NRK > Nyheter

Friday, 24 March, 09:40

NRK - 22 aug 22 kl. 19:13

Mulig streik truer varetransporten i hele landet

Blir det ikke enighet i meklingen, blir det streik i speditør- og terminalbransjen fra onsdag. 1.327 av Fellesforbundets medlemmer er tatt ut i første omgang. Tirsdag møtes Fellesforbundet og NHO Logistikk og Transport til mekling på Speditøroverenskomsten og Havne- og terminaloverenskomsten. Forhandlingene på begge overenskomstene ble brutt 30.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fellesforbundets, Fellesforbundet, NHO Logistikk, Transport, Speditøroverenskomsten, Havne, Postnord, Schenker, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, streik, truer, varetransporteni , hele, landet
NRK - 24 aug 22 kl. 05:43

Enighet etter mekling på overtid for varetransporten

Det blir ingen streik i varetransporten etter at Fellesforbundet og NHO Logistikk- og Transport på overtid ble enige i meklingen om havne- og terminaloverenskomsten og speditøroverenskomsten. Fristen for å bli enige gikk ut ved midnatt natt til onsdag. Da meldte Fellesforbundet at partene fortsatte å mekle på overtid.

Klartale - 28 jun 22 kl. 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

NRK - 23 aug 22 kl. 11:18

Fare for streik i varetransporten fra midnatt

Dersom ikke partene kommer til enighet i meklingen på havne- og terminaloverenskomsten og speditøroverenskomsten, kan det bli streik fra midnatt. Partene, som er Fellesforbundet og NHO Logistikk- og Transport, startet forhandlingene mandag 30. mai.

NRK - 24 aug 22 kl. 00:25

Meklingen fortsetter på overtid

Meklingen om havne- og terminaloverenskomsten og speditøroverenskomsten fortsatte på overtid etter midnatt. Et brudd betyr streik i varetransporten. Partene, som er Fellesforbundet og NHO Logistikk- og Transport, startet forhandlingene mandag 30.

Klartale - 15 feb 23 kl. 12:45

I morgen kan det bli streik i flere barnehager

Fra torsdag kan det bli streik i seks private barnehager. Disse er i ulike deler av Norge.Nederst i saken kan du se om det kan bli streik i din barnehage.

Klartale - 20 maj 22 kl. 08:59

Ansatte i helsevesenet og skoler truer med streik

Det er statsoppgjør, kommuneoppgjør og tariffoppgjør i Oslo kommune. Det gjelder mange offentlig ansatte. Barnehager, skoler, politi, helsevesen og mange flere.

Klartale - 02 sep 22 kl. 11:07

Flere lærere streiker fra neste uke

Flere lærere går ut i streik. 3.200 lærere i streik utvides med 300 nye lærere, hovedsakelig i Bærum.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

Klartale - 14 sep 22 kl. 13:39

Fra mandag kan 1.800 nye lærere bli tatt ut i streik

Fra mandag kan altså 8.100 medlemmer av forbundet være i streik. Det samme er rundt 100 medlemmer av Skolenes landsforbund og Lektorlaget.

NRK - 19 sep 22 kl. 18:25

Skolenes landsforbund fortsetter streiken

Forbundsstyret i Skolenes landsforbund har vedtatt ikke å gå inn i forhandlinger med KS, og fortsetter dermed streiken. – Forslaget fra KS har helt utilstrekkelige økonomiske rammer til at det vil være mulig å komme fram til en løsning som vi kan akseptere, sier forbundsleder Mette Johnsen Walker i en pressemelding mandag ettermiddag. – Og KS har vært veldig tydelige på at det ikke var mulig å øke den økonomiske rammen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Familien åpner Nerdrum-museum

Øde Nedrum og moren Turid Spildo har bestemt seg for å åpne et eget og permanent utstillingssenter for Odd Nerdrums kunst. Det skriver de på sin egen nettside Nerdrum.no.

NRK - 4 minutter siden

SSB: Fire av fem nye biler i fjor var elbiler

79 prosent av bilene som ble førstegangsregistrert i 2022 var elbiler. Det er en økning fra 71 prosent i 2021. Av alle personbiler på norske veier går nå 21 prosent kun på strøm.

NRK - 4 minutter siden

Flatanger: Kan ta lang tid før veien åpner

Kvikkleireskredet som gikk i Flatanger 10. mars førte til at fylkesvei 6928 ble helt stengt. Rundt 100 personer i Utvorda og Sitter er fortsatt uten veiforbindelse og helt avhengig av båt Raset, som var rundt 150 meter bredt, inneholdt like mye masse som 30.

NRK - 10 minutter siden

Easee permitterer 138 ansatte: – En tung og trist dag

Torsdag blir det sendt ut permitteringsvarsel til 138 ansatte, på tvers av selskapets kontorer i Norge i Sandnes, Oslo og Tønsberg. Dette utgjør 40 prosent av de ansatte i Norge, skriver selskapet i en pressemelding. – Dette er en vond og vanskelig situasjon for våre ansatte og deres familier.

NRK - 15 minutter siden

Fransk minister: Protestene får ikke følger for kong Charles' besøk

Frankrike er klare til å ta imot britenes kong Charles, til tross for de omfattende protestene i landet, sier innenriksminister Gérald Darmanin. Torsdag demonstrerte over 1,1 millioner mennesker i franske byer, i protest mot president Emmanuel Macrons omstridte pensjonsreform. Flere steder kom det til voldelige sammenstøt mellom demonstranter og politiet.

NRK - 30 minutter siden

Kina: – Ber ikke selskaper om data samlet inn i utlandet

Myndighetene i Kina avviser at de ber om å få tilgang til data som kinesiske selskaper samler inn i andre land. Det var talsperson Mao Ning i Kinas utenriksdepartement som kom med denne forsikringen fredag. Myndighetene ber ikke om tilgang til slike data på en måte som strider med lovgivningen i landene der selskapene opererer, hevdet hun.

NRK - 30 minutter siden

Kristersson: Ungarn lover å ikke forsinke svensk Nato-medlemskap

Ungarns statsminister Viktor Orban har lovet å ikke forsinke prosessen med å få Sverige inn i Nato, ifølge Sveriges statsminister Ulf Kristersson. Men Orban ga ikke noen forklaring på hvorfor Ungarn velger å ratifisere Finlands søknad om å bli Nato-medlem før Sveriges søknad, sa Kristersson etter å ha møtt den ungarske statsministeren i forbindelse med EU-toppmøtet torsdag. – Jeg fikk ingen forklaring i saklig forstand, men fikk beskjed om at de ikke har tenkt å forsinke noe land som er på vei inn i Nato, sa Kristersson.

NRK - 45 minutter siden

Baneheiaavgjørelse i dag – de etterlatte krever ny rettssak mot Jan Helge Andersen

Foreldrene til de to jentene som ble drept i Baneheia i 2000, forventer at det blir en ny rettssak mot Jan Helge Andersen. Klokken 10.00 kommer Riksadvokatens avgjørelse.

NRK - 45 minutter siden

Frankrike: 457 arrestert i protester

I Frankrike fortsetter de voldsomme protestene mot pensjonsreformen som regjeringen har vedtatt. 457 personer ble arrestert torsdag og 441 politifolk er skadet, opplyser myndighetene. Torsdag kveld satte aktivister fyr på rådhuset i Bourdeaux..

NRK - 2 timer siden

Mener Norge må bli bedre på å bevare språk

Europarådet mener Norge må bli bedre på å bevare de seks minioritetsspråkene i Norge. Det kommer fram gjennom en vurdering de nylig gjorde. Nordsamisk, sørsamisk, lulesamisk, kvensk, romanes og romani er definert som minoritetsspråk i Norge, og dermed beskyttet av Minoritetsspråkpakten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com