonbury er avlyst

Den britiske mustikkfestivalen Glastonbury er avlyst for andre år på rad, på grunn av koronapandemien. Festivalen er verden største utendørs musikkfestival. Folk som har kjøpt billetter for i år vil kunne bruke dem neste år, opplyser arrangørene..

NRK - 21 jan. 21 kl. 18:07

Vinterfestuke avlyst

Årets Vinterfestuke i Steinkjer er avlyst og utsatt til neste år, skriver Trønder-Avisa. Det er korona-tiltakene som gjør det umulig å gjennomføre, opplyser arrangøren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 30 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 45 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 1 time siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.

NRK - 1 time siden

Uvaksinerte får ikkje eigne reglar

Fleire europeiske land innfører eigne reglar for uvaksinerte. Høg vaksinasjonsdekning og stabil smittespreiing gjer at det same truleg ikkje vil skje i Noreg. – Ein vil følgja utviklinga av epidemien nøye framover, spesielt med omsyn til kva effekt spreiing av deltavarianten får for sjukdomsutvikling, både hjå vaksinerte og uvaksinerte personar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt