NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:33

NRK - 03 feb. 15 kl. 09:24

Mulla Krekar får bli Oslo under ankebehandling

Mulla Krekar behøver ikke å reise til Kyrksæterøra før anken er behandlet, har Oslo tingrett bestemt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Krekar, Kyrksæterøra, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulla, Krekarfår bli , Oslounder , ankebehandling
P4 - 12 april 20 kl. 19:40

Bekymret for mulla Krekar

Advokat Brynjar Meling er bekymret for mulla Krekar. Krekar ble utlevert til Italia for 15 dager siden, og etter det har verken Meling, Krekars italienske advokat eller familien hørt fra ham, ifølge Nettavisen. Justisminister Monica Mæland sier at hun tidligere har blitt forsikret om at Krekar skulle bli godt ivaretatt, med tanke på helsetilstand og hvis han skulle bli smittet.

P4 - 01 nov. 19 kl. 17:18

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det slår Oslo tingrett fast nå i ettermiddag. En italiensk domstol dømte Krekar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund og Italienske myndigheter har begjært Krekar utlevert.

P4 - 03 feb. 15 kl. 06:45

Tror Krekar gror fast i Norge

Mulla Krekar kommer til å bli værende i Norge resten av livet sitt. Det tror professor og menneskerettsekspert Nils Butenschøn. Ifølge han er det nemlig ingen utsikter til at de eneste to mulighetene for at Krekar skal bli sendt ut av landet, skal innfris.

Hegnar.no - 08 april 16 kl. 06:37

Mulla Krekar må betale erstatning

Mulla Krekar må betale 40.000 kroner i oppreisning til Halmat Goran, selv om Krekar i mars ble frikjent for trusler mot kurderen, melder Aftenposten..

P4 - 12 mars 17 kl. 23:28

- Vet ikke hva han er tiltalt for

I morgen starter etter planen rettssaken mot mulla Krekar i Italia, men Krekar vet ikke hva han er tiltalt for. Det sier hans advokat Brynjar Meling til NRK. Ifølge Meling har ikke mulla Krekar fått innsyn i tiltalen eller innkallelse til retten.

P4 - 06 jan. 18 kl. 09:14

Krekar-rettssak onsdag

Justisminister Per-Willy Amundsen lover å sende mulla Krekar ut av Norge dersom Krekar blir dømt for terrorplanlegging i Italia. Amundsen sier til Nettavisen at blir Krekar dømt i Italia, skal han sone der. Den italienske terrorsaken mot Krekar og fem andre personer starter onsdag.

Hegnar.no - 03 feb. 15 kl. 10:25

Mulla Krekar slipper å flytte før anken er behandlet

Mulla Krekar får oppholde seg i Oslo til anken om tvangsflytting er behandlet i lagmannsretten, har Oslo tingrett avgjort..

P4 - 25 jan. 15 kl. 08:50

Krekar er løslatt

Mulla Krekar ble løslatt fra Kongsvinger fengsel like etter klokken halv ni i dag tidlig, melder NTB. Krekar har nå sonet ferdig en dom på to år og ti måneder for trusler, og kan foreløpig vende hjem til familien i Oslo. Forrige fredag at det ble vedtatt at Krekar tvangsflyttes til Jarlen Asylmottak på Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag, men saken skal behandles på tirsdag, og Krekar kan oppholde seg i Oslo frem til da..

Hegnar.no - 30 okt. 15 kl. 13:57

Mulla Krekar er dømt for trusler

Mulla Krekar er i Oslo tingrett dømt til halvannet års fengsel for å ha truet en kurder under et NRK-intervju..

NRK - 26 mars 20 kl. 12:38

VG: Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, ifølge advokaten hans Brynjar Meling, melder VG. Mulla Krekar er tidlegare dømt for truslar mot blant andre Erna Solberg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 03 feb. 15 kl. 10:19

Nekter å si hvor mye Ap vil kutte

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener klimaendringene er vår tids største utfordring, men hvor mye landets største parti vil kutte i CO2-utslipp er fortsatt en godt bevart hemmelighet..

NRK - 20 jan. 15 kl. 17:26

– Mullaflyttingen løser ingenting

Forfatter og journalist Lars Akerhaug tror regjeringen forsøker å vise handlekraft ved å tvangsflytte mulla Krekar til Kyrksæterøra, men at det vil ha liten effekt på Krekars virksomhet..

NRK - 20 jan. 15 kl. 16:47

Tror terrorvåpnene stammer fra Balkan

Mennene som sto bak terrorangrepene i Frankrike tidligere i måneden fikk våpen som etter alt å dømme stammet fra det tidligere Jugoslavia..

NRK - 20 jan. 15 kl. 10:44

Norske redaktører: – Forventer konkrete råd fra PST

Tirsdag morgen begynte sikkerhetssamtalene mellom PST og norske redaktører i kjølvannet av terrorangrepet i Frankrike. Norske redaktører stiller seg positive til initiativet, og forventer råd og veiledning om hvilke sikkerhetstiltak man eventuelt kan sette i gang..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:24

Ebola mister grepet i Vest-Afrika

I dag opnar skulane att i Guinea, etter å ha vore stengde i fem månader. Og Mali har no blitt erklært ebola-fritt. Epidemien er i ferd med å miste grepet i Vest-Afrika..

NRK - 20 jan. 15 kl. 05:44

– Britisk etterretning overvåket journalister

Den britiske etterretningsorganisasjonen GCHQ har overvåket e-postene til journalister i noen av verdens mest kjente aviser, ifølge dokumenter lekket av varsleren Edward Snowden..

NRK - 20 jan. 15 kl. 06:15

Økonomisk trøbbel gir ikke russere flest panikk

Verken halvert oljepris, en rubel i fritt fall eller dystre utsikter for Russlands økonomi tar nattesøvnen fra pensjonist Tatjana Ivanova..

NRK - 20 jan. 15 kl. 07:13

Kinas økonomi nådde ikke målet

For første gang siden 1999 nådde ikke Kinas økonomi i fjor målet regjeringen hadde satt for økonomisk vekst. Nå spår Det internasjonale pengefondet (IMF) enda lavere vekst i Kina neste år..

NRK - 20 jan. 15 kl. 08:51

Paven: Katolikker bør ikke formere seg som kaniner

Pave Frans ber foreldre opptre ansvarlig. Gode katolikker bør ikke formere seg som kaniner, slår den katolskekirkens overhode fast..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt